Çocukları babaya bırakmak

Bırak tabi deli misin? Bırak ki, kocana ayak bağı olsun,bırak ki eski sevgilinle yada yenileri ile Türkiyede sana ayak bağı olmasın. Çocuk dediğin nedir ki??? yaparsın üç beş tane daha aşk çocuğu. Koca,sevgili önemli.
Vicdanımsızlıyor numaraları da çekme.Çocukları kocayı elde tutmak için koz olarak kullanan birinin,yada çocukları eşe bırakmayı sırf bencil düşünceler için bırakmayı isteyen birinin vicdanı ne kadar sızlayabilir ki?

Eşindrn boşanıp yaşadığın ülkede maddi olarak refah içinde çocuklarını büyütebilecekken çocuklarından vazgeçebilen bir annesin. Doğurmakla anne olunmuyor lafı ne kadar da doğruymuş.

Yengeniz goruyomu cocukları kac sene oldu çaresiz mi kaldı sevgilisi icinmi bıraktı peki abiniz evlencekmi baskasıyla
Bak bak bak ...ya sen kendine yol yapıyosun. .başkası da yapmışsa günahını mi bölüsecek sanki seninle ..içini mi sogutuyosun napiyosun? Sen kaybetmenin ne demek olduğunu bilmiyosun. .bilseydin sevgili için çocuk bırakmanın ne kadar adice olduğunu da tahmin edebilirdin. .bir yavrumu kaybettim . Yüreğimi de onunla birlikte gömdüm ama yine de kalan iki yavruma gözüm gibi bakıyorum .içimi titretiyor her hareketleri. . Onlardan ayrı kalmak düşüncesi bile korkutuyor beni .. bence de sen kocana bırak çocukları ..üvey anne daha iyi bakar ..olmadı babaanne alır ..seni aramayacaklari kesin.. kimse almazsa bana getir senin adını bile hatirlamazlar

benzer şeyleri yaşamışız
bigün eşimle kavga ederken (ciddi bir tartışmaydı ve giderek alevleniyordu) bana dedi ki derdin boşanmak di mi senin bunu istiyorsun tamam git boşan ama sanma ki kızımı sana bırakırım boşan git kızımı da bana bırak dedi nasıl delirdiğimi bilmiyorum aklımı kaybettim resmen ve kimseye bi tokat atamayan ben tekme tokat giriştim bildiğiniz bi yandan da ağlıyorum sen ne diyorsun kızımı asla bırakmam diye bağıra çapıra kendimi kaybetmiştim
ve hala o korku içimdedir ya işler yolunda gitmez ve biz boşanmaya kalkarsak acaba kızımı benden alır mı diye
Allah korusun ya, Allah beni kızımdan ayrı koymasın düşüncesi bile korkunç

aç ta kalsam yanımda kalacaklar demişsin. neden aç kalıyorsun anlamadım ki.
durumun mu yok. babası yollamaz mı çocuklarına bakmaz mı. sen yaşadığın ülkeyi terk etme. orada kal . çocuklarınla.

Çocuklarınızı Allaha emanet ediyorum. Evlatlarinz bir nur parçası gibi parlayacakken sizin sayenizde belkide karanlığa gomulecekler. Allaha emanetler. Sizin gibi bencil duygularla ben ben diye yaşayan insalara olum döşeginde bir yudum su veren bulunmaz. Bugünlerin birde yarını var. Düşünmek gerek. Ektiklerini biçme zamanında gelecek. Tabi ekersen. O sabi yavrucaklara kıyarsan 1 değil senden 1000 tane de olsa o 3 evladın vicdan azabını kaldıramazsın. Allah vicdanli merhametli olmayı nasip etsin sana. Daha söylenecek birşey yok.

aç ta kalsam yanımda kalacaklar demişsin. neden aç kalıyorsun anlamadım ki.
durumun mu yok. babası yollamaz mı çocuklarına bakmaz mı. sen yaşadığın ülkeyi terk etme. orada kal . çocuklarınla.

bunu bende çözemedim.avrupada aç kalma ihtimali yok.hiç bir şey yapmayıp evde otursa bile çocuk parası,işsizlik maaşı ve boşandığı için onun da ayrı bir parasını alacak.eşi de nafaka verir zaten,vermek zorunda.

yani gayet rahat yaşayacak.

çözüm isteyene çözüm çok aslında.

