evet cok agir ithamlar.. iftira resmen. kaldiracak gucum kalmadi..Canım başka bi laf söylese sans ver derdim ama insan kendi soyadını taşıyan karısına 2kızının evladının annesine hiçbir delil ispat yokken o..pu diyosa kurtuluşu yok gibi evliliğinizin.
Çocuklar için deme çünkü mutsuz bir evde büyüyeceklerine ayrı iki evleri olur enazından
Hem çocuklar için görüşmeniz gerekecek sonuçda daha da kötü olmayın derim ben
Tabş terapi falan deneyin öncelikle yardım alın böyle devam etmeniz zor zaten
Hayırlısı olsun
Bizde öyle hakaret olmadı da normal tartışıp barışırız kızdığımda düşünüyorum sevgi nasıl bişey herşeyi görmezden geliyo sevgim azalmıyo büyüyo diye şaşıyorum hayat çok garip
Ben biten bi sevgiden yeni bi umut yeşereceğine inanmıyorum. Kolay bitmiyor zaten, yapılabilecek her türlü fedakarlık sonunda tükendim diyor insan. Sıfırdan başlamak imkansız gibi geliyor bana.suan icin ayriyiz ben annemlerdeyim. donus biletimi 1 araliga almis.. bende degiscegine, duzelebilcegimize inanmiyorum...
bana; "yeniden insaa edelim" demis. topragim kurudu ne koyayim ustune. hic icimden gelmiyor..
evet var..Ben biten bi sevgiden yeni bi umut yeşereceğine inanmıyorum. Kolay bitmiyor zaten, yapılabilecek her türlü fedakarlık sonunda tükendim diyor insan. Sıfırdan başlamak imkansız gibi geliyor bana.
Eğer maddi geliriniz varsa ayrı evde çocuklarınızla yaşayabilirseniz hiç düşünmeyin. 7 yıl az mı yahu? İnsanın hayatta sahip olduğu kaç yılı var zaten. Küçük bi tatil yapın çocuklarla, derin bi nefes alın. Her şey daha zor olabilir bir süre ama en azından sonunda gerçekten mutlu olacağınızı bileceksiniz. Biri sizi mutsuz etmeyecek, yönetim sizde olacak.
kendini kaybediyormuş, ictenlikle soylemiyormus, canim yansin diye sinirle soyluyormus . hicbiri benim yanginima su olmuyor.
Babasının rahatsızlığı ciddi mievet cok agir ithamlar.. iftira resmen. kaldiracak gucum kalmadi..
sadece kayinpederim cok rahatsiz beklemem gerek gibi.
evet ne yazikki saygiyi kaybettik . geri koyulmasi en zor olan şey..Eşinizin nasıl bir zihniyeti var öyle pes doğrusu insan iki çocuğunun annesine nasıl böyle şeyler yakıştırir aklım almadı. Saygı diye birşey zaten kalmamış hakkınızda hayirlisi olsun.
bir anda gayet saglikyken felc gecirdi. tansiyonu yukselmis beyine pihti atmis.. suan icin ici ama hasta psikolojisi var. yuruyemiyor, destek olunca azar azar.. geceleri yaninda kaliyor vs.Babasının rahatsızlığı ciddi mi
Erkekler böyle ağır şeylerden etkileniyo değişiyolar en ufak gripde bile nasıl nazlanıp ayy ölüyorum çok hastayım yapıuolar bide ciddi şeyler daha fazla etkiliyo onları
Benimde kaynım kazada vefat etmiş eşimin siniri o zamandan kalmış zaten baya üzüntüyle sinir krizi falan geçirmiş derken bi anda parlar söner kendisi
Eşinin bu hakaretleri hastalıkdan sonra falan mı değişti hani ne bileyim bi insan kafaaında kurup karısının namusuna söz eder bilemedim
dedigini gore duygusal cokuntude imiş.Eşiniz sanırım depresyonda ya da duygusal çöküntüde. Aslında yardım alsanız (aile danışmanı gibi) çözülür gibi...
Aslında bencillik değil dahada iyi bişey düşündüğünüz çünkü çocuklara asıl bunları yapmak bencillik evde kavga gürültü mutsuz oluyorlardirMerhaba herkese..
