Çocukları babaya bırakmak

Sanmıyorum cocukları yurtdısında bırakıp tr ye donecem yani hic goremicem

Ama nasıl dayanacam sorun bu

Allah kimseyi bu duruma dusurmesin nafaka vermiyo kendide çalışmıyomuş zaten. Agrıma gidiyo bize bunu yapması
Geçim derdi onlara yetebilirmiyim maddi diye dusunuyorum

uydur uydur yaz bakalım.

yalanlarını takip edemiyor bence.

ta 2012 den beri çocukları kocaya bırakıp özgür olma derdinde.
Eski konularına bakmadım ben cidden böyle mi düşünüyor konu sahibi..
Amacı sadece özgür olmak mı ?

Eski konularına bakmadım ben cidden böyle mi düşünüyor konu sahibi..
Amacı sadece özgür olmak mı ?
2012 de kocası aldatınca, o zaman da planı çocukları kocaya bırakmakmış.

hatice on defa yazdım yurt dışında zaten çocuk parası,işsizlik maaşı ve boşanmış kadınlar verilen bir para var onlarla geçinemez misin?

2 çocuk olsa 500×2 = 1000 euro çok çok iyi bir para. Küçük şehirde 400- 500 euroya kral ev bulursun gerisiyle de yaşanır yani.

ya hanımlar kadın çocukları istemiyo. bıraksın babaya, belki baba daha iyi bakacak. hayır anlamıyorum aaa asla sakın bırakma nasıl anesin sen deyince kadının fikri değişecek mi, diyelim değişti, çocuklara gerekli ilgiyi sevgiyi verecek mi? belki babaları üzerinden çocukları devamlı üzecek. allah allah. anladık vicdansiz tü kaka ama çocukları ille de sen al demenin manası yok. vebal alıyosunuz. napıyosa yapsın bırakın.

aynen katılıyorum baba alsın, çok üvey anne var öz anneden süper bakan, ilgilenen.. ha Hatica sonra benim aslan gibi üç oğlum var dersen dayak yersin, hani haberin olsun diye söylüyorum.. o kadar cefasını çeken kadın/adam sana yüzlerini bile göstermez o çocukların.. bana kalsa göstermem en azından inşallah o da benim kadar acımasızdır..

suan acaip sinirlendim.ne kötü bir annesiniz siz ya.yalandan duygu sömürü yapiyorsunuz birde.ay dayanamam falan filan.insan kocasi rahat edicek diye kiskanib cocuklarini kullanirmi ya.nasil olur bu.ne hali varsa görsün der gercek anne.bir erkek size bu kadarmi önemli.cocuklarinizdandami önemli.yaziklar olsun sizin gibilere.dogurmayin arkadas.annelik icgüdü olmayan dogurmasin ya.yeterrrr..üreme organiniz var diye illa 3 cocuk yapmak zorunda deyilsiniz.dogurmayin.koca pesinde kosun.sizin gibiler anne olamasa keske.cok sinirliyim gercekten.vicdansiz

kesinlikle haklisiniz.katiliyorum.zaten bu soruyu aklina getirenden anne olmaz.o cocuklar icin daha hayirlisi onlari sevenlerin yaninda kalmak.böyle anneler olmaz olsun

+1

Sevgili hatice bizi neden yoruyosun

Naparsan yap burda bizim kafamızı ütüleme. Sen zaten kararını vermişsin bize ne senin çoluğundan çocuğundan.. babada kalsınlar belki daha iyi bi hayatları olur.

Baba da sorumluluk alsin niye sadece ben kahirlariji cekiyorum diyorsun ama almiyorsa ne olcak, almiyorsa almiyordur, o baba olamadiysa ben iki kat anne olmaya calismam lazim. Yani birakma cocuklarini.

2 çocuk olsa 500×2 = 1000 euro çok çok iyi bir para. Küçük şehirde 400- 500 euroya kral ev bulursun gerisiyle de yaşanır yani.
üçüzmüş.
al sana 1500 euro havadan.
devlet yardımı alsa ya da yarım gün çalışsa. yeter herhalde

Çünkü çocuklar annesiz perişan oluyor, hep boynu bükük kalıyor. Kaldı ki bu kadın ülke değiştirecek, çocuklar annelerini daha göremeyecek.
Babalara sorumluluk verilmediği ve bütün yükü anneler sırtladığı içindir o. Olması gerektiği gibi ebeveyn olabilse herkes, kimse bir diğerinin yerini dolduramaz bence.

Çocuklarını yurt dışında bırakıp Türkiye'ye döneceksin öylemi?Hiç ozlemeyecekmisin onları?Onlar anne hasreti çekmeyecekmi?
Ben yapamazdım şahsen. Sizi bilemem.Madem bu kadar katı yureklisiniz bırakın çocuklar babaları ile mutlu olmaya çalışsınlar. Yalnız iki sene sonra pişman olupta çocukların düzenini ve psikojisini bozmayın olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…