Çocukları babaya bırakmak

Çünkü bir çocuk için hayattaki en büyük ihtiyaç anne sevgisi,anne sıcaklığı,anne ilgisi,anne kokusu vs. vs. dir ve bunları baba da dahil hiçbir insan tam anlamıyla veremez bir çocuğa.
aynen.
mükemmel baba % 10 dur.
kötü anne de en fazla % 10 dur.

öyle bir yargı yok en azından benim açımdan..
sorumluluk almaktan kaçan yükünden kurtulmak isteyen tr ye dönüp sanki hiç olmamışlarmış gibi yeniden evlenmek isteyen bir kadına önyargı var sadece..

babasının durumu daha ıyıymıs bellı kı, onda kalsın. Hem anne de babaaya kin beslıyor şu an. en saglıklısı bence de. neden kadında kalmalı gıbı bır düşünce var kı ,cok ıstıyorsa kalması ımkanı sunuluyor ulkemızde bu cok guzel

Biz 4 kardeşiz ve ayrı anne babanın çocuklarıyız. Annem boşanınca çalışmıyor olmasına rağmen bizi babaya babaanneye bırakmadı dar gelirle zor şartlarda büyüttü maddi olarak rahat değildik borç harç fatura kaygısı hep vardı ama akşam sofraya oturduğumuzda huzurumuz vardı ve hala kardeşlerimle annemle çok bağlıyız. Eğer bizi babama bıraksaydı ki baba sevgisinden yana hiç sıkıntımız olmamasına rağmen eminim ki çil yavrusu gibi dağılırdık ne aile bağımız olurdu ne kardeş sevgimiz..baba da anne kadar önemli bunu kabul ediyorum ama annenin varlığı,sevgisi,sabrı,fedakarlığı hele ki ilkokul çağlarında daha ergenliğe bile girmemiş çocuklar için en en önemli şey.bunları bu yaşlarda sizden göremezlerse hiç kimseden göremezler.

Boşuna akıl vermeyin çocuklara nasıl kıyacaksın diye arkadaşlar. Bu kadın ne laf dinler, ne fikrinden cayar.

Şimdi eleştiri bombardımanına tutulunca yavrularımdan ayrılamam beğğnnn tribine girdi ama herkes ohh ne iyi yapmışsın bırak çocukları git hayatını yaşa deseydi bir dakika düşünmez içi sızlamadan döner arkasını giderdi. Yine gidecek.

Bence şu anda çocuklar yanındayken de o çocuklar sefil haldeler. Babanız geziyor, ben sizin başınızı bekliyorum diye enselerinde boza pişiriyordur kesin

(Bu konunun fake olmasını yürekten diliyorum, aptal yerine konulmaya razıyım. Yeter ki böyle anneye sahip 3 çocuk olmamış olsun)

Benim guzeller guzeli kopegim var ilk gunden beri esim ve benimle. Birgun ayrilirsak diye karnesine kendi adimi yazdirdim ve arada da derim ayrilirsak evi arabayi al basina cal bebisimi bana birak( o da ruyanda gorursun diyo:) ikimiz de uzerinde tartisacak kadar cok seviyoruz ve o bir kopek( ne kadar evladim gibi olsa da) . Kendi dogurdugum bir bebekten ayrildigimi hele hic dusunemiyorum. Cogu kadin gururundan kurus kabul etmiyor babadan da tek basina buyutuyor. Keske cocuk dogurmasaydiniz. Kedi kopek de anne oluyor insan olarak bir farkiniz olmali.

Ana bu konu hala acık mı ya ?

Valla konu sahıbı hanımefendı gelın sıze dogruları yazayım. Eğer siz bu cocukları bırakırsanız eger , boynunuz altında kalır bılıyorsunuz dımı ?

Bır kere sızın yapmadıgınızı 70 yasındakı babanne yapmak zorunda degıl, belkıde evlı coluk cocuk sahıbı hala yapmak zorunda degıl. O cocukların ne kadar ezılecegını dusunuyor musunuz ?

