Çocukları babaya bırakmak

İki köpeğim vardı, birini 2016da kaybettim, biri Allah uzun ömürler versin dizimin dibinde.

Üniversitedeyken üç ay yurtdışında kaldım, köpeklerim kendi evimizde, annemle kaldılar. Bir hafta sonra parkta milletin köpeğini ağlayarak seviyordum, telefonda anneme "kızları çok özledim" diye ağlıyordum. Dayanamadım, 1.5 ay sonraki birkaç günlük tatilde İstanbul'a kaçtım hasret gidereyim diye.

Köpeklerimi anneme bırakıp yurtdışına mastera gitmedim.

Ben kendimi anne olarak görüyorum.

Konu sahibi nerdesin..
Bi tanidigimda senin gibi yapti uc cocugunu birakip baska adama gitti baskasindan bir cocuk daha yapti onu da birakti gitti simdi yine bir baskasiyla ozgurluk ugruna cocuklarin sorumlulugunu almamak icin orda burda.cocuklarin durumumu nasil biri serseri biri yurtta birinin nerde ne oldugu belli degil.

Eski konularınızdan biliyorum sizi @haticeakan
sizin tek derdiniz kocanızı cezalandırmak o yeni rahat bir hayat sürecek ben çocuklara bakacağım tek derdiniz bu
bu kadar kolaymı 3 evlattan vazgeçmek bahaneler üretmeyin yurt dışında yaşıyorsunuz orda imkanlar çok taha iyi TR ye göre sizi anlayamıyorum anlamak dahi istemiyorum allah o yavrucakların yardımcısı olsun

Yargılamak saldırmak hosunuza gidiyo demi ben bunu düsünüyorum zaman zaman ama icim elvermiyo oyuzden konu actım buraya

Kıyamıyorum zaten yavrularıma
Ama babaları bekar gibi sevgilisiyle gezip tozarken hatta belki hayat kurarken butun yükün altında ezilmek de zoruma gidiyo biraz
sizinde kocanızdan farkınız yok ortada olan çocuklara oluyor eski konularınıza baktımda kocam mı eski sevgilim mi diye konu açmışsınız hergün eski sevgilinizle konuştuğunuzu yazmışsınız bu ne şimdi

Yargılamak saldırmak hosunuza gidiyo demi ben bunu düsünüyorum zaman zaman ama icim elvermiyo oyuzden konu actım buraya
Eski sevgilinle fingirderkende aklına geliyormu ben ergen degılım 38 yasında etıyle buduyla kadınım yakısıyormu bana demıyorsunuz DEMIII

Nasil bir annesin sen yaaa, nasil bir insanin sen yaa. Dünyayi tek tek yakar yikarim kizimin tirnagi icin ya, sacinin teline degismem hic birseyi! Simdi bunalima gircem bu nasil bir insanlikdir ya.

Ici elvermeyen insan birak buraya konu acmayi aklina bile gelmez cocuklarini birakip gitmek.
Tamamen iyi niyetli dusunmeye calisiyorum suan diyelimki gercekten cocuklara bakamayacaksiniz (ki isteseniz pasalar gibi bakarsnz ) oturun evinizde kocaniz ne halt ediyosa etsin siz cocuklarinizla bi hayat yasayn o adami gormeyin !!!
Yemin ederim bdvye girip bu konuya tikladigima pisman oldum ya hala gelip icim elvermiyo diyosunuz cıldırcam

3 çocuktan bahsediyorsunuz. evet yargılarım saldırırım ülkede öz babası tarafından bile tecavüze uğramış bir sürü çocuk varken saldırırım hanımefendi! bu mu son çareniz? emin misiniz? !

Büyüdüklerinde tüm bunlar kafalarinda dönüp duracak ve büyük ihtimal depresif üç çocuk olarak büyüyecekler.Allah yardimcilari olsun.istersen bir yolu herzaman vardir.Yazik günah.Sizi onlar secmedi aile diye.Hakkiniz yok buna

Arkadaslar arkadaslarrrr cok keskin elestiriyorsunuz farkindamisiniz. Ne kadar da kolay sakin birakma demesi. Empati kursaniza turkiye gibi bir yerde dul bayan 3 cocukla hemde. Maddi imkanin super olmasi lazim bu cocuklari birakmamasi icin!!!!!
Yurt disindaymis bu arkadas, nerede bilmiyorum ama yurt disinda imkanlar cok daha farkli. Misal eger almanyadaysa, söke söke babadan cocuklar icin nafaka alacak, cocuklarin yasina göre kendisi icinde nafaka alacak, cocuk parasi var, gerekirse ev kirasi ödenecek. Yani bu bayan acda kalmicak acikta kalmicak.

Yazdıklarınizi okudukça kan beynime sicriyo sanki. Bence siz evlatlariniza da sevgi fln göstermiyorsunuzdur. Yokluğunuz belki de buyuk bir kayıp olmaz ama ömür boyu kapanmayacak bir yara olur.
Çocuk doğurmakla anne olunmuyor malesef. Allah bilir gebelik ne zor olmuştur 3 tane hele o ilk aylar. O zaman ne yaptınız çok merak ediyorum.
Sizin sinaviniz da bu belkı. 3 tane aslan gibi evladı da kendimi de kimseye muhtaç etmedim diyerek sınavı gecmek varken. Siz kendinizi birine yamayip sınavdan kaçmayı istiyosunuz

3 çocuğuma nasıl bakarım ,ne iş yapabilirim ? Diye konu açsa idin kimse sana saldırmayacaktı !

Git çalış ,bi çözüm bulalım ! Türkiye de bir çok insan hiç bir geliri olmadan ,çalışarak bakıyor çocuklarına ....

Tatlı totonuzu kaldırın da emek verin biraz ,bizde takdir edelim...

Evli iken görüştüğünüz sevgilin arkanızda durur sanırım , onun düşüncesini nedir?

hemen hemen hiçbir anne cocuklarını bırakmaz bırakmayı gönulden ıstemez ama mecbursa bırakması en dogrusu onlara gıyım yıyecek rahatca saglayamayacaksa baba da sonucta anne kadar sevgı dolu olması lazım ve masraf bakım vs ustlenmelı cocuk tek basına yapılmıyor.

tanıdıgım cok samımı bır teyzemız var onu da babası bırakmıs gtmıs annesı durumu yokken bakmak zorunda kalmıs ama bakamamıs ne olmus cocuk zavallı sekılde buyumus keske sahıp cıkan bır babannem olsaydı ama genc yasta öldu dıyor bu teyze, yani babannesı bakıyormus ama yaslanıp ölmüş annesı zaten bakamamıs tek maas kadın basına yetısememıs o yuzden teyze ortalarda kalmıs yani cocuk oluyor bu.
babannesı daha yaşasa veya bakacak bır halası yengesı olsa boyle olmazdı bu konu sahıbının de kayınvalıdesı var halası ve baktıracak paraları varken kendısı bakmaya calısmasın zaten zor durumdaymıs tek maasla gecınmek ne zor kendı basına bıle ki cocuklara zor bakar. bence ımkan varken babası buyutsun buyuyunca nasılsa annelerını buluyorlar kı ıletısım halınde olucaklardır emınım yılda bır kez gorusseler yıne ıyı .

takdırle karınları da doyar mı merak edıyorum
1300 asgarı ucrete kira ev+yemek+gıyım+cocukların okul vs masrafları, ama bızım konumuz takdır etmek vay be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…