çocukları sevemiyorum

Ayrıca şurda anlattığın çocuk sevmemekle alakalı değil çocuğunu şımarık yetiştiren ebeveyni eleştiriyosun

Acaba sevmediğiniz şey çocuklar değil de anne babalar veya anne babalık kavramı olabilir mi ?
Olabilir ama sonuçta sen her zaman o çocuğun anne babasını görmüyorsun veya nasıl yetiştirilmiş onu da bilmiyorsun çocuğu görüyorsun.

Olabilir ama sonuçta sen her zaman o çocuğun anne babasını görmüyorsun veya nasıl yetiştirilmiş onu da bilmiyorsun çocuğu görüyorsun.
Derler ki Bir çocuk doğduğunda bir anne de doğarmış... Gördüğün şey aslında ebeveynliktir belki, çocuk sadece aynadır...

Onu bir arkadaşa cevap olarak yazdım konu buralara kadar geldiği için yani..

E tamam konu o değilmiş salt çocukları sevmiyorsun,olabilir, bu konuda ne yapabilirsin, çocuklu insanlarla görüşmezsin tatilleri yetişkin otellerinde geçirirsin dışarda gördüklerine yapacak birsey yok AVM de bakkalda çakkalda elbet çocuk göreceksin başını çevireceksin, başka bir çözüm göremiyorum bu derde

yaşın genç olduğu için ve bu da biraz karakterle alakalı,yani tahammül gücün az ise ve buna benzer şeyler yüzünden böyle düşünüyor olabilirsin. sevmediğini düşünmüyorum bence tahammül edemiyor olabilirsin.ilerde hepimizin düşünceleri değişiyor.çok çocuk isteyen ilerde istemez oluyor,istemeyen çocuk istiyorum diye yanıp tutuşuyor.bazı çoculardan davranışlarından ötürü uzak duruyorum açıkçası,ama bazı çocuklarla da oyun oynamaya bayılıyorum. kendini bu yüzden yargılama

çünkü çocuk anne babasının aynası oluyor...gördüğünü hayatına yansıtıyor.

fazla zorlamıyın kendi halinizde kalın üstüne düştükçe durum vahimleşir...

Daralır tabi için normaldir bu sevgisizlikle , sosyopatların , katillerin tecavüzcülerin vs vs çocukluklarına indiğinizde hepsinde problem vardir.Aile sevgisi görmemistir ya da toplum tarafı dan dışlanmıştır.Olmayanı duymadım.Hiç mi psikoloji okumadınız İnsan hiç bir sey bilmese bile fikir sahibi olurdu.Sen masum görmüyor olabilirsin ama öyleler yapacak bir şey yok.

Burda sen çocukları değil, onları yetiştiren anne babayı elestiriyorsun o halde..
Yani çocukları sevmem demek yalnis oluyor bu durumda..ayrıca doğuştan gelen huy denen bisey var, uslu put gibi duran çocuk olmaz, çocuk dediğin karıştıracak dökecek sağlıklı olan bu.. biraz çocukların davranışları hakkında bilgi edin..

bende oğluşum olmadan önce sevmezdim pek banada aksine çocuk düşkünü adam nasip oldu iyimi ama oğluşumu çok seviyorum nihayetinde benim canımdan kanımdan sende de bu tarz bi durum olabilir ayrıca herkes çocukları sevmek zorunda değil ki kendi bebişin olunca seversin merak etme çünkü kendilerini sevdirme konusunda baya becerikliler bıdıklar

Ne alakasi var ailesi gormemis katil olmus zirt olmus. Dunya kadar pislik yasayip, ailesininse var ama yok olan, hayati mahvolmuş ama insan gibi yasamaya calisan insanlar var. Aile sevgisizligi vs bunlara bahane değil. Insan denen varlık hicbir zaman masum olmadı. Ben gerçekten masum olanı seviyorum zaten "hayvanlar" . Onlar sokakta aç, onlar dövülüyor, onlar hor goruluyor ama tecavuzcu olmuyorlar, katil olmuyorlar..... Buyuselerde bebek gibiler.

Sana msj atıyorum lütfen bakabilir misin .

Ben de çocukları çok sevip, şımarık olanların anne babalarından nefret ediyorum. Böyle nezaketsiz, şımarık, kaba, bencil çocuk büyüttükleri için.

Valla bazı çocuklar o kadar şımarık yetiştiriliyorlar ki... Kendilerini yerlere atmalar, karşısında büyük küçük tanımadan kim varsa tokatlamalar, ısırmalar, verdiğin yemeği beğenmeyip yerlere atmalar, aldığın kıyafeti beğenmemeler vs vs. Bunlar o çocukların suçu değil yetiştiren insanların suçu. Ama böyle çocukları sevmeyenleri de anlıyorum yani. Verdiğiniz örnek çok orantısız. Kedinin kime ne zararı var? Bir lokma yemek versen elini yalıyorlar. Verdiğin bir tas su için kapından ayrılmıyorlar. Ne şımarıklıkları, ne konuşacak dilleri var. Verdiğiniz örnek gerçekten orantısız. Konu sahibi bebekleri seviyorum diyor. Hah demek istediğim bu. Bebekler de hayvan gibi konuşamayan, sadece ihtiyacı olunca mızmızlanan varlıklar. Ama 4-5 yaşındaki çocuk topluma, çevreye göre şekillenmiş oluyor. Düzgün yetiştirilmezse hiç hayvanla, bebekle bir olur mu? Amacım polemiğe girmek değil inanın. Sevgiler.

Çocuk sewilmez mi ya diceksiniz bana demişsiniz..

Aynen öyle çocuk sewilmez mi, adı üstünde çocuk ve melek onlar...

Her çocukta gürültü yapmaz uslularıda vardır, uslu çocuğada mı tahammülünüz yok...

Yanii sıkıntı gürültücü olmaları mı, Allah size bir evlat nasip ederse ve çok yaramaz bir cocuk olursa ne yapacaksınız sewmeyecek misiniz ?

çocuk sevmemek demek nefret etmek,onlara kötülük yapmak değil ki. bi çocuk gördüğümde yüzüne gülerim evet ama cocukları sevmem. 3-4 yaşından sonraki çocuklardan hoşlanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…