- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ege benı anlayacakta ben onun gozlerınden d0kulen bır damla yasa bıle kıyamıyorken bunu nasıl engellıcem bılmıyorum ıs. Onumuzde emınım zor gunler bızı beklıyoır
Yok kardeşim bakar, anneden daha iyi bakan da bulunur. Bunun gibi anne baksa ne bakmasa ne. Hergün çocuklarına bakıp kocasına nefretini hatırlayacaksa, attı bunları gitti üstüme, ben bunların "yük"ünü çekiyorum, kendisi gününü gün ediyor diyecekse, bunun hırsını da çocuklara eziyet ederek çıkaracaksa sokaktan geçen yedi kat yabancı bile çocuklara daha iyi bakar emin ol. Baksana bıraktığında çocuklara kimin bakacağını bile bilmiyor, ona rağmen ne kadar rahathani şu kimsenin izlemediği ama ne var ne yok haberdar olduğubazı evlilik programlarında bu tip insanlar görüyorum.
bırakmış çocukları babaya,babaanneye koca aramaya gelmiş programa.
sunucu soruyor çocuğunuz var mı diye.büyük bir gururla ve rahatlıkla var ama bende değil babasında diyorlar.
yani mesaj şu çöpsüz üzümüm evlen benimle çocuklarım önemli değil!
yapmayın bunu o çocuklara anneden iyi kimse bakamaz.
Yok kardeşim bakar, anneden daha iyi bakan da bulunur. Bunun gibi anne baksa ne bakmasa ne. Hergün çocuklarına bakıp kocasına nefretini hatırlayacaksa, attı bunları gitti üstüme, ben bunların "yük"ünü çekiyorum, kendisi gününü gün ediyor diyecekse, bunun hırsını da çocuklara eziyet ederek çıkaracaksa sokaktan geçen yedi kat yabancı bile çocuklara daha iyi bakar emin ol. Baksana bıraktığında çocuklara kimin bakacağını bile bilmiyor, ona rağmen ne kadar rahat
Tanımadığımız o çocuklara senin, benim, burda onlarca kadının içi acıyor, kendi annelerinin acımıyor. Bence bıraksın zaten, çocuklara yazık olmasın bu kadının elinde. Allah bilir 3. sayfalara konu olan bir anne olur çocuklar bununla kalsao da doğru ama anneden iyi kim nasıl bakar diye düşünüyorum hep.
şu mesajı yazarken bile içim sıkılıyor inan.
bu ne demek ya? adama hasetinizden üç tane yavrunuzu annesizliğe mahkum mu edeceksiniz? ne bencillik, ne açlık bu? Allah sizi ıslah etsin, kalbinize sıcaklık versin, vicdan versin. ben bunu kabul etmiyorum kesinlikle. büyük konuşmayı hiç sevmem ama dert bu mu? dert sizin istediğiniz herifle gezip tozamayacak olmanız mı? nasıl yakıştıracaksınız kendinize, yavruları gurbette halaya bırakıp burda adamlarla gezmeyi? annesiniz siz ya, bi farkında olun. öyle doğurmakla olmuyor bu işler. baba ile bir olur mu anne? hani çok büyük yokluklar vardır, hastalıklar vardır çocukları sefil etmek istemezsiniz anlarım ama bu kesinlikle anlaşılamaz bir durum. çok hissiz ve duygusuz bir yaklaşım. baba ne halt ederse etsin, kimle gezerse gezsin. siz yavrularınıza sahip çıkmalısınız. Türkiye ye dönecekseniz, iş bulup ailenizden akrabalarınızdan destek alıp o yavruları sahipsiz koymamalısınız. istisnalar ayrı ama annesizlik ile babasızlık aynı olur mu? Allah size doğru yolu buldursun inşallah.Kıyamıyorum zaten yavrularıma
Ama babaları bekar gibi sevgilisiyle gezip tozarken hatta belki hayat kurarken butun yükün altında ezilmek de zoruma gidiyo biraz
Kıyamıyorum zaten yavrularıma
Ama babaları bekar gibi sevgilisiyle gezip tozarken hatta belki hayat kurarken butun yükün altında ezilmek de zoruma gidiyo biraz
Yapamıyorum icim el vermiyo 1 gun bırakamayan ben nasıl yapacam
Maalesef öyle.butun anneler aynı olmadıgı ıcın bu kadar anasız babasız cocuk var ortada, bunlar yasanan seyler
Ege bilinçli bir çocuk Cute.Ege benı anlayacakta ben onun gozlerınden d0kulen bır damla yasa bıle kıyamıyorken bunu nasıl engellıcem bılmıyorum ıs. Onumuzde emınım zor gunler bızı beklıyoır
işte bu mesajın kendine yandaş arama başka bişey değil kusura bakmaAbinizin hayatında biri varmı ? Cocuklara kim bakıyo orda o zaman yengenizde yurtdısında bırakıp mı döndü cocuklarını
yük! yük haaa!!Kıyamıyorum zaten yavrularıma
çok donuksun ama nasıl yapamıyorsanYapamıyorum
sanki kavga çıksın diye açmışsın konuyuAklımın bi köşesinde yapsammı diyorum özgür olurum tekrar diyorum bu adam hiç olmamıs gibi hiç hayatıma girmemiş gibi olur diyorum ama her cocuk gordugumde isimlerini her duyusumda her sabah ogle aksam gece naptılar iyilermi kim bakıyo ne haldeler diye dusunmekten ozgurlugu unutur deliririm heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?