- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.205
- 278
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Sanmıyorum cocukları yurtdısında bırakıp tr ye donecem yani hic goremicem
Ama nasıl dayanacam sorun bu
Allah kimseyi bu duruma dusurmesin nafaka vermiyo kendide çalışmıyomuş zaten. Agrıma gidiyo bize bunu yapması
Geçim derdi onlara yetebilirmiyim maddi diye dusunuyorum
uydur uydur yaz bakalım.
Eski konularına bakmadım ben cidden böyle mi düşünüyor konu sahibi..yalanlarını takip edemiyor bence.
ta 2012 den beri çocukları kocaya bırakıp özgür olma derdinde.
2012 de kocası aldatınca, o zaman da planı çocukları kocaya bırakmakmış.Eski konularına bakmadım ben cidden böyle mi düşünüyor konu sahibi..
Amacı sadece özgür olmak mı ?
kendi de çalışmıyormuş derken?Allah kimseyi bu duruma dusurmesin nafaka vermiyo kendide çalışmıyomuş zaten. Agrıma gidiyo bize bunu yapması
Geçim derdi onlara yetebilirmiyim maddi diye dusunuyorum
hatice on defa yazdım yurt dışında zaten çocuk parası,işsizlik maaşı ve boşanmış kadınlar verilen bir para var onlarla geçinemez misin?
2 çocuk olsa 500×2 = 1000 euro çok çok iyi bir para. Küçük şehirde 400- 500 euroya kral ev bulursun gerisiyle de yaşanır yani.
Dayanılmaz bir acı bence...Sanmıyorum cocukları yurtdısında bırakıp tr ye donecem yani hic goremicem
ya hanımlar kadın çocukları istemiyo. bıraksın babaya, belki baba daha iyi bakacak. hayır anlamıyorum aaa asla sakın bırakma nasıl anesin sen deyince kadının fikri değişecek mi, diyelim değişti, çocuklara gerekli ilgiyi sevgiyi verecek mi? belki babaları üzerinden çocukları devamlı üzecek. allah allah. anladık vicdansiz tü kaka ama çocukları ille de sen al demenin manası yok. vebal alıyosunuz. napıyosa yapsın bırakın.
kesinlikle haklisiniz.katiliyorum.zaten bu soruyu aklina getirenden anne olmaz.o cocuklar icin daha hayirlisi onlari sevenlerin yaninda kalmak.böyle anneler olmaz olsunya hanımlar kadın çocukları istemiyo. bıraksın babaya, belki baba daha iyi bakacak. hayır anlamıyorum aaa asla sakın bırakma nasıl anesin sen deyince kadının fikri değişecek mi, diyelim değişti, çocuklara gerekli ilgiyi sevgiyi verecek mi? belki babaları üzerinden çocukları devamlı üzecek. allah allah. anladık vicdansiz tü kaka ama çocukları ille de sen al demenin manası yok. vebal alıyosunuz. napıyosa yapsın bırakın.
ya hanımlar kadın çocukları istemiyo. bıraksın babaya, belki baba daha iyi bakacak. hayır anlamıyorum aaa asla sakın bırakma nasıl anesin sen deyince kadının fikri değişecek mi, diyelim değişti, çocuklara gerekli ilgiyi sevgiyi verecek mi? belki babaları üzerinden çocukları devamlı üzecek. allah allah. anladık vicdansiz tü kaka ama çocukları ille de sen al demenin manası yok. vebal alıyosunuz. napıyosa yapsın bırakın.
??? Pardon. Nafaka bağlanmadı mı çocuklara , size . Nasil bırakacaksınız anlamadımSanmıyorum cocukları yurtdısında bırakıp tr ye donecem yani hic goremicem
üçüzmüş.2 çocuk olsa 500×2 = 1000 euro çok çok iyi bir para. Küçük şehirde 400- 500 euroya kral ev bulursun gerisiyle de yaşanır yani.
Neden boşanınca çocuklar annede kalmalı gibi bir yargı var ki?
Babalara sorumluluk verilmediği ve bütün yükü anneler sırtladığı içindir o. Olması gerektiği gibi ebeveyn olabilse herkes, kimse bir diğerinin yerini dolduramaz bence.Çünkü çocuklar annesiz perişan oluyor, hep boynu bükük kalıyor. Kaldı ki bu kadın ülke değiştirecek, çocuklar annelerini daha göremeyecek.
çünkü babaların çoğu saç örmeyi, poğaça yapmayı bilmiyor.Neden boşanınca çocuklar annede kalmalı gibi bir yargı var ki?
Neden boşanınca çocuklar annede kalmalı gibi bir yargı var ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?