çocukları sevemiyorum

Pırasa

Tamam zaten herkes kanından canından olanı seviyor, ben arkadaskariminkiler i de seviyorum.. Ama çocukların bir oyuncak için kavga etmesi, yapma dediğin şeyi ısrarla yapması onlarin ruhlarinda var..mühim olan iyi yetiştirilip hayırlı evlat olmaları

Katılıyorum, açıkçası ben yetişkinleri daha tahammül edilemez daha sevimsiz ve tehlikeli buluyorum, çocuk adı üstünde çocuk işte sen nasıl yetiştirirsen öyle

Ayrıca çocuk öyle sinirlendi annesini vurdu, aman kırdı canım denmezdi hiç. Bir halt yediysek çocuğuz diye aman canım nolcak denmezdi onun karşılığını görürdük, bedeli olurdu yani, gerçek hayatı çocukluktan bize öğretirlerdi.
Ben annemin bir kere elini ısırdım bana ceza vermedi ama ben senin canını yakıyor muyum üstelik ben senin annenim dedi bir hafta bana gönül koydu resmen. O oldu bir daha kimsenin canını yakmadım, çok üzüldüğünü anladım yani sıradanlaştırmadım aman canım nolacak denmediği için.
Güne götürülürdüm gözüm annemdeydi hep bırak kırıp dökmeyi en ufak bir yaramazlığımda kaşı kalkardı. Kendi evimizdeki gibi rahat davranmamayı öğrettiler, görgü kurallarını öğrettiler. Şimdi şımarıklık terbiyesizlik zekilik sanılıyor.
Sizin çocuklarınız size özel, size güzel, size zeki, size sevimli kusura bakmayın. Gelip evimde kırıp döken çocukları, her yerde tutturan çocukları sevmiyorum, sevmek zorunda da değilim. O çocuklara biraz terbiye vermeli anne. Çocuk canım ne olacak diye diye terbiyesiz bir sürü çocuk doldu ortalık. İleride siz çekeceksiniz bana ne.
Marketlerde kıran döken, istediği alınmadığı için tutturup ortalığı yakan çocukların arkası anne baba tarafından toplanmaya devam edilsin ama sonunda o yetişkin olunca da o geçmişten kalan benmerkezcilik şımarıklık önüne çıkacak.
Ben çocukken yaramazlık edip annemi her üzdüğümde ceza yada karşılığında bir tavır geldi bana, çok da şımarık olamadık onda. Her yaptığım aman çocuktur ne olacak denmedi bana.
Ve ben dünyanın en güzel en sevimli çocuğu değildim beni sokakta sevmediler sevmesinler de yani gayet normal. Çocuğa bu kadar derin anlamlar yüklenmesi saçma geliyor bana, dediğiniz gibi hepimiz çocuktuk büyüdük bu kadar basit.

sen benim dediğimi anlamıyormusun zıt çıkış yapıyorum diye işinemi gelmiyor ,ben çocuğumu herşeyi kır dök diye yetiştirmedim hiç birşeye elini sürmez karşıdan gelen anne rahatsa ilgilenmiyorsa ve de evimde birşey kırmışsa kırılsın diyorum kimseden annelik öğrenecek değilim hele bekar birinden asla ,nihayetinde bu gibi ebeveyinler derken üzerime alınmıyorum ,herkesin yetiştirme tarzı bir değil,senin söylediğin olması gereken ,evine gelen bunu öğretmemişse napıcaksın ayyyy sizin çocuğunuz çok yaramaz ben bu kırılırsa alamam ayrıca ben çocuk sevmiyorum mu diyeceksiniz saçmalamayın artık ya,bana deyinki ben yaramaz çocuk sevmiyorum ozaman çok ayrı bir boyut kazanır konun ama sen çocuk sevmiyorum diye konu açıp sonucu yaramazlıkla kurtarmaya çalışıyorsun gibi geldi

aslinda bi yonden haklisniz
ben de anneyim , oglumun sinif arkadasi (6 yasinda ) omrumde gordugum goreebilecegim en sevimsiz çocuk
eger gulerken çocugu gorduysem birden yuzum dusuyor, uste para verseler sevmem o çocugu bazzen sehri terketmek bile geliyor aklima o çcougu gormeyim diye
ama normalde çocuklari severi onusturrrum diyalog kurmaya çalisirim fln ilgilenmeyi severim yani

