- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ağzınıza sağlıktavsancan yorumunuzu okudum , sız kac yasındasınız oncelıkle? Fedakarlıgı 70 yasıan gelmıs babanne kendı yuvasını kuran hala yapsın sonra buyuyunce anayı nah bulurlar.
varmı oyle bısey ? Insanlara sacma sapan akıllar vermeyın kendınıze bıle aklınız yetmıyorken savundugunuz seye bakın. 3 tane cocuk edınırken dusunecektı ben bu cocukları catır patır doguruyorum bakabılırmıyım yetebılırmıyım dememıs , kızın aılesı yok mu?
Ayrıca bence o cocuklar 2 tane ya neyse :)
Ayrıca yurt dısından cocuk basına 500 euro alıyorlar bıldıgım kadarıyla alman vatandasları , 3 cocuga 1500 euroya calısmasa bıle guzel gecınır turkıyede
İşte onlar baba,
Ben o yüzden çocuklar annenindir diyorum. Babalarını biz seçtik bir yerde!
Ama çocuklar hep babanın oluyor. Babanın kütüğü , babanın soyadı , babanın memleketi. Sanki kadın kuluçka makinesi gibi bir algı var.
Bence de çocuk daha çok benimdir. O yüzden tam anlamıyla benim olmalı.
Çocuklar üçüzmüşÖzgürlük özgürlük diyorsunuzda bu kadar özgürlüğüne duskun insan nasil 3 cocuk yapiyor ki? Birde degil üç (3).
Bunu dusundum simdi. Misal ben cocuk sevmem, ugrasamam, her anlamda yüktür ayak bagidir benim icin, ben cocukla mutlu olamam, gezemem, keyif alamam. Cocuklu ailelerin gittigi yerlere bile gitmemeye özen gosteririm başım sisiyor car car o cocuklarin seslerinden. Ama cocuk dogurmadim, iyii ki dogurmamaya karar verdim. Kalkip cocugu dogursaydim hayati mahvolurdu heralde.
Çocuklar üçüzmüş
takdırle karınları da doyar mı merak edıyorum
1300 asgarı ucrete kira ev+yemek+gıyım+cocukların okul vs masrafları, ama bızım konumuz takdır etmek vay be
konu sahibesi yurtdışında hali hazırda oturduğu bir ev var kocası bırakıp gitmiş..
eşine de kinlenmiş bekar gıbı gezıyor dıye, ceza da vermek ıstıyor ben evde cocuk bakarken o gezıyor dıye onları ona baktrmak ama ona bakmak ceza gıbı gelmez. yurtdısında cocuk parası da verıyorlar bildiğim... manasız dönmek ıstemesı ama memleket hasretı olabilir veya ..
Siz çocuk yaparken hatta ve hatta evlenirken bile boşanma ihtimalini göze almıştınız hepimiz gibi. Size ne adamın bekar gibi yaşamasından .O onun problemi.Siz nafakanızı alıp çocuklarınız bakacaksınız aslanlar gibi. NE vasıfsız ne tahsilsiz kadınlar öyle güzel bakıyorlar ki çocuklarına namusuyla .siz de becerebilirsiniz korkmayın.İlerde o çocuklar yetişkin olduğunda karşılarına çıkıp ben ananızım derseniz vicdan rahatlatmak için hiç demeyin. Çocuklar kendilerine emek verene değer verirler .Kıyamıyorum zaten yavrularıma
Ama babaları bekar gibi sevgilisiyle gezip tozarken hatta belki hayat kurarken butun yükün altında ezilmek de zoruma gidiyo biraz
Orasi kesin zaten...Babalikta annelikte bu değil. Eşinin öyle yapması onun sorunu, sen onun tepkilerine Gore mi karar vereceksin? Nasıl gözün arkada kalmaz? Eminimki 2 sene sonra başkasından tekrar çocuk yaparsın.
Siz çocuk yaparken hatta ve hatta evlenirken bile boşanma ihtimalini göze almıştınız hepimiz gibi. Size ne adamın bekar gibi yaşamasından .O onun problemi.Siz nafakanızı alıp çocuklarınız bakacaksınız aslanlar gibi. NE vasıfsız ne tahsilsiz kadınlar öyle güzel bakıyorlar ki çocuklarına namusuyla .siz de becerebilirsiniz korkmayın.İlerde o çocuklar yetişkin olduğunda karşılarına çıkıp ben ananızım derseniz vicdan rahatlatmak için hiç demeyin. Çocuklar kendilerine emek verene değer verirler .
Büyüyüp terk etmiş ana/babanın yüzüne bakmayan çocukları hiç suçlamıyorum.
Bende müge anlı ya cikanalri hiç anlamıyorum. Kadın seni terk etmiş, niye ararsın ki?Büyüyüp terk etmiş ana/babanın yüzüne bakmayan çocukları hiç suçlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?