Çocukları babaya bırakmak

Hayatım bitmiş gibi 3 cocuklu bosanmıs bir kadın olmanın yukunu taşıyamıyorum
Sadece ölmek kaybolup gitmek istiyorum

Niye bitsin hanımefendi çocuklarınızla çok güzel günler göreceksiniz daha. Hayat kocadan ibaret değil çocukların size ihtiyacı var.

Amma da abarttin ya.
Annem 38inde dul kaldı minnacık cocukla. Hayatım bitti ne yapacağım cocukla demedi.
Madem taşıyamayacaktin bu yükü yapmasaydin üç çocuk.
Uc tane birden doguruyorsan da aglayip durmayacak güçlü duracaksın.
Annem genç dul kaldım aman evlenemeym diye kahrolmak yerin ikimize güzel bir hayat kurdu!

benim arkadaşımın annesi kocası kendisini aldattığı için boşandılar
kadın daha 40 yaşlarındaydı
iki tane kızı vardı ve çalışma hayatı hiç olmayan bir kadındı, maddi yönden sıkıntı çektiler bu yüzden
ve kadın şimdi 60 yaşlarında bırakın yeniden evlenmeyi hayatında biri olduğuna dair ufacık birşey bile duymadık görmedik (olsaydı da yadırganacak bişe kesinlikle değil yanlış anlaşılmasın)
iki kızını çok güzel büyüttü evlendirdi
kızlardan biri iyi bir tv kanalında spikerlik yapıyor diğeri de iyi bir kurumda memur olarak çalışıyor
ve hala birbirlerine öyle bağlılar ki
o da anne (canımın içidir, en sevdiğim arkadaşımın en sevdiğidir) bu da anne işte

Doğru düşünemiyorum belki çok güçsüzüm belkide hasta bilmiyorum

iyide bu konuyu açma amacın yardım almak değilmiydi ?
bir sürü öneri sunuldu bir tanesi bile mi sana uymuyor?
güçsüzüm doğru düşünemiyorum diyerek bahane bulma kendine..
bak 47 sayfa olmuş bir sürü kadın doğru düşünmenin şeklini anlatmış..

Ölmek istiyormuş... Neden? 3 çocukla bir daha onu alan koca bulunmaz diye. Ne kıymetli erkekmiş arkadaş, olmayınca kadının hayatı bitiyor.

Senin hayatın yaşıyorken de bitik zaten, zahmet etme ölmeye hiç.

Evlatlarının sana ihtiyacı var mı yok mu, parçalanmış ailede psikolojileri ne halde, onları nasıl toparlarsın diye aman düşünme, umursama sen. Varsa yoksa ağla burda beğğğnnn, benim hayağğtıımmm, kocasız kaldıığğğğmmm diye, aferin sana

Bugün rüyamda öldügümü gördüm, can cekisirken (artik nasil anlatayim, ölmek üzereyken ) rüyamda bile kizima kim bakar diye düsündüm.... ne diyeyim, anlamiyorum ben seni, anlayamiyorum.

Halam esinden ayrildiginda iki kiz evladi anasiydi 28 yasindaydi, cocuklar ilk okul caglarindaydi, gece onlari evde tek birakti gitti calisti, cocuklar okuldayken 4-5 saat uyuyup geri kalan gün cocuklariyla ilgilendi.

Herkes bu kadına yüklenmiş ama psikolojisinin bozuk olma ihtimalini hiç kimse düşünmemiş. Ben de boşandım ve çocuğum yok, işim gücüm yerinde, maddi hiçbir sıkıntı yaşamadım ama o kadar üzüldüm o kadar yıprandım ki. Her insanın olaylara tepkisi, etkilenme durumu farklı oluyor. Konu sahibi de belliki çok yıpranmış ve tükenmiş ki çocukları bile bırakıp ülke değiştirmek istiyor. Bu düşünceler hiç normal ve sağlıklı düşünen birinin düşünceleri değil. Ama malesef forumda insanlar hemen kızmaya, ahkam kesmeye yer arıyorlar.

Konu sahibi gelelim sana. Benim çocuğum yok. Olsa da asla ve asla çocuğumu bırakmazdım. Çünkü ben eski eşimin ve ailesinin o çocuğu ziyan edeceğini ve annesiz bir çocuğun çok büyük yaralar alacağını düşünürdüm. Nitekim senin eşinde karı kız peşinde koşan zamparanın teki. Senin çocuklarına ne katkısı olacak? Belki bir daha evlenemem, hep yalnız kalırım düşünceleriyle çocukları bırakma düşüncesindesin. Ama lütfen aklını başına topla. Devir çok kötü, hele erkekler daha da kötü. Benim başımdan 4 aylık bir evlilik geçti çocuğum yok ve henüz 29 yaşındayım ben bile bir daha zor evlenirim diyorum. Tabiki hayat ne getirir bilemeyiz, ama sen önce çocuklarına sahip çık. Onları ziyan etme. Bırak babasına da Allah hesabını sorsun. Yaşadıkların çok zor ve kesinlikle yanlış düşünceler içerisindesin. Hele elle tutulur bir mesleğin yoksa sakın Türkiye ye dönme. Burda üniversite mezunları bile zor iş buluyor orda en azından devlet yardım eder. Lütfen iyi düşün.

Sen 3 çocuklu bir kadınsın bundan sonra ki hayatında da bekar ol evlen boşan tek gerçek var sen 3 çocuklu bir annesin
Ne yapacaksan çocuklarını yanına alıp yapacaksın eğer kocan sana göre tahammül edilemeyecek bir insansa çocuklarını teslim edip gitmeyeceksin
Mutlaka Avrupa'da da bir çıkış vardır al 3 çocuğu yanına mutlaka iş bulurlar çalış kocandan da nafaka al geçin gül gibi

kızmak için ahkam kesmek için yer aradığımızdan değil, bilmiyorum tek tek mesajlarını okudunuz mu veya diğer konularını
işin özü hep "3 çocuklu boşanmış kadın"ı kim alır mantığı var
"3 çocuk" yük ona göre
kızanların ben de dahil hepsi bu yüzden laf etti
çocukların bütün "yükünü" ben mi çekeceğim kocam olacak adam da hayatını mı yaşasın deyip çocukları başından atma derdinde

demek istedigim su, hani anneler mic mic konusuyor ya cennet annelerin ayaklari altindadir vs vs hani annelik cok kutsal ya o cocugu pirt diye dogurup dunyaya saliverince hemen kutsal olunmuyo iste. babalar da sorumluluk sahibi evet ama kutsal olan anne ise, yeri geldiginde bunun havasini atiyorsa insanlar boyle durumlari da gozounune almali.

öfff amma abarttın. Daha geçen güne kadar eski sevgilinle yazışıyordun, o zaman 3 çocuklu değil miydin? üstüne evliydin bi de. demek ki hayatın falan bitmemiş.
Valla çocukları bırakmakla en mantıklı kararı verirsin ama daha kime bırakacağını bile bilmiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…