- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.627
- 898
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Hayatım bitmiş gibi 3 cocuklu bosanmıs bir kadın olmanın yukunu taşıyamıyorum
Sadece ölmek kaybolup gitmek istiyorum
benim arkadaşımın annesi kocası kendisini aldattığı için boşandılarAmma da abarttin ya.
Annem 38inde dul kaldı minnacık cocukla. Hayatım bitti ne yapacağım cocukla demedi.
Madem taşıyamayacaktin bu yükü yapmasaydin üç çocuk.
Uc tane birden doguruyorsan da aglayip durmayacak güçlü duracaksın.
Annem genç dul kaldım aman evlenemeym diye kahrolmak yerin ikimize güzel bir hayat kurdu!
O kadar sakin cevaplar veriyorsun ki fake olduğunu düşünüyorum bazen. Sen konu falan açma arkadaşım hepimizi kızdırıyorsun.Doğru düşünemiyorum belki çok güçsüzüm belkide hasta bilmiyorum
Doğru düşünemiyorum belki çok güçsüzüm belkide hasta bilmiyorum
Doğru düşünemiyorum belki çok güçsüzüm belkide hasta bilmiyorum
Ölmek istiyormuş... Neden? 3 çocukla bir daha onu alan koca bulunmaz diye. Ne kıymetli erkekmiş arkadaş, olmayınca kadının hayatı bitiyor.Hayatım bitmiş gibi 3 cocuklu bosanmıs bir kadın olmanın yukunu taşıyamıyorum
kızmak için ahkam kesmek için yer aradığımızdan değil, bilmiyorum tek tek mesajlarını okudunuz mu veya diğer konularınıHerkes bu kadına yüklenmiş ama psikolojisinin bozuk olma ihtimalini hiç kimse düşünmemiş. Ben de boşandım ve çocuğum yok, işim gücüm yerinde, maddi hiçbir sıkıntı yaşamadım ama o kadar üzüldüm o kadar yıprandım ki. Her insanın olaylara tepkisi, etkilenme durumu farklı oluyor. Konu sahibi de belliki çok yıpranmış ve tükenmiş ki çocukları bile bırakıp ülke değiştirmek istiyor. Bu düşünceler hiç normal ve sağlıklı düşünen birinin düşünceleri değil. Ama malesef forumda insanlar hemen kızmaya, ahkam kesmeye yer arıyorlar.
Konu sahibi gelelim sana. Benim çocuğum yok. Olsa da asla ve asla çocuğumu bırakmazdım. Çünkü ben eski eşimin ve ailesinin o çocuğu ziyan edeceğini ve annesiz bir çocuğun çok büyük yaralar alacağını düşünürdüm. Nitekim senin eşinde karı kız peşinde koşan zamparanın teki. Senin çocuklarına ne katkısı olacak? Belki bir daha evlenemem, hep yalnız kalırım düşünceleriyle çocukları bırakma düşüncesindesin. Ama lütfen aklını başına topla. Devir çok kötü, hele erkekler daha da kötü. Benim başımdan 4 aylık bir evlilik geçti çocuğum yok ve henüz 29 yaşındayım ben bile bir daha zor evlenirim diyorum. Tabiki hayat ne getirir bilemeyiz, ama sen önce çocuklarına sahip çık. Onları ziyan etme. Bırak babasına da Allah hesabını sorsun. Yaşadıkların çok zor ve kesinlikle yanlış düşünceler içerisindesin. Hele elle tutulur bir mesleğin yoksa sakın Türkiye ye dönme. Burda üniversite mezunları bile zor iş buluyor orda en azından devlet yardım eder. Lütfen iyi düşün.
demek istedigim su, hani anneler mic mic konusuyor ya cennet annelerin ayaklari altindadir vs vs hani annelik cok kutsal ya o cocugu pirt diye dogurup dunyaya saliverince hemen kutsal olunmuyo iste. babalar da sorumluluk sahibi evet ama kutsal olan anne ise, yeri geldiginde bunun havasini atiyorsa insanlar boyle durumlari da gozounune almali.Ne demek istediğinizi anlamasam da çocuğun anneye ait olduğunu düşünmüyorum. Baba da anne de eşit oranda sorumludur bence. Tabi toplumda ağalar gibi yetişmiş erkeklerden dolayı babalar yan gelip yatar, zerre sorumlulukları yoktur. En fazla alt değiştirir, bir kaç saat bakıcılık yapar.
Böyle babaya ben de bırakmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?