- 26 Eylül 2010
- 2.630
- 1.191
- 123
- 42
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Evlat bu be neyine mecbur kalıyor ki? Hangi ülkede olursa olsun ilkokul çocuğu anneye verilir. Ben yanlış buluyorum ama tabi ki sizinki de bir bakış açısı.
Siz de çocuk yükünün altında ezilmeyin, çocukları bırakın birine sevgilinizle yeni hayat kurun. Şu anda bile bakmayan sahip çıkmayan adama, ona ceza olsun diye çocuk bırakacaksınız... pes diyorum. Eşinizin umursamaz tavrı ve sizin de ergen kıskançlığınızdan çocuklar telef olacak. Böyle insanlar üçüz yapıyor bir de. Doğa adil değil.Kıyamıyorum zaten yavrularıma
Ama babaları bekar gibi sevgilisiyle gezip tozarken hatta belki hayat kurarken butun yükün altında ezilmek de zoruma gidiyo biraz
Bütün yük dediğiniz sizin çocuklarınız. Siz eşinizden intikam almak için çocuklarınızı yok saymaya çalışıyorsunuz hemde böyle bir babaya bırakarak.Kıyamıyorum zaten yavrularıma
Ama babaları bekar gibi sevgilisiyle gezip tozarken hatta belki hayat kurarken butun yükün altında ezilmek de zoruma gidiyo biraz
Zorlanip bakamayacaksa cocuklarin yemesi icmesi yasamalari da önemli
Kimbilir neler yasadi kadin ne zor durumda bilemiyoruz ki bu duruma ne itti onu
Bırakın tabi. Sonucta sevgilinizle yeni hayata baslayacaksınız ayak bagı olmasınlarEşimle ayrıyız geri dönüş yok
Benim sorum geçim kaygımdan dolayı üçüzlerimi babaya bırakmayı düsünüyorum sizce doğru olurmu bu?
bi de çocuklarını mı bırakacaksınDahası sevgilisi de var
canım benim bak şimdi sanıyorum eşinin bi sevğilisi olduğundan ondan intikam alma içgüdüsüyle çocukları başına bırakıp sevgilisi ile çok bi vakit geçiremesin. çocuklar eline ayağına dolansın istiyorsun belli ki.İşte nefes alamam diye kuruyorum kuruyorum yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?