Kendi çocuklarını seveceğinin garantisi var mı, her anne seviyo mu ki çocuğunu,tahammül edemiyorum seviyesinde olanların kendi çocuklarına karşı da ulvi bir sevgi besleyeceģine inanmıyorum

Kendi çocuklarını seveceğinin garantisi var mı, her anne seviyo mu ki çocuğunu,tahammül edemiyorum seviyesinde olanların kendi çocuklarına karşı da ulvi bir sevgi besleyeceģine inanmıyorum

aynen öyle bende yeri geliyor çocuğumun ne kadar öğretsemde bazı davranışlarını sevmiyorum,ya okuldaki arkadaşlarından öğreniyor yapma dediğim şeyleri yada arkadaş ortamından ,sonra özür dilerim anne birdaha yapmıycam deyip dudağını bükünce içime sokasım geliyor iyi konu sahibi çocuk öğrenmeyince ben seni sevmiuorum de geç bakalım geçebilecekmisin?sabah sabah sinirlerim hortladı ya ,konun adı çocukları sevemiyorum ,çocukların yetiştirilme tarzı değil keşke öyle yazsaydı

Evet ben de ona dikkat ettim şımarık çocuk durdan çüşten anlamayan çocuk vuran kıran çocuk vurgusu yapılmış ki bu ailenin suçu, sevmediğim bu de o zaman, ben de sevmiyorum evime bebek görmeye gelen bir arkadaşım resmen kızına sınırsız kırma dökme hakkı tanıdı, çocukta hakkını verdi dağıttı ortalığı şimdi ben bunun için çocukları sevmiyorum diyemem ki, annesi uyuz, ya başlık yanlış ya yorumcular bambaşka anlamlar yükledi bilemiyorum

Aaa niç niç niç O pirasa da bebekken masumdu
Masumluğuna (pırasanın da bebeğin de) diyecek lafım yok ama en basitinden o susmayan bebek ağlaması beni sinir ediyor mesela. Bebek bu tabii ki ağlayacak, ona lafım yok, ama ben de o sesi sevmiyorum napayım, zorla mı?

Yani öyle bir tepki var ki herkes fiks bebek-çocuk sevmek zorunda sanki. Hayatımda yolda bir çocuğa agucuk gugucuk yaptığımı bilmem, içimden gelmiyor. Yolda giderken annem "ayy shot baksana maşallah ne güzel çocuk di mi" der, "bakayım, hıı evet" der geçerim. Zorunda mıyıııımm zorunda mıyımmmm

ben çocukları değil de onları bir sürü davranış problemi ile yetiştiren anne-babalarını sevmiyorum

Yani özetle bu, heralde bunu anlatmak istedi konu sahibi

Yoksa bende kapkara teniyle saçını sapsarı boyatanları sevmiyorum konu mu açsam bunun için

Ben put gibiymişim annem beni oturturmuş hiç kıpırdamazmışım ama diğer yaramaz çocuklara gelince nerde şimdi ki o rahatlık.. Çocuklar yaramazlık yapınca aman çocuk işte deyip geçilmiyordu veya çocuk diye birşeyleri kırıp dökemiyordu müdahale ediliyordu. Şimdi bakıyorum bütün anneler çocukları salıyorlar aman ne yaparsa yapsın çocuk o ne yapsa doğal veya o benim çocuğum ya en üstün o yapsa da zarar olmaz, hayır denmez her istediği yapılır.. ben bu mantığı anlayamıyorum. Hâl böyle olunca çocuklar gitgide ukala oluyor.

Tabiki de hayır neden kurtulmaya çalışıyım ben bir toplum çocuk sevmiyor diye baskı yaptı diye çocuk sevmek zorunda değilim.Hala söylüyorum sevmiyorum. Ayrıca tabiki de karşıdan gelen misafire sizin çocuğunuz çok yaramaz denmez ama kırsın napayım da çok saçma bir düşünce.. Size annelik ögretmiyorum düşüncelerimi söylüyorum..

Bütün anneler çocuklarını salmıyo arkadaşım, ayrıca sevmemen de sorun değil,dert kısmı ya Allah bana çocuk vermezse anladığım.kadarıyla, evlenmeden önce jinekolojik muayeneni olursun sıkıntı var mı öğrenirsin ki belki evlenince de epey bir süre istemezsin bu o zaman düşünülecek şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…