Hayır evliyim kocam olacak adam çalışmıyor boşanma arifesindeyiz çalışacağım yer asgarî ücretBekar anne misiniz? Kreş kabul eder de ordan alacağınız parayı iki çocuğun kreşine bile yetiremezsiniz.
Evliyim eşim çalışmıyor boşanma arafesindeyim gidecek yerim yok annem kanserden vefat etmiş ben küçükken çocuklarıma bakacak kimsem yok görümcem bakarım dedi ama onun oğlu da pipisini falan çıkarıp milletin çocuklarına gösteriyor güvenememEvliminsiniz.? Evliyseniz eşiniz çalışmıyor mu.?
Eşinizden ayrımızınız.? Ayrıysanız nerede kalıyorsunuz Anneniz bir akrabanız çocuklarınıza bakmaz mı
Aileniz var mı peki? En azından toparlanana kadar onların yanına gitseniz siz de çalışsanız ve biraz para biriktirseniz. Çocukların boğazından düzgün bir şeyler geçerdi.Hayır evliyim kocam olacak adam çalışmıyor boşanma arifesindeyiz çalışacağım yer asgarî ücret
Bence kreşe vereceğiniz paraya güzel yemekler yapabilirsinziam
Nasıl yanı?Bence kreşe vereceğiniz paraya güzel yemekler yapabilirsinzi
a
Üvey annemden dolayı gidemiyorum babam bosanmama karşı 4 ay kalmıştım daha öncede çocuklarıma verdiğim yemeği bile bogazimiza diziyirdu üvey annem ne yapsam bu suyla çalışmıyor derdiAileniz var mı peki? En azından toparlanana kadar onların yanına gitseniz siz de çalışsanız ve biraz para biriktirseniz. Çocukların boğazından düzgün bir şeyler geçerdi.
İstanbul'daysanız ibb'nin ücretsiz kreşleri var, bi sorun isterseniz.Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim maddi anlamda çok zordayım çocuklarıma makarna pilav çorba tarzı yemek veriyorum. Bir iş buldum bulaşıkcilik asgarî ücret ama sorun şu küçük çocuğum 1 buçuk yaşında 5 aylık gibi duruyor ama bezli ve hala emiyor büyük çocuğum 3 yaş bezsiz o ama küçük çocuğumu kabul ederler mi memeden kessem çok çaresizim nasıl bir yol izlemeliyim sabahtan beri ağlamaktan biharap oldum lütfen akıl verin.
Anladım teşekkür ederim3 yaştan itibaren alan devlet kreşleri var
özele ise paranız yetmez
ufak 3 olana kadar bekleyip devlet kreşine verebilrsiniz
Değilim malesef küçük bir şehirdeyimİstanbul'daysanız ibb'nin ücretsiz kreşleri var, bi sorun isterseniz.
Asgarî ücret verecekler0-3 yaş bezli kabul eden yerler var. Ama kreşler de az para değil iki çocuğu kreşe gönderince elinizde para kalacak mı?
Ah be kardeşim. İş işten geçmiş ama çalışmayan adama niye arka arkaya iki çocuk? Evden yapılabilecek işlere göz atın. Çocuk bakıcılığı olabilir. Belki iş veren kabul eder.Üvey annemden dolayı gidemiyorum babam bosanmama karşı 4 ay kalmıştım daha öncede çocuklarıma verdiğim yemeği bile bogazimiza diziyirdu üvey annem ne yapsam bu suyla çalışmıyor derdi
Birisiyle görüştüm son anda vazgeçtiler sen kendi çocuğuna zor bakarsın ikisi küçük diye evden de paketleme işi vardı oda dolandırıcı çıktılarAh be kardeşim. İş işten geçmiş ama çalışmayan adama niye arka arkaya iki çocuk? Evden yapılabilecek işlere göz atın. Çocuk bakıcılığı olabilir. Belki iş veren kabul eder.
Deneyin. İyice araştırın. İkinci el ilan siteleri ya da bakıcı arayanlara özel siteler falan oluyor. Oralarda bulursunuz illa ki. En mantıklısı evden çalışmanız çünkü şu anda.Birisiyle görüştüm son anda vazgeçtiler sen kendi çocuğuna zor bakarsın ikisi küçük diye evden de paketleme işi vardı oda dolandırıcı çıktılar
Evde paketleme işinde genelde dolandırıcılık oluyor. Aman dikkat edin Evde çağrı merkezi işi yapsanız öyle işler oluyor Bir araştırın derimBirisiyle görüştüm son anda vazgeçtiler sen kendi çocuğuna zor bakarsın ikisi küçük diye evden de paketleme işi vardı oda dolandırıcı çıktılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?