- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Kıyamıyorum zaten yavrularıma
Ama babaları bekar gibi sevgilisiyle gezip tozarken hatta belki hayat kurarken butun yükün altında ezilmek de zoruma gidiyo biraz
sizinde kocanızdan farkınız yok ortada olan çocuklara oluyor eski konularınıza baktımda kocam mı eski sevgilim mi diye konu açmışsınız hergün eski sevgilinizle konuştuğunuzu yazmışsınız bu ne şimdiKıyamıyorum zaten yavrularıma
Ama babaları bekar gibi sevgilisiyle gezip tozarken hatta belki hayat kurarken butun yükün altında ezilmek de zoruma gidiyo biraz
Eski sevgilinle fingirderkende aklına geliyormu ben ergen degılım 38 yasında etıyle buduyla kadınım yakısıyormu bana demıyorsunuz DEMIIIYargılamak saldırmak hosunuza gidiyo demi ben bunu düsünüyorum zaman zaman ama icim elvermiyo oyuzden konu actım buraya
Yavrularin yasi kac..peki kucagina gelip oturuyorlarmi anne deyip sariliyorlarmi onlara davranislarin nasil..nasil bir annesin biraz anlatir misin yardimci olalim sana..Yargılamak saldırmak hosunuza gidiyo demi ben bunu düsünüyorum zaman zaman ama icim elvermiyo oyuzden konu actım buraya
Aklımın bi köşesinde yapsammı diyorum özgür olurum tekrar diyorum bu adam hiç olmamıs gibi hiç hayatıma girmemiş gibi olur diyorum ama her cocuk gordugumde isimlerini her duyusumda her sabah ogle aksam gece naptılar iyilermi kim bakıyo ne haldeler diye dusunmekten ozgurlugu unutur deliririm heralde
Ici elvermeyen insan birak buraya konu acmayi aklina bile gelmez cocuklarini birakip gitmek.Yargılamak saldırmak hosunuza gidiyo demi ben bunu düsünüyorum zaman zaman ama icim elvermiyo oyuzden konu actım buraya
Yurt disindaymis bu arkadas, nerede bilmiyorum ama yurt disinda imkanlar cok daha farkli. Misal eger almanyadaysa, söke söke babadan cocuklar icin nafaka alacak, cocuklarin yasina göre kendisi icinde nafaka alacak, cocuk parasi var, gerekirse ev kirasi ödenecek. Yani bu bayan acda kalmicak acikta kalmicak.Arkadaslar arkadaslarrrr cok keskin elestiriyorsunuz farkindamisiniz. Ne kadar da kolay sakin birakma demesi. Empati kursaniza turkiye gibi bir yerde dul bayan 3 cocukla hemde. Maddi imkanin super olmasi lazim bu cocuklari birakmamasi icin!!!!!
3 çocuğuma nasıl bakarım ,ne iş yapabilirim ? Diye konu açsa idin kimse sana saldırmayacaktı !
Git çalış ,bi çözüm bulalım ! Türkiye de bir çok insan hiç bir geliri olmadan ,çalışarak bakıyor çocuklarına ....
Tatlı totonuzu kaldırın da emek verin biraz ,bizde takdir edelim...
Evli iken görüştüğünüz sevgilin arkanızda durur sanırım , onun düşüncesini nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?