nasıl bir hayvansa!!!!!!!!!!!!çıktık biz evine
tavana da vurduk
yonetıcıyte soyledık
asansöre yazı astık
en son watsapta saatlerce tartıstık
polise gidin biz gürültü yapmıyoruz dedi.
takıntılısınız dedi
kim olsa rahatsız olursunuz sesten dedi.
adama artık hangi wc ye hanı saatte işediğinizi biliyorum dedim
Daha ne diyeyim
@Beruska aynı durumdayım ben de. 1,5 yaşındaki çocuk koşmasın demedim, el kadar bebeden o gümbür gümbür evi sallayan ayak sesi çıkamaz. Ya babası ya annesi. Çocuktur yapsın mı? Biz çocuk olmadık mı? Böyle aileler yüzünden çocuklu ailelere ev verilmiyor bizzat yaşadık. Sabah saat 8'de evde top oynanır mı? Bunlar biraz birlikte yaşamayı öğrenmekten geliyor, ben alt katımdaki komşu rahatsız olmasın diye terlik giymiyorum.
üstten ses gelmesi ile yandan gelmesi farklı bence,Benim yan dairemde 4 tane çocuk var. Sürekli sesleri geliyor, hatta en küçük oğlanın banyodan "anne bitti" siye seslenişi salona çok net geliyor. Ama o 4 çocuk kimde olsa böyle olurdu, o yüzden hiç rahatsız olmak aklıma gelmedi. Ama kendisi gelip çok özür dilemiştir benden hiç gerek yokken.
Çocuğum yok, ama çocuk bu güler, ağlar derim hep. Birde bizim ses yalıtımı rezil durumda, sizde de ses yalıtımı yetersiz olabilir mi apartmanın? Belki çocukta bie sıkıntı olabilir, biraz daha bekleyin olmadi uygun anda arkadaşca bir yoklarsiniz en olmadi.
Benim üst değil yan komşum var, örnek olarak onu verebildim artık ne yapalim:)üstten ses gelmesi ile yandan gelmesi farklı bence,
üstten gelen insanı cinnete sürükleyecek bir çaresizlik yaşatır insana
Ne yapıyordu gorumceniz tam olarakAllahtan oyle bir derdim yok ama hercocuklu aile oyle olmuyor. Teyzemlerde kalmistik bikacgun ust kat komsu 2 cocukluymus hic oyle abarti bir gurultu duymadim, yapmiyorlarmis. Bazilari dikkat ediyor.
Aileden aileye fark var. Bir eltim cocuguyla yarim saat oturdu. Gercekten canima yetti ve sinirlendigimide soyledim kalkti gitti. Basim agridi bir sure oyle terbiyesiz cocugu var.
Gorumcem 2 cocukla geldi ve yerinden bile kalkmadan o cocuklari kontrolunde tutuyordu maşallah.
Bakın demek ki çözüm arıyormuşum. Aa uyumuyor deyip kenara çekilmiyormuşum değil mi?Eki Görüntüle 2043848 bakiniz sizin kendi acmis olduğunuz konu...cocugunuz. 1 yaşına 15 gün kala, yani konu sahibinin cocugundan daha da ufakken , gece 12.30 ile 03.30 arasi uyanik halde imiş. Çünkü aksam 9 da uyuyup uykusunu almış..demek ki sizin çocuğunuz da dahil olmak uzere, cocuklar 9 dan sonra uyumamis olabiliyormus.
sırf bu sebeplerde taşındım.3 yaşındaki çocuk bile değil canavar hayatımızı alt üst etti.güm güm sesler delirtti sonunda 4 kişilk aileyi.haa konuştum taşınmaya varmadan iş.bana söledikleri napalım çocuğu bağlayalımmı oldu.bakamıyorsan bağla dedim ipler koptu.yaa al veledini birlikte oyun oynayın parka gidin avm lerde birsürü oyun alanları var götür atsın enerjisini ama yoook illa alttakilerin beyni delinecek.hala çok kızgınım Yaradana havale ettim.elbet gün gelecek onlarında beyinleri delinecek.
Size de yazayım. Bakın 9da yatırmışım ve çözüm arıyormuşum. Aa uyumuyor napim alt kattakileri rahatsız edeyim demiyormuşum. Okuduğunuzu anlasanız sorun kalmayacak...Bu çok güzel bir örnek olsun bizlere . Başkasının çocuuğuna yorum yapmak kolay
Size de yazayım. Bakın 9da yatırmışım ve çözüm arıyormuşum. Aa uyumuyor napim alt kattakileri rahatsız edeyim demiyormuşum. Okuduğunuzu anlasanız sorun kalmayacak...[/. Size yorum yapmicam nasılsa kendinizi haklı çıkarmaya çalışacak cümlelere başvuracaksınız tekrar. Kolay gelsin size bebeğinizle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?