Ateş çıksa indirilir, karın her türlü doyar da, annemiz bizi istemedi, annemiz bizi bıraktı yarası asla kapanmaz o minik kalplerde.Düşünsenize hayatta bizi karşılıksız sevmesi gerektiğine inandığımız tek varlık olan annemiz bizi istememiş, bu düşünceyle insan kime güvenir, nasıl acılarla yaşar, ne yanlışlara düşer, düşürülür allah korusun.
Doğrusu bu zaten YAPMAYIN, BIRAKMAYIN.

Nafaka falan alamıyor musunuz ustelık ulke degıstrecekmıssınız dayanabıkırmısınız grmeden sızın de orada kalma ımkanın yok mu

Kusura bakmayın da sizde annelik vasfını göremedim ben. Burada içim parçalanıyor filan diyorsunuz ya sırf daha fazla eleştiri almamak için böyle yazıyorsunuz.

Siz çocukları babaya bıraksam mı gibi bir konu açtıysanız ve aklınızdan bir an bile onları bırakmak geçtiyse kusura bakmayın da anne olamamışsınız. Kimsenin anneliğini sorgulamam haddime değildir. Sırf baba keyfince gezecek ona eziyet olsun diye çocukları babada bırakmayı düşünmek sağlıklı bir düşünce değil. Baba ne yaparsa yapsın umurunda olamamalı.

İnsanlar ne koşullarda yaşıyorlar, kimsenin hayatı mükemmel değil, kim vazgeçiyor çocuğundan.

Ayrıca, babaanne, hala, teyze, üvey anne,... herkes benim çocuğum değil ben bakamam diyebilir de bunu sizin demek gibi bir seçeneğiniz yok. Onlar sizin çocuğunuz bakma yükümlülüğü de size ait. Ama sizinle ne kadar sağlıklı büyürler şüphem var.

Allah kimseyi bu duruma dusurmesin nafaka vermiyo kendide çalışmıyomuş zaten. Agrıma gidiyo bize bunu yapması
Geçim derdi onlara yetebilirmiyim maddi diye dusunuyorum

Allah kimseyi bu duruma dusurmesin nafaka vermiyo kendide çalışmıyomuş zaten. Agrıma gidiyo bize bunu yapması
Çalışmıyorsa ne fark edecek çocukları ona bıraksanız? Kendi parası da yokmuş madem. Kaldı ki tek derdinizin geçim derdi olmadığını defalarca kendiniz de yazdınız.

Eşiniz çalışmıyorsa çocuklara kim bakacak? Babaanne belki bakar da halası niye baksın, kadının kendi hayatı varken bir anda üç çocuğun sorumluluğunu niye alsın? Babaanne kimbilir kaç yaşında kadın, üçüz çocuklara nasıl yetsin?

Hem derdiniz eşinizin hayatını yaşamasıydı, e iş yok para yok nasıl hayatını yaşayacak bu adam o zaman?

hatice on defa yazdım yurt dışında zaten çocuk parası,işsizlik maaşı ve boşanmış kadınlar verilen bir para var onlarla geçinemez misin?

hatice on defa yazdım yurt dışında zaten çocuk parası,işsizlik maaşı ve boşanmış kadınlar verilen bir para var onlarla geçinemez misin?
Sunu da yapabilir simdi esiyle yasadigi evde cocuklariyla yasamaya devam edebilir adam istedigi yere gitsin.esya ev derdi olmaz.

çocuklarla ömrünü çürütmek istemiyor kadın. o yüzden aptalmış gibi davranıyor.

salağa yatıyor yani.

uydur uydur yaz bakalım.

Ben artik bu konunun yalan fake oldugunu dusunuyorum amaci eglenmek bizi sinirlendirmek dalga iste cocugun ucuz mu ikiz mi onun cevabini bile dogru verememis bir insan.

yalanlarını takip edemiyor bence.

ta 2012 den beri çocukları kocaya bırakıp özgür olma derdinde.

Kanun devlet yardımı nereye kadar
Hersey para değil
Akıl ve ruh saglıgı da onemli
Al cocugu Türkiyeye ailene dön
Onlar yaralarını sarar. Karısık yazmıssın niye donemiyosun cocuk kac yasında

Başka bir konuda yurtdışında ve aldatılan başka bir kadına ne güzel akıllar vermişsiniz öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…