Çocukları babaya bırakmak

hahaha ne güzel ya böyle düşünmeniz bile Allah gönlünüze göre verir inşallah benimde ilk çocuğum inşallah ben de istiyorum iki üç :)
Şaka bı yana , ben guzel ılgılenemem 12 tane bebekle, bırını ayagından bırını kolundan koltuk bacaklarına baglarım :)
Tovbe tovbe bı tane daha olsun benım olsun ınsallah cocuk buyudu bebek ozledı bu beden uykusuz , gazlı geceler ozledı bu yurek Allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bızede dua et

amin inşallah canım Rabbim isteyen hakkıyla annelik yapacak herkese nasip etsin kimseye aratmasın iyi bi anne olmayı nasip etsin inşallah

herkes bayana yüklenmiş ama

kadın kocasının sevgilisi olduğunu yazmış muhtemelen aldatıldı
psikolojisi de normal değildir
ayrıca
yurtdışındaymışlar
çocuklar yurtdışında eğitimi düzgün alabilirler

kadın yetemeyeceğini biliyorsa çocuklarının hayatlarından çalmak istememiş

neyse
benim önerim
dönmeyin Türkiye ye kalın iş bulun
yurtdışında çocuklu kadınlara çok kolaylık tanıyorlar
kendinizi buraya dönmeye değil oraya nasıl tutanabileceğinize adapte edin derim

Çocukların değil kendi hayatından çalmak istemiyor. Kendi ağzıyla söyledi, çocukları bırakıp buraya gelse özgür olurmuş, zaten kocası da bekar gibi takılıyormuş sevgilisiyle, kocası gününü gün ederken çocuklarla sadece kendisinin ilgilenmesi zoruna gidiyormuş bla bla. Açın okuyun mesajlarını

Insanlar neden cocuk doguruyor ya. Dogurmayin ya tek basiniza dimdizlak kaldiginizda bakamayacaginiz cocuklari dogurmayin. Cocuk dogurmaya karar vermeden once insan kendisine sorar, hayatta yanimda hic kimse kalmazsa ben kac tane cocuga bakabilirim. Ben nereye cocugum oraya, ben ac kalirsam o da ac kalir doyarsam oda doyar. Nasil annesiniz anlamiyorum ki.

seni yargılamıyorum tamam ama lütfen 3 çocuğunu bırakıp bir koca bulduğunda ki hedefin bu zaten kendin dedin,başka çocuk yapma.

3 çocuğa bakmak kolay değilse maddi açıdan, ne diye doğuruyorsunuz anlamıyorum. babalarına güveniyorsunuz ama "dünyanın bin türlü hali var" diyen insanlara "ihtiyacım yok kocam kazanıyor ki çalışmıyorum" demeyi biliyorsunuz.
allah rızkını verirdi madem, neden terkediyorsunuz?
doğurduysanız bir zahmet analık edeceksiniz.
yurtdışında çocuk için maaş da alırsınız, kendiniz de çalışırsınız biraz zahmet olacak tabi.

ıkızlerım var....onları bırakıp 2 gun tatıle gıdemem kaldı kı temellı bırılerıne bırakmaak.imkansız ..allah onlardan ayrı bana nefes aldırmasın .okurken empatı kurayım dedım ama uzgunum yorum yapmıcam buyuk de konusmıcam.........yüregınızı dınleyın

çüş... yahu annelık boyle mı oluyor.adam bı bok yemiş aldatmıs sanane sıktırı cek onune bak..ınanmıyorum ya .ne kadar kötu bı annesin sen konu sahıbı...madem ozgur kız rolunu oynamak ıstedın ne bok yemege cocuk yaptın... '

bi gün eşimle tartıstık defol git dedim.alırım kızlarımı dedi....bende seni öldürürüm sıkıntı yok nasılsa onlarsız ölü olurum dedım... sonra bı gun gene şakayla karısık böyle bişey ıma etti.eşimi öyle hırpaladım öyle cinnet gecırdım kı eşim beni sakınlestıremedı..beni kızlarımla vurma seni ne kadar sevsemde yemın ederım kı öldürürüm dedim.

aradan bı kac ay gectı durduk yere bana dediği;sen mükemmel bir annesin.anne dediğin böyle olur..lafına bile tahammulun yok sana bu acıyı nasıl yasatırım dedı.suan bıle gozlerım doldu..

yani diyecegım o ki ; annelik herkese nasıp olmaz..kocasızlıktan kuruyacagım dıye cocuklarının hasretıne amenna mı dıyorsun..at kendını bi yerden..sana dıyecegım hıc bsy yok

Aynen. Eğer bi Ortadoğu ülkesinde değilse fıstık gibi yaşar gider. Ama aklı burada nedense????

Benim evladımı babası olacak öküz cumartesi alıp, pazar birakiyor da bir günde evet kafa dinliyorum ama ne yedigimden ne içtiğimden ne gezdigimden bişey anlıyorum. Onları bırakıp nasıl o kadar millerce uzaklığa gideceksin ki?

Bırak git sen o çocukları haketmiyosun. Çocuk sahibi olmaya çalışan o kadar çok kişi var ki. Şükretmeniz gerekirken onları terk etmeyi göze almışsınız. Çocuklarınızı hiç düşünmüyosun tek amacınız rahat etmek galiba.

Çocuklarınızın annesiz büyümesi vicdanınızı sızlatmıyor mu ? Hizmetçilik yapsamda bırakmazdım ben . Yavrularınızı boynu bükük bırakmayın çok pişman olursunuz

3 evladım var (Allah bana bağışlasın)
annemin evi yürüyerek 10 dk mesafede.
yavrularımı hiç yalnız göndermedim ona. hep beraber gittik geldik. annem arada bana gönder, bende kalsın diyor ama kıyamıyorum.
sadece doğumda 1 gece ayrı kaldım. o zaman da telefondaki videolarını izledim. sık sık aradım.

annem artık kızıyor: bana güvenmiyor musun? diyor.

Turkiyeye donmeyi dusunuyor bosandiktan sonra

Siz annemisiniz?Kusura bakmayın herşey maddiyat değil.Bir annenin sıcaklığını sevgisini kim verebilir?Konu sahibi yurtdışında yaşıyormuş en azından bir yabancı dili vardır en azından lise mezunudur.Ne kadar kötü yorum nasılsa annelerini buluyorlar mış.Kedi yavrusumu bunlar çocuk çocuk anlayabiliyormusun!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…