Çocuk Hastalıkları çocuklarda terleme

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
benimde yiğenim çok terliyordu sırılsıklam olurdu doktor kalbi delik dedi başka doktora götürdük halk arasında üfürüm deddikleri şey olduğunu söyledi

Canım ben terleme sorunuyla endoktrine gittim ve 17 aylık oğluşumda terliyor dedim Çok büyük ihtimalle D vitaminini eksikliği bebeklerde terleme yaparmış. Bilgin olsun

benim kızımda 16 aylık. sadece kafası çok terliyordu.özelliklede uyurken.yastığı sırılsıklam olurdu.ben çareyi üzerini örtmemekte buldum.

benim oğlum 6 aylık oda terliyor ama yeni başlafdı terlemeleri sanırım sıcaklardan

benim oglum 3.ay 7 günlük geçen ay boronşuloit olmuştu şimdide çok terliyor eli ayağı buz gibi oluyor yinede terliyor kafası ensesi vucudu çok terliyor ne yapmalıyım bana birşey söyleyin ne olur

benim oglumda cok terliyor. ve 3 aydır öksürüyor. hep hasta. sezeryanlı dogum yapanların bebekleri mikroplara bagıslıklı olmuyomus. acaba bu gercekten etkenmidir.
nasıl iyi olacak oglusumm..:59:

bir arkadasimin doktoru cocugundaki asiri terlemenin nedeninin iyot eksikligi oldugunu soylemis ve yemeklere tuzu yemek pistikten sonra eklemesni yoksa pisme esnasinda iyotun azalacagini soylemis.Elbette 1-2 yasindan kucuk bebeklerin tuz hic kullanmamasi lazim ama zamani gelince uygulamak uzere aklinizda bulunsun istedim,saglicakla.

Back
X