Çocuklarımı kreş kabul edermi?

Ben gerçekten sevindim. Peki çocuklar uyanınca ne olacak? Yukarı mı çıkaracaksın çapsız babaları mı duracak onu çözmen lazım.

Yakın arkadaşımın eşi covid yüzünden vefat etti , 3 çocuk var büyükler ilkokulda Allahtan bir de bebek , yaşlı birine tam gün bakıcılık yapıyordu , kadın rahatsız ve yalnız , kadının oğullarıyla konuşmuş arkadaşım bebeği de yanında götürüyor , her saniye ilgi istemiyor kadın zaten ikisiylede ilgilenebiliyor evde , ne bileyim aklıma geldi öyle , büyük çocuğunuz için devlet kreşi bulabilirsiniz 3 yaş alan yerler var tam gün , özel kreş hiç düşünmeyin çok pahalı ve kreş ücreti dışında bir sürü masraf çıkıyor etkinlik Kırtasiye üst baş

Ben gerçekten sevindim. Peki çocuklar uyanınca ne olacak? Yukarı mı çıkaracaksın çapsız babaları mı duracak onu çözmen lazım.
Teyze beraber vakit geçiririz kızın sende olur büyüğüne de oyuncak var olmadı senin yanında durur dedi gelini torununu da getiriyornus bakması için onlada oynarlar dedi

Bulunduğun yerde Devlet kreşi varsa bu yıl ücretsiz yemekte oraya ait fakat küçük olanı almazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…