Ayrıca sevısıp sevısıp yaptıgıınız cocukları ne munasebet ya babanneye halaya bırakacaksınız, onlaramı sordunuz korunmasız beraber olurken ?
Sızden hayır yok babadan hayır yok ne olacak bu cocuklar, bırınızın karı oburunuzun erkek pesınde kosmasıyla sız nasıl 3 tane cocugu 3 tane hayatı bu sekılde karartıp yonlendırmeyı goze alabılıyorsunuz ?

Ne oldu sevgılınız cocukları ıstemıyor mu ? Illa erkek gerekıyor dımı , sızın gıbı vasıfsız sınıfsız cahıl cırkın ınsanların yapacagı ısler bunlar elınızı tasın sokup calısıp dıdınmek zor ama dayayın sırtınızı bır erkege 3 tanede cocuk dogur ondan sonra yan gel osman adamda gıtmıs kalmıssın , sımdıye kadar kendını korumaya almamıssın gelmıssın 38 yasında hala macera pesınde kosuyorsun ?
Ne yapabıleceksın bu yastan sonra ablacım ne yapabılırsın erkegınde en afıllısını bulamazsın 3 tane cocugunu bırakan bır kadını hangı elı yuzu vıcdanı duzgun bır adam alsın ya, gıdeceksın ya bırıyle ımam nıkahlı evleneceksın ya da dırek metres olacaksın bu nedır ya? Orayada yaparsn 1-2 cocuk orasıda olmazsa onları ya babaya ya babanın bi ayagı cukura ınmıs anasına bırakıp rotayı baska yere cevırırsın,
Olacak ıs mı ya , sızın yuzunuzden cocukların hayatlarını sonduruyorsunuz , sonra o cocuklarla bızım cocuklar bır araya geldımı bır turlu anlasamıyorlar sıddet egılımlı, derslerıyle ılgılenen olmuyor turlu turlu sorunlarıyla 3 tane omru bıtırıyorsunuz.

Habu cocuklar ıyı bıreyde olabılır ama olabılır ıhtımalı az , ananın babanın yapamdıgını bır baskası ne kadar yapabılır. Ayrıca senı bulacaklarmıs , kız senı neden bulsunlar yuzune tukururler bırer posta. Sen bu cocukların varken baska adamlarla fıngırdesmedın mı , sımdıde soylemıyorsun mutlaka o sebeble turkıyeye doneceksın oturacaksın bır koy evıne gıyeceksın basma eteklerı cocuklarıda bırakacaksın oh ne ala gerısını yazmıstım yukarı zaten. Adam olun azıcık ya yuregınızde erkege fılan yer vermeyın once cocuk , anne olmussunuz bununda gorevlerını maddı manevı yerıne getırın ınsand abıraz utanma arlanma olur ya 38 yasında bır kadınsın yuh olsun sana

Bu kadın neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum... boşanınca çoçuk kadında kalıcak diye bişey Yok elbet ama ortak noktada buluşup evladın için en mantıklısını yapmak zorundasın eşinle konuş sana para yardımı yapsın zaten yurtdışında oturuyormuşsun orada şartlar buradaki gibi değil. Ben babamı çok severim ama annem benim kalbimin diğer yanı o çoçukların psikolojini düşünmek dahi istemiyorum anne istemiyor baba istemiyor yapmayın kardeşim huzursuz evliliklerden dolayı mahvolan bir sürü gençeçik hayatlar var. Yazık günah bi darbede siz vurmayın evlatlarınıza

Büyüdüklerin de sıkıntılı özgüven eksikliği olan ha bide asla hiçbir kadına güvenmeyen erkekler olacak çoçuklarınız babalarından kalır farkı olmayacak üstüne kadınlardan da nefret eden bireyler oluşacak. Eğer azıcık Allah korkunuz varsa herşeyi kenara bırakıp o çoçukların kaderi için eşinizle oturun adam akıllı konuşun. O başka kadına gitmiş beni kimse 3 çoçukları almaz meşelerini bi kenara bırakın konuşun. Hem sizi seven olduğu gibi kabul eder İnan bana

