- 28 Aralık 2015
- 409
- 987
- 103
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Sizin anneniz sizi küçüklüğünüzde terk mi etti, derin bir yara mı açtı zamanında ya da bir yanınız eksik mi büyüdünüz? Nasıl bir aile hayatınız vardı?
Cevap vermiyorsunuz ama yine de yazıyorum.. Kendi çocukluğunuzda anne babanızın sizi terkettiğini ve hala ya da babaannenin size baktığını başka ellerde evlerde büyüdüğünüzü bi kendi kendinize düşünün..
Zamanında küçücük olan kendinize kıyamazdınız..Şimdi kendi canınızdan üç tanesine kıymaya kalkışıyorsunuz.. Allahtan korkmaz kuldan utanmaz derler sizin gibisine..
Tabiki dusunuyorum ateşi cıksa kim indirir ususe kim giydirir acıkınca kim doyurur kim gece kalkıp ustlerini örter bunları düşündükçe ciğerim parça parça oluyo tabi hasrete dayanamıcamı da biliyorum 1 gun bırakamadıgım kıyamadıgım bebelerim boynu bukuk onun bunun elinde surunecek ve ben ne haldeler bilmicem bile YAPAMICAM BIRAKAMICAM AÇ TA KALSAK YANIMDA KALCAKLARTek bir mesajınızda dahi bu çocuklar ne yapar, bensiz ne hisseder, anneleri terk etti diye kahrolurlar mı dememişsiniz.
Yazdığınıza göre sizi alı koyan tek düşünce ''ya dayanamazsam'' düşüncesi.
Yani yine konu sizsiniz, çocukları değil de kendinizi düşünüyorsunuz, siz üzülmeyeceğinize emin olsanız zaten sorun yok sizin için. Anında bırakıp yeni bir hayat kuracaksınız da, işte ya üzülürseniz, ya dayanamazsanız di mi? Vah vah kıyamam size, yazık olur aman üzülmeyin. Tövbe tövbe.
Ne diyeyim allah ıslah etsin.
Konunun tamamini okumadim ben ama bu mesajindan anladigim babalarina biraktiginda da iyi bakilmayacak olmalari.Tabiki dusunuyorum ateşi cıksa kim indirir ususe kim giydirir acıkınca kim doyurur kim gece kalkıp ustlerini örter bunları düşündükçe ciğerim parça parça oluyo tabi hasrete dayanamıcamı da biliyorum 1 gun bırakamadıgım kıyamadıgım bebelerim boynu bukuk onun bunun elinde surunecek ve ben ne haldeler bilmicem bile YAPAMICAM BIRAKAMICAM AÇ TA KALSAK YANIMDA KALCAKLAR
Üstünü giydirirler Ateş'ini düşürürlerTabiki dusunuyorum ateşi cıksa kim indirir ususe kim giydirir acıkınca kim doyurur kim gece kalkıp ustlerini örter bunları düşündükçe ciğerim parça parça oluyo tabi hasrete dayanamıcamı da biliyorum 1 gun bırakamadıgım kıyamadıgım bebelerim boynu bukuk onun bunun elinde surunecek ve ben ne haldeler bilmicem bile YAPAMICAM BIRAKAMICAM AÇ TA KALSAK YANIMDA KALCAKLAR
Tabiki dusunuyorum ateşi cıksa kim indirir ususe kim giydirir acıkınca kim doyurur kim gece kalkıp ustlerini örter bunları düşündükçe ciğerim parça parça oluyo tabi hasrete dayanamıcamı da biliyorum 1 gun bırakamadıgım kıyamadıgım bebelerim boynu bukuk onun bunun elinde surunecek ve ben ne haldeler bilmicem bile YAPAMICAM BIRAKAMICAM AÇ TA KALSAK YANIMDA KALCAKLAR
Nasıl rahat edeceksiniz ya insan dayanamaz .sizi eleştirmek istemiyorum aslında insanların başına herşey gelebilir ama acaba onlar iyi bakar mı ,hastalanınca nasıl davranırlar başında beklerler mi,cocuklarin hadi seni ozlerse,birgun yataklarına yattiklarinda anne diye aglarlarsaSanmıyorum cocukları yurtdısında bırakıp tr ye donecem yani hic goremicem
