Araştırdım bilgisayari şart koşuyorlarEvde paketleme işinde genelde dolandırıcılık oluyor. Aman dikkat edin Evde çağrı merkezi işi yapsanız öyle işler oluyor Bir araştırın derim
Yaa çokmus yaa ona gitse kiraya gitse elimde birşey kalmazki eğer böyle pahaliysa şuan araştırıyorumBu yıl 7,500 liraya anlaştım kresle. 6 bin de kırtasiyr parası var. Daha küçük yerde belki bir tık daha uygundur. Ama asgari ücretle buna gücünüzün yeteceğini sanmıyorum. Büyüğü devlet anaokulları alabilir belki. Ama tabii araştırıp bakmanız lazım.
Çocukların acil gıdaya ihtiyacı var. O yüzden ev temizliğine falan gidin. Eşiniz çalışmıyor o baksın çocuklara. Bakmıyorum diye inat ederse bir komşu akraba kim varsa yalvar yakar baktırın birilerine Her gün olmasa da haftada 3 gün baktırın Siz şimdilik haftada 3 gün gitseniz ev temizliğine en azından çocukların gıdaları karşılanır. Zamanla bilgisayarda alacak duruma gelirsiniz. Bilgisayar alınca da evde çağrı merkezi işi yaparsınız.Araştırdım bilgisayari şart koşuyorlar
Sadece tek bi asgari ücretle kreşleri karşılayamazsınız. Bakıcı bulmanız daha iyi olur ama nasıl güveneceksiniz bilemem. Çok üzüldüm çocuklarınıza. Aile ve sosyal politikalar bakanlığını bi arar mısınız? Konukevleri, kreşler vs gibi konularda size yardımcı olabilirler belki. 183’ü arayıp durumunuzu anlatın.Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim maddi anlamda çok zordayım çocuklarıma makarna pilav çorba tarzı yemek veriyorum. Bir iş buldum bulaşıkcilik asgarî ücret ama sorun şu küçük çocuğum 1 buçuk yaşında 5 aylık gibi duruyor ama bezli ve hala emiyor büyük çocuğum 3 yaş bezsiz o ama küçük çocuğumu kabul ederler mi memeden kessem çok çaresizim nasıl bir yol izlemeliyim sabahtan beri ağlamaktan biharap oldum lütfen akıl verin.
Kabul ederler tabii ki. Birsürü kreş var ve çalışan binlerce anne.Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim maddi anlamda çok zordayım çocuklarıma makarna pilav çorba tarzı yemek veriyorum. Bir iş buldum bulaşıkcilik asgarî ücret ama sorun şu küçük çocuğum 1 buçuk yaşında 5 aylık gibi duruyor ama bezli ve hala emiyor büyük çocuğum 3 yaş bezsiz o ama küçük çocuğumu kabul ederler mi memeden kessem çok çaresizim nasıl bir yol izlemeliyim sabahtan beri ağlamaktan biharap oldum lütfen akıl verin.
Kadın sığınma da 9 gün kaldım ordaki çocuklar çocuklarımı dövüyorlardi anneleri ses etmiyordu diye tartışma çıktı sosyolog hanım çocukların çok küçük sen en azından küçük çocuğun biraz büyüyene kadar evine git sabret kreşe Uygun değil çok küçük dediler burda da zorbalığa ugruyorlar türlü türlü kadın geliyor buraya dedilerSadece tek bi asgari ücretle kreşleri karşılayamazsınız. Bakıcı bulmanız daha iyi olur ama nasıl güveneceksiniz bilemem. Çok üzüldüm çocuklarınıza. Aile ve sosyal politikalar bakanlığını bi arar mısınız? Konukevleri, kreşler vs gibi konularda size yardımcı olabilirler belki. 183’ü arayıp durumunuzu anlatın.
Zamlardan önce o kadar değildi yani kayinvabamin maaşı Koca olacak kişinin elindeydi yine iyi kötü sebze vs alınırdı bu son zamanlardan kira da zamlabdiktan sonra tümden zor duruma düştük 2 yıl önce de evimiz vardı borçtan dolayı satıldi yoksa o kadar da zor durumda değildik.Kabul ederler tabii ki. Birsürü kreş var ve çalışan binlerce anne.
Benim ayrıca merak ettiğim ekonomik olarak bu kadar zor durumdaysanız neden 2. çocuk?
Muhtarlığa başvurdunuz mu? Belki yardım alabilirsiniz. Kocanız olacak kişinin çalışması şart. Ona uygun bi iş bulabilir misiniz?Zamlardan önce o kadar değildi yani kayinvabamin maaşı Koca olacak kişinin elindeydi yine iyi kötü sebze vs alınırdı bu son zamanlardan kira da zamlabdiktan sonra tümden zor duruma düştük 2 yıl önce de evimiz vardı borçtan dolayı satıldi yoksa o kadar da zor durumda değildik.
