- 10 Aralık 2015
- 1.013
- 1.465
- 133
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Neden boşanınca çocuklar annede kalmalı gibi bir yargı var ki?
aynen.Çünkü bir çocuk için hayattaki en büyük ihtiyaç anne sevgisi,anne sıcaklığı,anne ilgisi,anne kokusu vs. vs. dir ve bunları baba da dahil hiçbir insan tam anlamıyla veremez bir çocuğa.
öyle bir yargı yok en azından benim açımdan..
sorumluluk almaktan kaçan yükünden kurtulmak isteyen tr ye dönüp sanki hiç olmamışlarmış gibi yeniden evlenmek isteyen bir kadına önyargı var sadece..
Cocuklarımı nasıl bırakacam vicdanım el vermiyo
o annelerin ayaginin altindaki cennet, kulucka makinesi gibi pirt pirt dogurunca otomatikman veriliyor mu saniyorsunuz peki?Neden boşanınca çocuklar annede kalmalı gibi bir yargı var ki?
Ne demek istediğinizi anlamasam da çocuğun anneye ait olduğunu düşünmüyorum. Baba da anne de eşit oranda sorumludur bence. Tabi toplumda ağalar gibi yetişmiş erkeklerden dolayı babalar yan gelip yatar, zerre sorumlulukları yoktur. En fazla alt değiştirir, bir kaç saat bakıcılık yapar.o annelerin ayaginin altindaki cennet, kulucka makinesi gibi pirt pirt dogurunca otomatikman veriliyor mu saniyorsunuz peki?
gerçekten böleleri var.aynı şeyi benim yengem yaptı. 2 çocuğu da ağbime bıraktı kendine düzen kurdu hayatını yaşadı sevgilisiyle. Vay be ben de Nasıl yapabilir bir anne bunu diyordum. Böyle yapıyormuş demek ki. Allah yolunuzu açık etsin. Evlatlarını bırakabilecek bir anne işe büyüyeceklerine onları gerçekten düşünen bir aile ile büyüsünler bence de...
Offfff ya gram ilerlemen yok di miHayatım bitmiş gibi 3 cocuklu bosanmıs bir kadın olmanın yukunu taşıyamıyorum
Sadece ölmek kaybolup gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?