Çocukları babaya bırakmak

Keşke çocuklarını bırakmak zorunda olmasan. Babalar çok düşünceli olmuyor, anne gibi. Çocuklarınız çok çok ezilir. Baba maddi olarak bakar, ama manevi olarak o boşluğu dolduramayabilir.
Babanne, hala bir annenin yerini hiç bir zaman dolduramaz.
Bence çocuklarının boynunu bükeceğine, kendi boynunu bük. Çocuklar büyüyene kadar dişini sık..
O arada da kendin ve çocukların için birikim yap.. Bir iş bul çalışmaya başla..
Elin bollaşınca da ayrılırsın..

takdırle karınları da doyar mı merak edıyorum
1300 asgarı ucrete kira ev+yemek+gıyım+cocukların okul vs masrafları, ama bızım konumuz takdır etmek vay be

Çok güzel Bravo size , ne kadar ince düşüncelisiniz...

Konu sahibi üstteki yazısında ,neler yazmış bi okuyun isterseniz...

Sonra yorum yapın ...

Sizinle aynı fikirde olmadığımız çok belli zaten.

O sebep ile size laf anlatmaya çalışmayacağım ...

Düşünceleriniz ile mutluluklar diliyorummm...

konu sahibinin eski konularına baktınız mı bilmiyorum evliyken eski sevgilisiyle görüşen bi insan ve eski sevgiliside evli ve çocuklu yani karşı taraftada yuvası yıkılırsa mutsuz olacak çocuklar var kendi çocuklarını düşünmediği gibi karşı tarafın çocuğunuda düşünmüyor

1300 asgarı ucrete kira ev+yemek+gıyım+cocukların okul vs masrafları, ama bızım konumuz takdır etmek vay be
Konu sahibinin asil dusuncesi maddiyattan ziyade kendisinin cocuk bakmak zorunda kalacak olmasi, kocasinin çocuksuz rahat olacak olmasi ve cocuklar yokkenki kadar ozgur olamayacak ve uc cocukluyken kendisini kimsenin almayacak olmasi.

Konu sahibi yurt dışında ,devlet işsizlik parası veriyor ,çocuklar için giyim gıda beyaz eşyası yok ise onu dahi temin ediyor ...

Asgari ücret demişsiniz Türkiye de değil ,yurt dışında dikkatli okuyunuz ...

Merci merci

tavsancan yorumunuzu okudum , sız kac yasındasınız oncelıkle? Fedakarlıgı 70 yasıan gelmıs babanne kendı yuvasını kuran hala yapsın sonra buyuyunce anayı nah bulurlar.
varmı oyle bısey ? Insanlara sacma sapan akıllar vermeyın kendınıze bıle aklınız yetmıyorken savundugunuz seye bakın. 3 tane cocuk edınırken dusunecektı ben bu cocukları catır patır doguruyorum bakabılırmıyım yetebılırmıyım dememıs , kızın aılesı yok mu?
Ayrıca bence o cocuklar 2 tane ya neyse :)

Ayrıca yurt dısından cocuk basına 500 euro alıyorlar bıldıgım kadarıyla alman vatandasları , 3 cocuga 1500 euroya calısmasa bıle guzel gecınır turkıyede

Çocukların yanı anne yanıdır. Maddiyatın yeri doldurulabilir yeri gelir aç kalınır belki ama hiçbir çocuk anne şevkatinden mahrum kalmamalı.

Yılda bir kere görüşseler iyi mi

Yargılamak saldırmak hosunuza gidiyo demi ben bunu düsünüyorum zaman zaman ama icim elvermiyo oyuzden konu actım buraya
Yargılamak, saldırmak diyor ya. Çok mağdursun da biz saldırıyoruz çünkü değil mi? Hayır sen değilsin mağdur, anneleri kendilerini ayak bağı, yük olarak gören çocuklar mağdur. Onlar kimsesiz, onlar acınacak halde. Sen özgür mü kalsam, çocuklarımla mı yaşasam diye bir ikileme düşebildin ya, sıfırın bin kat altı eksilerdesin gözümde, anneliğin lafı bile geç, anne değilsin bana göre

babası ölen cocuga yetim
anası ölen cocugada öksüz denir, yanı kımsesız yalnız bır basına.
Cocuk dogururken bır dusunun hayat ne getırır ya

Yazik ya o cocuklara, bu erkeksiz kaldim sizin yüzünüzden diye, yada babalari rahat ediyor ve "özgür" diye cocuklardan aliyordun sinirini. Sevgi sefkat vermiyordu, alip kucagina yavrum diye sevmiyordur bile. Allahim sahip ciksin insallah onlara.

rahatça gezemeyecekse bırakması en doğrusu demi.. bi konunuzda sizde çocuğu bırakıp tek başına gezenleri kıskanıyorum gibi birşey yazmışsınız madem bu kadar özgürlüğünüze düşkündünüz neden çocuk yaptınız yaptınız madem neden gideceğiniz yere çocuğunuzla gidemiyorsunuz

Ben bunuda anlamıyorum , evet cocuksuz gezmek guzel olabılırde ınsanın ıcıne okuz oturuyor ya.
Bende cok gezen bırı oldugumu dusunuyorum , eglenmeyıde severım hatta esımde hıc hoslanmaz ama gıdıyoruz hemde oglumla gayet dıscoya ha acık hava ama olsun sahne muzık varmı var . Yanı ben cocukla daha guzel eglenıyorum daha cok abartabılıyorum da cok sey denemıs oluyorum. Sanırım her kadın anne olmayı kesınlıkle sevmıyor ıstemıyor

Konu sahibinin derdi karinlarini doyuramam onlara bakamam degilki.kocasi bunu aldatiyo bu da boyle intikam almaya calisiyo cocuklari birakirsam gezip tozamaz zihniyetinde

benim kuzenim 3 çocukla ayrıldı ikizler kreşe gidio kendi işe girdi çıktı grdi iş bakıo evi eski eşinin semtinde tuttu biraz eşi biraz kendinde sen yurtdışından gelme ev tut çalış biraz onlar biraz sen bak bırakılıp gelinirmi hiç

aynen katılıyorum ben evlenmeden önce yalnız gezerdim evlendim eşimle yapıyım herşeyi istedim şimdi çocuğum olacak inşallah yaptığım herşeyi onunla yapmak istiyorum onunla geziyim onunla vakit geçiriyim bilmiyorum yalnız takılcaksak aile olmanın ne anlamı var o zaman demi ama

Valla ben cok anac bırıyım galıba dogurganlık ozellıklerım ıyı olsaydı bır duzıne bebe dogurur sabah aksam ındır bındır gezerdık dıye korkuyorum, Allahta bılıyor kulunu vermıyor ıste 1 tane var bende :)

Hic bir cocuk kirmizi papuclar icin elbise icin annesinden ayri kalmak istemez. O cocuklar buyudugunde iletisim halinde falan da olmazlar dizilerde olur bunlar

hahaha ne güzel ya böyle düşünmeniz bile Allah gönlünüze göre verir inşallah benimde ilk çocuğum inşallah ben de istiyorum iki üç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…