cocuklarima karsi bencillik mi?

evet cok agir ithamlar.. iftira resmen. kaldiracak gucum kalmadi..

sadece kayinpederim cok rahatsiz beklemem gerek gibi.

suan icin ayriyiz ben annemlerdeyim. donus biletimi 1 araliga almis.. bende degiscegine, duzelebilcegimize inanmiyorum...

bana; "yeniden insaa edelim" demis. topragim kurudu ne koyayim ustune. hic icimden gelmiyor..
Ben biten bi sevgiden yeni bi umut yeşereceğine inanmıyorum. Kolay bitmiyor zaten, yapılabilecek her türlü fedakarlık sonunda tükendim diyor insan. Sıfırdan başlamak imkansız gibi geliyor bana.

Eğer maddi geliriniz varsa ayrı evde çocuklarınızla yaşayabilirseniz hiç düşünmeyin. 7 yıl az mı yahu? İnsanın hayatta sahip olduğu kaç yılı var zaten. Küçük bi tatil yapın çocuklarla, derin bi nefes alın. Her şey daha zor olabilir bir süre ama en azından sonunda gerçekten mutlu olacağınızı bileceksiniz. Biri sizi mutsuz etmeyecek, yönetim sizde olacak.

evet var..
cok haklisiniz.. cok tesekkur ederim.

Eşinizin nasıl bir zihniyeti var öyle pes doğrusu insan iki çocuğunun annesine nasıl böyle şeyler yakıştırir aklım almadı. Saygı diye birşey zaten kalmamış hakkınızda hayirlisi olsun.

Bu sevgi degil artik baska bisi....artik kimseye bisi diyecek durum kalmadi... Yarin ne.olur bilemeyiz bosanacaginizi bile iyi sececeginiz cümlelerle konusun. Bu kiskanclik baska bir seye donusmesn

Esinizin psikolojisi iyi degil .psikolojisi iyi olmayan bir insanlara yasamak sizi yipratir tabi ki yipratmis.karar sizin tabi.

evet cok agir ithamlar.. iftira resmen. kaldiracak gucum kalmadi..

sadece kayinpederim cok rahatsiz beklemem gerek gibi.
Babasının rahatsızlığı ciddi mi
Erkekler böyle ağır şeylerden etkileniyo değişiyolar en ufak gripde bile nasıl nazlanıp ayy ölüyorum çok hastayım yapıuolar bide ciddi şeyler daha fazla etkiliyo onları
Benimde kaynım kazada vefat etmiş eşimin siniri o zamandan kalmış zaten baya üzüntüyle sinir krizi falan geçirmiş derken bi anda parlar söner kendisi

Eşinin bu hakaretleri hastalıkdan sonra falan mı değişti hani ne bileyim bi insan kafaaında kurup karısının namusuna söz eder bilemedim

Bencil degilsin.evli kalmak cocuklarin babasi yaninda olsun diye dusunerek kalirsan esin cabalamadan o zaman bencil olacaksin.
Annelerine o.. diyen bir baba..anne mutsuz..cocuk mutsuz

Eşiniz antidepresan kullansın bi uzmanla görüşün...terapi kesmez ilaçlık olmuş bence
Bi deneyin derim

Eşinizin nasıl bir zihniyeti var öyle pes doğrusu insan iki çocuğunun annesine nasıl böyle şeyler yakıştırir aklım almadı. Saygı diye birşey zaten kalmamış hakkınızda hayirlisi olsun.
evet ne yazikki saygiyi kaybettik . geri koyulmasi en zor olan şey..

bir anda gayet saglikyken felc gecirdi. tansiyonu yukselmis beyine pihti atmis.. suan icin ici ama hasta psikolojisi var. yuruyemiyor, destek olunca azar azar.. geceleri yaninda kaliyor vs.

yok uykucu, hastalikla gelen birsey olmadi. hersey daha onceden yasandi.

Siz mutsuz olduktan sonra bir arada yaşamanın bir önemi yok ki. Yani boşanırsam babasız kalırlar diye düşünmeyin o yine babaları olarak kalacak. Siz mutlu olursanız çocuklarınıza da sevgi verebilir ve mutlu edebilirsiniz.siz mutsuzsanız içinizde bitmiş olan evliliği çocuklar için sürdürmek hiç doğru değil bence. Size de yazık. Çocuklarınız da sizi anlayacaktır emin olun çok şahit olmuşluğum var, mutsuz evliliklerde artık çocuklar diyor nolur boşanın kavga etmeyin diye. Onların ruh sağlığı daha kötü etkilenecektir mutsuz bir ortamda zaten

Hepmi boyle sinirlenince gozu donen birisiydi?
Yoksa son donem mi olustu bu agresiflik?

Aslında bencillik değil dahada iyi bişey düşündüğünüz çünkü çocuklara asıl bunları yapmak bencillik evde kavga gürültü mutsuz oluyorlardir

Mallık geni aynen doğru tespit

Aslında bencillik değil dahada iyi bişey düşündüğünüz çünkü çocuklara asıl bunları yapmak bencillik evde kavga gürültü mutsuz oluyorlardir
onlarin duyacagi gorecegi hicbirsey yapmadik ama atmosferi hissediyorlardir elbette..
bitirme karari aldim ben, o daha kabul edememe asamasinda..enine boyuna konusacagiz.

Kıskançlığı hep mi vardı çocuklardan sonra mı başladı

Ben evlendigim ilk günden beri çok kiskancti perdeleri acmadigim günü bilirim tamamen açmaktan değil kalın perdeden bahsediyorum oyle böyle bı kıskançlık

Çok ağladım çok yalnız kaldım hep sabrettim benimki bunun yanında beni gece yarılarına kadar bile yalnız bırakmışligi olurdu

Çocuk olduktan sonra daha da koptuk hatta
Cinselliği bırak o kadar özlediğim halde sarılmak bile istemiyordum

Çok uc sorunlar yaşadık boşanma nin eşiğinden döndük

Bizim sorunlarımız sadece bunlar değildi ..kaynana lafları ile bazen bana bağırıyordu hep ailesini haklı görüyordu falan ...

Şu 3-5 senedir çok mutluyuz o da bende çok fedakarlık yaptık herşeyden belki de öyle hakettik bu mutluluğu

Bana bağırıp çağıran kiskanan markete bile müsaade etmeyen adam

Artık kendi başına pazara git demeye başladı

Hani kıskançlığın boyutunu anla diye söylüyorum

Balkondan patates aldığımda onları içeri koy diyen adam şuan altıma araba verdi istediğin zaman çik dolaş diyor

Bazı şeyler zaman istiyor sanırım değişebiliyor yani isteyen erkek

Belki de ailesinden yediği kazıklar bana bağladı onu tam sebebini bilmiyorum ama

Suan çok mutluyuz şükür ...

Bence bı şans ver bı arkadaş da demiş sen boşasan da çocukların babası olmaya devam edecek diye

Sen ona kendini anlat nasıl kırıldığını anlat içini dök eşine

Ne kadar çaresiz kaldığını anlat... Empati yaptır ona

Eğer o seni aldatmiyorsa ki bence onu da bı bak belki de kendi o yaptı yediği için senin bu kadar üzerine geliyor olabilir ...

Tek taraflı şans olmasın yalnız bu bittigini hissetsin bu adam

Allah yardımcın olsun rabbim güzel kapılar açsın ins hakkında hayırlısını diliyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…