- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Şaka bı yana , ben guzel ılgılenemem 12 tane bebekle, bırını ayagından bırını kolundan koltuk bacaklarına baglarım :)hahaha ne güzel ya böyle düşünmeniz bile Allah gönlünüze göre verir inşallah benimde ilk çocuğum inşallah ben de istiyorum iki üç :)
amin inşallah canım Rabbim isteyen hakkıyla annelik yapacak herkese nasip etsin kimseye aratmasın iyi bi anne olmayı nasip etsin inşallahŞaka bı yana , ben guzel ılgılenemem 12 tane bebekle, bırını ayagından bırını kolundan koltuk bacaklarına baglarım :)
Tovbe tovbe bı tane daha olsun benım olsun ınsallah cocuk buyudu bebek ozledı bu beden uykusuz , gazlı geceler ozledı bu yurekAllah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bızede dua et
Çocukların değil kendi hayatından çalmak istemiyor. Kendi ağzıyla söyledi, çocukları bırakıp buraya gelse özgür olurmuş, zaten kocası da bekar gibi takılıyormuş sevgilisiyle, kocası gününü gün ederken çocuklarla sadece kendisinin ilgilenmesi zoruna gidiyormuş bla bla. Açın okuyun mesajlarınıherkes bayana yüklenmiş ama
kadın kocasının sevgilisi olduğunu yazmış muhtemelen aldatıldı
psikolojisi de normal değildir
ayrıca
yurtdışındaymışlar
çocuklar yurtdışında eğitimi düzgün alabilirler
kadın yetemeyeceğini biliyorsa çocuklarının hayatlarından çalmak istememiş
neyse
benim önerim
dönmeyin Türkiye ye kalın iş bulun
yurtdışında çocuklu kadınlara çok kolaylık tanıyorlar
kendinizi buraya dönmeye değil oraya nasıl tutanabileceğinize adapte edin derim
Çocukların değil kendi hayatından çalmak istemiyor. Kendi ağzıyla söyledi, çocukları bırakıp buraya gelse özgür olurmuş, zaten kocası da bekar gibi takılıyormuş sevgilisiyle, kocası gününü gün ederken çocuklarla sadece kendisinin ilgilenmesi zoruna gidiyormuş bla bla. Açın okuyun mesajlarını
bırakma ozamanCocuklarımı nasıl bırakacam vicdanım el vermiyo
Yurt disindaymis bu arkadas, nerede bilmiyorum ama yurt disinda imkanlar cok daha farkli. Misal eger almanyadaysa, söke söke babadan cocuklar icin nafaka alacak, cocuklarin yasina göre kendisi icinde nafaka alacak, cocuk parasi var, gerekirse ev kirasi ödenecek. Yani bu bayan acda kalmicak acikta kalmicak.
Turkiyeye donmeyi dusunuyor bosandiktan sonraYurt disindaymis bu arkadas, nerede bilmiyorum ama yurt disinda imkanlar cok daha farkli. Misal eger almanyadaysa, söke söke babadan cocuklar icin nafaka alacak, cocuklarin yasina göre kendisi icinde nafaka alacak, cocuk parasi var, gerekirse ev kirasi ödenecek. Yani bu bayan acda kalmicak acikta kalmicak.
Turkiyeye donmeyi dusunuyor bosandiktan sonra
Siz annemisiniz?Kusura bakmayın herşey maddiyat değil.Bir annenin sıcaklığını sevgisini kim verebilir?Konu sahibi yurtdışında yaşıyormuş en azından bir yabancı dili vardır en azından lise mezunudur.Ne kadar kötü yorum nasılsa annelerini buluyorlar mış.Kedi yavrusumu bunlar çocuk çocuk anlayabiliyormusun!...hemen hemen hiçbir anne cocuklarını bırakmaz bırakmayı gönulden ıstemez ama mecbursa bırakması en dogrusu onlara gıyım yıyecek rahatca saglayamayacaksa baba da sonucta anne kadar sevgı dolu olması lazım ve masraf bakım vs ustlenmelı cocuk tek basına yapılmıyor.
tanıdıgım cok samımı bır teyzemız var onu da babası bırakmıs gtmıs annesı durumu yokken bakmak zorunda kalmıs ama bakamamıs ne olmus cocuk zavallı sekılde buyumus keske sahıp cıkan bır babannem olsaydı ama genc yasta öldu dıyor bu teyze, yani babannesı bakıyormus ama yaslanıp ölmüş annesı zaten bakamamıs tek maas kadın basına yetısememıs o yuzden teyze ortalarda kalmıs yani cocuk oluyor bu.
babannesı daha yaşasa veya bakacak bır halası yengesı olsa boyle olmazdı bu konu sahıbının de kayınvalıdesı var halası ve baktıracak paraları varken kendısı bakmaya calısmasın zaten zor durumdaymıs tek maasla gecınmek ne zor kendı basına bıle ki cocuklara zor bakar. bence ımkan varken babası buyutsun buyuyunca nasılsa annelerını buluyorlar kı ıletısım halınde olucaklardır emınım yılda bır kez gorusseler yıne ıyı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?