Çocuklarınız var mı? Anne misiniz bilmiyorum ama insan kedisini vermeye kıyamıyor ve evlattan bahsediyoruz. Her şeyi geçtim annesinden ayrılan bir çocuğun psikolojisi ne olur? Hem de 1,5 yaşında... Çözüm değil maalesef. Evet durumu olmayanlar devamlı çocuk doğurmamalı ben de çok kızıyorum. Ama doğmuş. Yapacak bir şey yok. Bakım yapılacaksa anne ile birlikte yapılmalı. Anneden ayırmak çözüm değil.Bu konuda en cok uzuldugum zavalli gidasiz birakilan beslenmeyen bebek.1.5 yasinda olup 5 aylik gibi gorunen bebek sizin elinizden alinmali.Yiyecek ekmegi yok ama son hizla pespese uremeye devam ediyor.Bence isleri yoluna koyuncaya kadar bebegi devlet cocuk bakimevine verin.Daha sonra isinizi duzeltince alirsiniz.
Kadın sığınma da gerçekten Rabb'im devlete zeval vermesin 4 çeşit yemek veriliyordu ama hiç bir zaman oyun vs gibi birşey verilmedi aradığınız halde parka dahi çıkaramıyorduk çocukları dediğiniz gibi belediyeye başvuracağım başvurdum sosyal hizmetlere 2 ay oluyor ama hiç dönüş saglanmadiOturduğunuz bölgedeki belediyelere başvurun bu gibi durumlarda çok güzel yardımlar yapıldığını gördüm . Ya da küçük çocuğunuz biraz büyüyüp gelisene kadar kadın sığınmaya basvura bilirsin orda yemekler daha çeşitli ihtiyaçlarınız karşılanıyor bazı siginmalar çok daha gelişmiş oluyor imkanları daha geniş oluyor size kurs filan veriyorlar çocuklar için içerisinde vakit geçirip eglenecekleri oyun odaları oluyor . Allah yardimciniz olsun .
Yüz iş buldum desem yüze yakın az değil daha çoğu adamın çalışmaya niyeti yok zaten farklı sıkıntılar da varMuhtarlığa başvurdunuz mu? Belki yardım alabilirsiniz. Kocanız olacak kişinin çalışması şart. Ona uygun bi iş bulabilir misiniz?
Anladım. Evet birçok insan zor duruma düştü zamlardan sonra malesef. Allah kolaylık versin size.Zamlardan önce o kadar değildi yani kayinvabamin maaşı Koca olacak kişinin elindeydi yine iyi kötü sebze vs alınırdı bu son zamanlardan kira da zamlabdiktan sonra tümden zor duruma düştük 2 yıl önce de evimiz vardı borçtan dolayı satıldi yoksa o kadar da zor durumda değildik.
Belediyelerin meslek edindirme kursları var. Kadınlara bu kurs süresince asgari ücret veriyorlar ve kreş desteği de sağlıyorlar. Bulunduğunuz şehirde var mı araştırdınız mı?Kadın sığınma da gerçekten Rabb'im devlete zeval vermesin 4 çeşit yemek veriliyordu ama hiç bir zaman oyun vs gibi birşey verilmedi aradığınız halde parka dahi çıkaramıyorduk çocukları dediğiniz gibi belediyeye başvuracağım başvurdum sosyal hizmetlere 2 ay oluyor ama hiç dönüş saglanmadi
Katılıyorum ben annesiz büyüdüm en büyük kanıt benim halim ortada bir laf vardır anası olmayanın kimsesi olmaz diye evet hataliyin ama çocuklarım için elimden geleni yapacağım benim onlara vereceğim sevgiyi hangi devlet kurumu verebilir kiÇocuklarınız var mı? Anne misiniz bilmiyorum ama insan kedisini vermeye kıyamıyor ve evlattan bahsediyoruz. Her şeyi geçtim annesinden ayrılan bir çocuğun psikolojisi ne olur? Hem de 1,5 yaşında... Çözüm değil maalesef. Evet durumu olmayanlar devamlı çocuk doğurmamalı ben de çok kızıyorum. Ama doğmuş. Yapacak bir şey yok. Bakım yapılacaksa anne ile birlikte yapılmalı. Anneden ayırmak çözüm değil.
Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun. Gerçekten sizin konularınızı her okuduğumda üzülüyorum.
Evet ev sahibinin Kasım'da gelme ihtimali var zatenRezil herif yan gelip yatıyor öyle mi Allah’ın belası erkeğin diye de ortada geziyor.
Ev kira mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?