Çocukları babaya bırakmak

Sizin anneniz sizi küçüklüğünüzde terk mi etti, derin bir yara mı açtı zamanında ya da bir yanınız eksik mi büyüdünüz? Nasıl bir aile hayatınız vardı?

Cevap vermiyorsunuz ama yine de yazıyorum.. Kendi çocukluğunuzda anne babanızın sizi terkettiğini ve hala ya da babaannenin size baktığını başka ellerde evlerde büyüdüğünüzü bi kendi kendinize düşünün..

Zamanında küçücük olan kendinize kıyamazdınız..Şimdi kendi canınızdan üç tanesine kıymaya kalkışıyorsunuz.. Allahtan korkmaz kuldan utanmaz derler sizin gibisine..

Çocuklara yazık valla, annesiz boyunları bükük büyüyorlar.

Cok yorgunsun belli. Saglikli da dusunemiyorsun. Ailen onay veriyor mu cocuklarina birakmana. Biraz rahatlamaya ihtiyacın var sanirim. Bir iki haftaligina cocuklari babalarina birak bu arada sen de dusun.

Tek bir mesajınızda dahi bu çocuklar ne yapar, bensiz ne hisseder, anneleri terk etti diye kahrolurlar mı dememişsiniz.
Yazdığınıza göre sizi alı koyan tek düşünce ''ya dayanamazsam'' düşüncesi.
Yani yine konu sizsiniz, çocukları değil de kendinizi düşünüyorsunuz, siz üzülmeyeceğinize emin olsanız zaten sorun yok sizin için. Anında bırakıp yeni bir hayat kuracaksınız da, işte ya üzülürseniz, ya dayanamazsanız di mi? Vah vah kıyamam size, yazık olur aman üzülmeyin. Tövbe tövbe.
Ne diyeyim allah ıslah etsin.

Tabiki dusunuyorum ateşi cıksa kim indirir ususe kim giydirir acıkınca kim doyurur kim gece kalkıp ustlerini örter bunları düşündükçe ciğerim parça parça oluyo tabi hasrete dayanamıcamı da biliyorum 1 gun bırakamadıgım kıyamadıgım bebelerim boynu bukuk onun bunun elinde surunecek ve ben ne haldeler bilmicem bile YAPAMICAM BIRAKAMICAM AÇ TA KALSAK YANIMDA KALCAKLAR

Konunun tamamini okumadim ben ama bu mesajindan anladigim babalarina biraktiginda da iyi bakilmayacak olmalari.
Ee peki neden birakmayi dusundun?
Ben hic anlayamadim kusura bakma.
Bunda cocuklarin menfaatine olacak hicbirsey yokken neden?

Üstünü giydirirler Ateş'ini düşürürler

Konu o değil ki

Anne baba sevgi ve ilgisi

Anne çocuğa fiziksel bakım değil ilgi verir fiziksel bakımı herkes yapar ki okula gidenlerin çok da fiziksel bakım ihtiyacı kalmamıştır

Kimse onları senin gibi sevemeyecek.en önemlisi bu zaten.

Yoksa karnı doyar üstü giydirilir vs

Sanmıyorum cocukları yurtdısında bırakıp tr ye donecem yani hic goremicem
Nasıl rahat edeceksiniz ya insan dayanamaz .sizi eleştirmek istemiyorum aslında insanların başına herşey gelebilir ama acaba onlar iyi bakar mı ,hastalanınca nasıl davranırlar başında beklerler mi,cocuklarin hadi seni ozlerse,birgun yataklarına yattiklarinda anne diye aglarlarsa nafaka vermiyor mu esin

Iste biz bunu istiyoruz senden ben anneyim onlar benim canimdan kanimdan aslaa birakmam deyip onlarla hayatina duzgun dogru bir sekilde yasama tutunmalisin yavrularinla.onlarin sana ihtiyaclari var.bebeklik hallerini dusun.. emzirdin doyurdun ninniler soyledin saclarini oksadin banyosunu yaptirdin tipis tipis kactilar peslerinden kostun gulustunuz...bebegim uyuyor simdi hafif kolu acilsa ortuyorum.geceleri nasil rahat uyuycan gidersen onlar uyanip anne anne demiycekmi soruyorum soyle..esin ne yaparsa yapsin sen dogru akilli olursan sorunlar cozulur.Allah mazluma yardim eder.birde bu dunyanin obur tarafi var hesab sormaz mi Allah niye biraktin yavrularini diye..bi an seytana uydun dusundun sacma sapan seyler.simdi toparlandin git yavrularinin yanina yat kokularini cek saril yavrularina tamammi canim..