Cocuklarımı nasıl bırakacam vicdanım el vermiyo

Valla eski konunuzu bilemiyorum ama ÇOCUKLARINIZI meleklerinizi asla bırakmayın !
Onların kokuları bile hayata bağlayan bir etken.
Haklarınız neyse onun için uğraşın onları bırakmak için değil.....
Anlıyorum zor bir durum ama ÇOCUK bu ya .....
Şu cümleleri yazarken bile inşallah bırakmazsınız diye dua ediyor ve o çocuklara üzülüyorum

Cocuklardan kurtulmaya mi calisiyorsun? Herhalde Senin anneligini asla sorgulamak bana dusmez ama buraya madem yazdin o zaman iki cif laf soylemeden gecemicem. Zavalli cocuklari babasina birakicaksin sonra bikac sene gececek vay efendim kocam baska kadinla evlendi ya da cocuklarim benden uzaklasti ,cocuklarimi goremiyorim, uvey anne eziyor napim diye konuda acacaksin. Sen calis bak hem madem durumu iyi eski kocan nafaka verecek tabiki coxuklarinin masraflarini karsilayacak.

annelik soyle kutsal annelik soyle muhtesem diye cemkirmek degil iste olay. biz neden yapmiyoruz cocuk? gidp sevisip sevisip cocuk sahibi olun ve evlilikte sorun yokken cocugu olmayanlara burun kivirin hatta ki asagilayin ama isler sarpa sardiginda uhuuuuuu ya ben ozgur olmak istiyom yaa kocam hayatini yasiyo ben yasayamiyorum, bu bir kumar hanimefendi. iyi de cikabilir ama size kotusu denk geldi ve bu adamdan cocuk yapmayi sectiniz. o zaman da bu cocuklara bakmak boynunuzun borcu. istediginiz kadar timsah gozyasi dokun hic bir inandiriciligi yok.

o annelerin ayaginin altindaki cennet, kulucka makinesi gibi pirt pirt dogurunca otomatikman veriliyor mu saniyorsunuz peki?
Ne demek istediğinizi anlamasam da çocuğun anneye ait olduğunu düşünmüyorum. Baba da anne de eşit oranda sorumludur bence. Tabi toplumda ağalar gibi yetişmiş erkeklerden dolayı babalar yan gelip yatar, zerre sorumlulukları yoktur. En fazla alt değiştirir, bir kaç saat bakıcılık yapar.
Böyle babaya ben de bırakmam.

maddi olarak daha iyi bakacak belki ya manevi olarak? 3 çocuğun sorumluluğunu alacak bir adam mı eski eşin?

boşanınca çocuklar illa annede kalmalı düşüncesinde değilim. sonuçta anne de baba da aynı hakka ve sorumluluğa sahipler. ama boşanırken çocuğumu eşime bırakacaksam gözüm arkada kalmamalı şahsen. herşey maddiyat değil.

Sadece durduğun yerde duramaz mısın? Bence orada birini bulman tr ye gelip evlenmenden daha kolay olacaktır. Hem çocukları da bırakmamış olursun. Tabi senin zihniyette biri için çocuklarını bırakman mı yoksa bırakmaman mı daha hayırlı onlar için bilemedim.

gerçekten böleleri var.
benim yengemde abimi birakti gitti çocuğunu alip da. çocuğu zaten ailesi için yaptı. sık ve rahatça göreyim diye. bizi çok çektirdi. boşandilar. çocuk annede.. büyüynce abime verecek bebekliğin tatlığını hevesini aldıktan sora... bi örnegi daha var akrabamda karisi aşık olduığu adam için terketmişti çocuklari büyüktü. umusamadi boşandiydi.

Hayatım bitmiş gibi 3 cocuklu bosanmıs bir kadın olmanın yukunu taşıyamıyorum
Sadece ölmek kaybolup gitmek istiyorum

Hayatım bitmiş gibi 3 cocuklu bosanmıs bir kadın olmanın yukunu taşıyamıyorum
Sadece ölmek kaybolup gitmek istiyorum
Offfff ya gram ilerlemen yok di mi
tek derdin "3 çocuklu" boşanmış olmak di mi
sadece boşanmış olsan hiç problem olmayacktı senin için
sen bırak bu çocukları, yük olarak gördüğün yavrular senden iyilerle birlikte büyümeyi hak ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…