Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım ben terleme sorunuyla endoktrine gittim ve 17 aylık oğluşumda terliyor dedim Çok büyük ihtimalle D vitaminini eksikliği bebeklerde terleme yaparmış. Bilgin olsun
benim oglum 3.ay 7 günlük geçen ay boronşuloit olmuştu şimdide çok terliyor eli ayağı buz gibi oluyor yinede terliyor kafası ensesi vucudu çok terliyor ne yapmalıyım bana birşey söyleyin ne olur
benim oglumda cok terliyor. ve 3 aydır öksürüyor. hep hasta. sezeryanlı dogum yapanların bebekleri mikroplara bagıslıklı olmuyomus. acaba bu gercekten etkenmidir.
nasıl iyi olacak oglusumm..
bir arkadasimin doktoru cocugundaki asiri terlemenin nedeninin iyot eksikligi oldugunu soylemis ve yemeklere tuzu yemek pistikten sonra eklemesni yoksa pisme esnasinda iyotun azalacagini soylemis.Elbette 1-2 yasindan kucuk bebeklerin tuz hic kullanmamasi lazim ama zamani gelince uygulamak uzere aklinizda bulunsun istedim,saglicakla.