Hiçbir kadın çocuğunu bırakmaz, bırakmak istemez. Aksini düşünmek istemiyorum.

Sanıyorum ki boşanınca zor bir hayatın olacak yoksa bu konuyu açmazdın. Bütün konular dönüp dolaşıp paraya geliyor. İnşallah allah hayırlı kapılar açsın sana da kendine ve çocuklarına güzElce bakabil.

sen hakikaten saglikli dusunemiyorsun. ac niye kaliyorsunuz pardonda ?? o baba musvettesinin yakasina yapisacaksin bu cocuklarin rizkini onda birakmayacaksin. cingar cikartacaksin yeri gelirse. sindireceksin. cocuklarinla bacaklarini uzatip aksam evinde keyif yapacaksin. kol kanat gereceksin...

o it herifte nerde ne halt yiyorsa yesin.. umursamayacaksin. ha sevgili mi istiyorsun seni seven adam evlatlarinla sevecek.. yoksa olmasada olur koca bulunur evlat bulunmaz

E konu sahibi üçüzlerim var demiş ya bende siz yanlış anladınız sandım ondan düzeltim demiştim.
Her cümlenize harfiyen katılıyorum yani hiçbir anne evladını bırakmayı düşünmeli.

Anne ile bebeğin ilişkisi deniz ile güneş gibidir derler.deniz her zaman güzeldir ama güneş battığında karanlığa mahkum olur
Diye bir söz vardır.
Ne gibi mecburiyetiniz var bilemeyiz tabiki ama insan herşeyden herkesten kolay vazgeçebilir ama evlatlarından vazgeçemez.
Eşiniz naparsa yapsın siz ona eş olmayı bırakın ama çoçuklarınızı bırakmayın.kimseye birşey olmaz en çok acıyı siz çekersiniz.

Bencilsiniz yazık siz anneliginn kutsal ligini anne olmanın ne demek olduğunu anlayamamissiniz benim bir evladım var Dünya yansa bırakmam sokakta kalacaksanız beraber aç kalacaksak beraber... Bu tür olaylar ı haberler den izliyoruz sizin gibi bırakıp gidiyor kar zavallı yavrucaklar vicdansız üvey annelerin eline dusebiliyor neler çeker o yavrucaklar nasıl rahat anlatıyor Sun durumu kanım dondu

Konu sahibi ne aci acikta kalmasi?

Kocaniz gidip metresine ev hediye alabilecek maddi duzeyde. Siz de yurtdisindasiniz.

Ayrica zamaninda cocuklarim icin diyip igrenc kocaniza yapismayi biliyordunuz. Ama nasil oluyorsa cocuklari icin kocaya yapisan fedakar anne 4 senedir cocuklardan nasil kurtulsam diye konu aciyor. Cunku kocasiz cocuklar 5 para etmiyor size gore.

Bu koca aski midemi bulandiriyor. Butun cocuklarim icin bosanmadim diyen kadinlari utanc verici buluyorum.

Sanmıyorum cocukları yurtdısında bırakıp tr ye donecem yani hic goremicem
Nasıl böyle konusabiliyosun? Yemin ediyorum uykusuzluktan kısılan gözlerim faltasi gibi açıldı ..vicdansızlık bu .. bir anneye yakışmaz ..simit sat ..temizliğe git ..tuvalet yika (vasifsizsan) neden sıfırdan örnek veriyorum : çünkü annelik en pis işi bile çocukların için göze alma cesaretini göstermeyi gerektirir. Şimdi bu işleri yapanlar beni yanlış anlamasın. .hepsi eli öpülesi fedakar ve cefakar insanlardır . Hatce ablaya örnek olur umarim

Cocuklarımı nasıl bırakacam vicdanım el vermiyo
Kız hatce abla sen bana çok bi fake geliyosun allah affetsin bu nasıl bir vurdumduymazliktir yok yazdıkların doğruysa da sen nasıl bir annesin ? Bu cocuklar kedi yavrusu mu ? Şaka gibi bi kere de 3 tane cukartmissin. Allah sana bi kıyak yapmış 1 taş atmış 3 kuş vurmuşsun. .nankör musun nesin ya ? Yeminle yavrulara çok üzüldüm . .. bu dünyadaki en buyuk imtihanlari anaları .. yani ygs kpss falan halt yemiş senin yaninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…