7 yil once cok severek evlendik.. 3 yil sonra kizimiz oldu suan buyuk kizim 4 yasinda kucuk kizim 2 yasinda...
cocuklardan once mutlu giden bir evliligimiz vardi.. buyuk kizim hiperaktif, hala yemek sorunu olan bir cocuk pedagog yardimi aliyoruz disari cikmak, bir yerlere gitmek iskenceye donusuyor.
kucuk kizimda ablasini ornek alip onu taklit ediyor, o koltuktan atliyorsa oda atliyor.
esim evine isine bagli bir insan, cocuklarina duskundur esirgemez hicbirseyi..
lakin ben artik tukendim. bencilce mi bilmiyorum ama cocuklarim icin bile devam etmek istemiyorum. kavga aninda icinden canavar cikiyor. kufurler hakaretler. o...pu demisligi bile var.
surekli birilerinden kiskaniyor su magazaya gittik adamla cok konustun, suraya gittik adama baktin gibi...
kavgadan sonra psikolojik baski basliyor, sen sunu yaptin o yuzden kavga ettim, sen sebep oldun sen oyle demedin boyle demek istedin diyor. ya oyle demedim diyorum ben senin icini biliyorum, bunu demek istedin falan diye baski yapiyor kendimden suphe eder oldum artik..
annemlerdeyim suan bana gecen gece whatsapp da cevrimicisin diyip haber linki atmis. linkte "aldatan kadinlari anlamak icin 8 ipucu" diye birsey.
okuduklarimda seni gordum yazmis. bir insan anikahli karisina 7 yildir yanlisini gormemis insana, 2 cocugunun anasina nasil boyle bisi atabilir bu iftira itham degilde nedir?
aylardir surukluyoruz zaten, surekli b.ktan konulardan kavga halindeyiz. ben artik tukendim ben artik sevdigim adamdan o kadar sogudum ki yuzunu bile gormek istemiyorum ozlemedim sesini duyma gereksinimi bile hissetmedim.. buz gibiyim artik doldum doldum taştım..
gelse tedavi olucam yada degisicem dese, eskisi gibi davranmicam dese gene istemiyorum..
bir yanim bencil diyor sonra kendime. yapma denas, evine cocuklarina bagli, iyi bir insan cocuklarin icin sans ver cocuklarin kucuk daha, babasiz buyumesinler diyor...
bir yanim yeter artik adam gelmis kac yasina degismez gozlerinin isigi gitti, eridin bittin, bunaldin dayanamiyorsun sevgi ve saygi kalmadi diyor..
bencil miyim?
2 cocuk annesi bir kadin kendinden once cocuklarini,onlarin gelecegini dusunmeli amenna ama onlara da bakan benim ben mutsuzum ben bittim ben yoruldum dayanamiyorum artik. saglikli anne olmadan nasil bakarim.
en kotusu; yeniden baslayalim duzeltelim dese bile - ki dedigi yok- gram istek yok icimde.. buzdan oteyim..
cikmazdayim.. ailem her konuda destek ama bu durumlari bilmiyorlar, ogrenseler kizim 2 cocuk var yapma derler..
yoruldum.. bunaldim.. gunlerdir uyumuyorum lokmalar agzimda buyuyor yutamiyorum. 2 cocukla yanliz hayat cok korkutuyor beni..ama esimi de istemiyorum sevgi biter mi derdim ama bitebiliyormus...
not: boyle ise neden 2. cocugu yaptiniz diyeceklere soyliyim, evet buyuk kizimdan sonra olaylar patlak verdi ama cinsel birlikteligimiz aylarca olmamasina ragmen, tek bir gece de oldu.. buyuk kizim 15 aylikken daha meme emiyorken supriz bir sekilde yogun kanama ile ogrendim .. dusecek dedi doktor.. kiyamadim sans verdim Allah can verdiyse tutunsun dedim tutundu...
okuyanlara tesekkurler.
Mallık geni aynen doğru tespitNiye mallık geni bu erkeklerde bu kadar baskın ya!!
Deli olucam. Sen her baktığın yerde, her okuduğun makalede kendi pis zihniyetini görüyorsun yazsaydınız attığı mesaja.
Bence çoçuklara haksızlık etmiyorsunuz. Önce can, sonra canan. Babadan mahrum bırakmayayım derken, ruh sağlığı bozuk bir anne ile uğraşmak zorunda kalmasınlar ilerde?
Biraz ayrı kalın derim. Bu sürede tedavi olur da yeniden kendini sevdirir, inandırırsa ne ala...
sinirli biri idi evet..Hepmi boyle sinirlenince gozu donen birisiydi?
Yoksa son donem mi olustu bu agresiflik?
onlarin duyacagi gorecegi hicbirsey yapmadik ama atmosferi hissediyorlardir elbette..Aslında bencillik değil dahada iyi bişey düşündüğünüz çünkü çocuklara asıl bunları yapmak bencillik evde kavga gürültü mutsuz oluyorlardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?