- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Bak bak bak ...ya sen kendine yol yapıyosun. .başkası da yapmışsa günahını mi bölüsecek sanki seninle ..içini mi sogutuyosun napiyosun? Sen kaybetmenin ne demek olduğunu bilmiyosun. .bilseydin sevgili için çocuk bırakmanın ne kadar adice olduğunu da tahmin edebilirdin. .bir yavrumu kaybettim . Yüreğimi de onunla birlikte gömdüm ama yine de kalan iki yavruma gözüm gibi bakıyorum .içimi titretiyor her hareketleri. . Onlardan ayrı kalmak düşüncesi bile korkutuyor beni .. bence de sen kocana bırak çocukları ..üvey anne daha iyi bakar ..olmadı babaanne alır ..seni aramayacaklari kesin.. kimse almazsa bana getir senin adını bile hatirlamazlarYengeniz goruyomu cocukları kac sene oldu çaresiz mi kaldı sevgilisi icinmi bıraktı peki abiniz evlencekmi baskasıyla
benzer şeyleri yaşamışızbi gün eşimle tartıstık defol git dedim.alırım kızlarımı dedi....bende seni öldürürüm sıkıntı yok nasılsa onlarsız ölü olurum dedım... sonra bı gun gene şakayla karısık böyle bişey ıma etti.eşimi öyle hırpaladım öyle cinnet gecırdım kı eşim beni sakınlestıremedı..beni kızlarımla vurma seni ne kadar sevsemde yemın ederım kı öldürürüm dedim.
aradan bı kac ay gectı durduk yere bana dediği;sen mükemmel bir annesin.anne dediğin böyle olur..lafına bile tahammulun yok sana bu acıyı nasıl yasatırım dedı.suan bıle gozlerım doldu..
yani diyecegım o ki ; annelik herkese nasıp olmaz..kocasızlıktan kuruyacagım dıye cocuklarının hasretıne amenna mı dıyorsun..at kendını bi yerden..sana dıyecegım hıc bsy yok
aç ta kalsam yanımda kalacaklar demişsin. neden aç kalıyorsun anlamadım ki.
durumun mu yok. babası yollamaz mı çocuklarına bakmaz mı. sen yaşadığın ülkeyi terk etme. orada kal . çocuklarınla.
Ateş çıksa indirilir, karın her türlü doyar da, annemiz bizi istemedi, annemiz bizi bıraktı yarası asla kapanmaz o minik kalplerde.Düşünsenize hayatta bizi karşılıksız sevmesi gerektiğine inandığımız tek varlık olan annemiz bizi istememiş, bu düşünceyle insan kime güvenir, nasıl acılarla yaşar, ne yanlışlara düşer, düşürülür allah korusun.Tabiki dusunuyorum ateşi cıksa kim indirir ususe kim giydirir acıkınca kim doyurur kim gece kalkıp ustlerini örter bunları düşündükçe ciğerim parça parça oluyo tabi hasrete dayanamıcamı da biliyorum 1 gun bırakamadıgım kıyamadıgım bebelerim boynu bukuk onun bunun elinde surunecek ve ben ne haldeler bilmicem bile YAPAMICAM BIRAKAMICAM AÇ TA KALSAK YANIMDA KALCAKLAR
Tabiki dusunuyorum ateşi cıksa kim indirir ususe kim giydirir acıkınca kim doyurur kim gece kalkıp ustlerini örter bunları düşündükçe ciğerim parça parça oluyo tabi hasrete dayanamıcamı da biliyorum 1 gun bırakamadıgım kıyamadıgım bebelerim boynu bukuk onun bunun elinde surunecek ve ben ne haldeler bilmicem bile YAPAMICAM BIRAKAMICAM AÇ TA KALSAK YANIMDA KALCAKLAR
Çalışmıyorsa ne fark edecek çocukları ona bıraksanız? Kendi parası da yokmuş madem. Kaldı ki tek derdinizin geçim derdi olmadığını defalarca kendiniz de yazdınız.Allah kimseyi bu duruma dusurmesin nafaka vermiyo kendide çalışmıyomuş zaten. Agrıma gidiyo bize bunu yapması
Geçim derdi onlara yetebilirmiyim maddi diye dusunuyorum
Allah kimseyi bu duruma dusurmesin nafaka vermiyo kendide çalışmıyomuş zaten. Agrıma gidiyo bize bunu yapması
Sunu da yapabilir simdi esiyle yasadigi evde cocuklariyla yasamaya devam edebilir adam istedigi yere gitsin.esya ev derdi olmaz.hatice on defa yazdım yurt dışında zaten çocuk parası,işsizlik maaşı ve boşanmış kadınlar verilen bir para var onlarla geçinemez misin?
çocuklarla ömrünü çürütmek istemiyor kadın. o yüzden aptalmış gibi davranıyor.hatice on defa yazdım yurt dışında zaten çocuk parası,işsizlik maaşı ve boşanmış kadınlar verilen bir para var onlarla geçinemez misin?
uydur uydur yaz bakalım.Allah kimseyi bu duruma dusurmesin nafaka vermiyo kendide çalışmıyomuş zaten. Agrıma gidiyo bize bunu yapması
yalanlarını takip edemiyor bence.Çalışmıyorsa ne fark edecek çocukları ona bıraksanız? Kendi parası da yokmuş madem. Kaldı ki tek derdinizin geçim derdi olmadığını defalarca kendiniz de yazdınız.
Eşiniz çalışmıyorsa çocuklara kim bakacak? Babaanne belki bakar da halası niye baksın, kadının kendi hayatı varken bir anda üç çocuğun sorumluluğunu niye alsın? Babaanne kimbilir kaç yaşında kadın, üçüz çocuklara nasıl yetsin?
Hem derdiniz eşinizin hayatını yaşamasıydı, e iş yok para yok nasıl hayatını yaşayacak bu adam o zaman?
Kanun devlet yardımı nereye kadar
Hersey para değil
Akıl ve ruh saglıgı da onemli
Al cocugu Türkiyeye ailene dön
Onlar yaralarını sarar. Karısık yazmıssın niye donemiyosun cocuk kac yasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?