Iste biz bunu istiyoruz senden ben anneyim onlar benim canimdan kanimdan aslaa birakmam deyip onlarla hayatina duzgun dogru bir sekilde yasama tutunmalisin yavrularinla.onlarin sana ihtiyaclari var.bebeklik hallerini dusun.. emzirdin doyurdun ninniler soyledin saclarini oksadin banyosunu yaptirdin tipis tipis kactilar peslerinden kostun gulustunuz...bebegim uyuyor simdi hafif kolu acilsa ortuyorum.geceleri nasil rahat uyuycan gidersen onlar uyanip anne anne demiycekmi soruyorum soyle..esin ne yaparsa yapsin sen dogru akilli olursan sorunlar cozulur.Allah mazluma yardim eder.birde bu dunyanin obur tarafi var hesab sormaz mi Allah niye biraktin yavrularini diye..bi an seytana uydun dusundun sacma sapan seyler.simdi toparlandin git yavrularinin yanina yat kokularini cek saril yavrularina tamammi canim..Tabiki dusunuyorum ateşi cıksa kim indirir ususe kim giydirir acıkınca kim doyurur kim gece kalkıp ustlerini örter bunları düşündükçe ciğerim parça parça oluyo tabi hasrete dayanamıcamı da biliyorum 1 gun bırakamadıgım kıyamadıgım bebelerim boynu bukuk onun bunun elinde surunecek ve ben ne haldeler bilmicem bile YAPAMICAM BIRAKAMICAM AÇ TA KALSAK YANIMDA KALCAKLAR
sen hakikaten saglikli dusunemiyorsun. ac niye kaliyorsunuz pardonda ?? o baba musvettesinin yakasina yapisacaksin bu cocuklarin rizkini onda birakmayacaksin. cingar cikartacaksin yeri gelirse. sindireceksin. cocuklarinla bacaklarini uzatip aksam evinde keyif yapacaksin. kol kanat gereceksin...Tabiki dusunuyorum ateşi cıksa kim indirir ususe kim giydirir acıkınca kim doyurur kim gece kalkıp ustlerini örter bunları düşündükçe ciğerim parça parça oluyo tabi hasrete dayanamıcamı da biliyorum 1 gun bırakamadıgım kıyamadıgım bebelerim boynu bukuk onun bunun elinde surunecek ve ben ne haldeler bilmicem bile YAPAMICAM BIRAKAMICAM AÇ TA KALSAK YANIMDA KALCAKLAR
E konu sahibi üçüzlerim var demiş ya bende siz yanlış anladınız sandım ondan düzeltim demiştim.Once 2 cocugum var demis sonra 3 demis onu soruyorlardi ama konu sahibi birsey dememis simdi üçüz müymüş? Neyse orası karisikmiş.
Özgür olmak isteyen cocuk yapmasin, kimsemin evliliginin garantisi yok bosanma işide goz onunde bulundurulmali cocuk yaparken. Evlilik bozuldu hadi cocuklari bidaha hic görmiyim, yeni ülke, yepyeni hayat oh mis olamaz, babada bile olsa sık sık görecek cocuklarini, ilgilenecek. Aksinin hicbir bahanesi asla olamaz.
Nasıl böyle konusabiliyosun? Yemin ediyorum uykusuzluktan kısılan gözlerim faltasi gibi açıldı ..vicdansızlık bu .. bir anneye yakışmaz ..simit sat ..temizliğe git ..tuvalet yika (vasifsizsan) neden sıfırdan örnek veriyorum : çünkü annelik en pis işi bile çocukların için göze alma cesaretini göstermeyi gerektirir. Şimdi bu işleri yapanlar beni yanlış anlamasın. .hepsi eli öpülesi fedakar ve cefakar insanlardır . Hatce ablaya örnek olur umarimSanmıyorum cocukları yurtdısında bırakıp tr ye donecem yani hic goremicem
Kız hatce abla sen bana çok bi fake geliyosun allah affetsinCocuklarımı nasıl bırakacam vicdanım el vermiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?