- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
ben bu ihtimalleri düşündüğüm zaman (Allah göstermesin) içim buz gibi oluyor, hıçkıra hıçkıra ağlayasım geliyor sanki o an başıma gelmiş gibiArtı 1000 beğeni demek istedim
Konu sahibi benim aklıma onlardan ayrı kalma ihtimali geldiği anda dahi (ölüm hastalık kaza vs ile) tırnaklarım çekilir gibi acı hissediyorum siz tamamen bırakmaktan bahsediyorsunuz?
Bir şey diyemiyorum...
sırf babalarına hırsından çocukları ziyan etmeyi göze alıyorsun yaniKıyamıyorum zaten yavrularıma
Ama babaları bekar gibi sevgilisiyle gezip tozarken hatta belki hayat kurarken butun yükün altında ezilmek de zoruma gidiyo biraz
ki bu cevabı aldı bir üyedenkonuyu açma amacı "tırt babasına verdi, çocuklar çok mutlu" cevabını alıp vicdanını rahatlatmak..
işte o yüzden yazıyorum, çocukları babasına ver seninle olduklarından daha değerli hissederler kendilerini..
kızım doğduktan sonra ölümden korkmaya başladımBöyle bir konu aciyorsan...
Elin titremediyse...
Yüreğin ikiye değil bin parçaya bolunmediyse...
Gözyaşi dokmediysen...
Bu kadar rahat Türkiye ye doneceksen
Bırak babasına...
Sen bırak...
Senin bırakman lazım. ..
Ben ise gerekirse iki işte birden çalışırım...
Soğuk demem sıcak demem...
Köpekler gibi aglasam da...
Yavrularimi asla asla asla kimseye bırakmam...
Çünkü kimse onlara; benim gibi bakmıyor...
Benim gibi koklamiyor...
Benim gibi öpmüyor...
Öyle yapmıyor mu zaten? Doldurmalarina gerek mi varOnlar nasıl doldurur çocuğu biliyor musun annen sizi bıraktı gitti diye
[/QUOTE]cocuklarinizi birakacak bir daha gormemeyi goze alabilleceksiniz oylemi??? Zaten ococuklarda sizi gormek istemiyecektir merak etmeyin , kusura bakmayin sizi anlayabilnek mumkun degil sonucta 20 li yaslarinda dul kalip sirf cocuklari icin yokluk icinde her cileye katlanip cocuklarini buyuten insanlar var ve siz bide yurt disinda uzaklarda birakip doneceksiniz oylemi??? Sonrasinda mutlumu olacaginizi saniyorsunuz
Kıyamam Ege'ye o çok şanslı öyle düşünme, kahrolmaBanada cevremdekıler dedıkı sen daha çok gencsın (22 yas) hem o sana cocuk yapacak hemde baska bırı var dıye s.kıyle t.ş.gıyla gezecek ver cocugu gorsun gununu dedı.
Vermedım tabı kı , ısın aslı cocugu ona yapan sanırım bendım cunku cok ıstemıstım cocuk sahıbı olmayı hala arkasında duruyorum , evlıydık ve bunu ıstıyordum o anda belkıde fark etmem gereken hıc bır degısımı fark etmemıstım hata olarak gormuyorum bu karsımdakı kısının serefsızlıgıydı bence.
Herneyse tabıkı bazen lafı gectıgınde benım durumum cok ozel cunku oglum bıyolojık babayı tanımıyor, bıyolojık baba maddı manevı hıc bır caba gostermedı bu sebeble bırbırlerını tanımıyorlar. Sımdı elbette dıyorum o gezdı yedı ıctı ben cocuk baktım(hatta bız ben ve yenı esım- 5 senedır) onun ne hakkı varmıs , haram olsun onun hakkı dıye beddua edıyorum eskı esıme.
Bence anneler cocuklarını bırakmamalı , hatta babalarda bırakmamalı.
Benım oglum bıyolojık babanın baska bırı oldugunu bılmıyor ancak alt yapısı var malesef bır gun aklı tamamen erdıgınde tasları oturtacak yerıne o zaman yukarıda kı uye gıbı uzulecegını dusundugum ıcın cok uzuluyorum ıstenmeyen, tercıh edılmeyen, fazla gelen, yuk gelen, ıkı lokma maddı masrafı ıcın elını cebıne atmayan bır adamla genetık bıseyler payalstıgını ogrenmek onu uzecek dıye kahroluyorum.
Ölseydı dıyorum allahım ölseydıde bılseydık topragın altında gelemıyor yapamıyor deseydım ogluma.Ve kendı adıma sunu soyluyorum eskı esım aldattı, eskı esim terk ettı , eskı esım cocukla bag kurmadı, gorevlerını yerıne getırmedı ben ıstemedım kı boyle olsun , ama şimdi bnun ıcın uzuleyn kalbı ıkıye bolunen benım .
Allah kahretsın onu,bır kac gun once yasanan saldırıdan dakıkayla kurtulmus, kurtulmasaydı da ...
Ege benı anlayacakta ben onun gozlerınden d0kulen bır damla yasa bıle kıyamıyorken bunu nasıl engellıcem bılmıyorum ıs. Onumuzde emınım zor gunler bızı beklıyoırKıyamam Ege'ye o çok şanslı öyle düşünme, kahrolma
Elbette anlayacaktır annesinin onun için nelere katlandığının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?