Çocuklarımı kreş kabul edermi?

Yaa çokmus yaa ona gitse kiraya gitse elimde birşey kalmazki eğer böyle pahaliysa şuan araştırıyorum

Çocukların için biran önce bir çözüm bulmalısınız. Gıdasız kalıyor çocuklar. Gıdasızlıktan gelişmiyorlar
Araştırdım bilgisayari şart koşuyorlar
Çocukların acil gıdaya ihtiyacı var. O yüzden ev temizliğine falan gidin. Eşiniz çalışmıyor o baksın çocuklara. Bakmıyorum diye inat ederse bir komşu akraba kim varsa yalvar yakar baktırın birilerine Her gün olmasa da haftada 3 gün baktırın Siz şimdilik haftada 3 gün gitseniz ev temizliğine en azından çocukların gıdaları karşılanır. Zamanla bilgisayarda alacak duruma gelirsiniz. Bilgisayar alınca da evde çağrı merkezi işi yaparsınız.

Bildiğim benimde kreşler 10 binden başlıyor. Küçük yerdeymisiniz belki daha uygun olabilir ama alacağınız para ile hem kreş hem kira nasıl olacak.oncelikle bence onları araştırın.yoksa iki bebekleri alırlar sıkıntı olmaz ama iş paraya bakiyor

Sadece tek bi asgari ücretle kreşleri karşılayamazsınız. Bakıcı bulmanız daha iyi olur ama nasıl güveneceksiniz bilemem. Çok üzüldüm çocuklarınıza. Aile ve sosyal politikalar bakanlığını bi arar mısınız? Konukevleri, kreşler vs gibi konularda size yardımcı olabilirler belki. 183’ü arayıp durumunuzu anlatın.

Kabul ederler tabii ki. Birsürü kreş var ve çalışan binlerce anne.

Benim ayrıca merak ettiğim ekonomik olarak bu kadar zor durumdaysanız neden 2. çocuk?

Kadın sığınma da 9 gün kaldım ordaki çocuklar çocuklarımı dövüyorlardi anneleri ses etmiyordu diye tartışma çıktı sosyolog hanım çocukların çok küçük sen en azından küçük çocuğun biraz büyüyene kadar evine git sabret kreşe Uygun değil çok küçük dediler burda da zorbalığa ugruyorlar türlü türlü kadın geliyor buraya dediler

Kabul ederler tabii ki. Birsürü kreş var ve çalışan binlerce anne.

Benim ayrıca merak ettiğim ekonomik olarak bu kadar zor durumdaysanız neden 2. çocuk?
Zamlardan önce o kadar değildi yani kayinvabamin maaşı Koca olacak kişinin elindeydi yine iyi kötü sebze vs alınırdı bu son zamanlardan kira da zamlabdiktan sonra tümden zor duruma düştük 2 yıl önce de evimiz vardı borçtan dolayı satıldi yoksa o kadar da zor durumda değildik.

Oturduğunuz bölgedeki belediyelere başvurun bu gibi durumlarda çok güzel yardımlar yapıldığını gördüm . Ya da küçük çocuğunuz biraz büyüyüp gelisene kadar kadın sığınmaya basvura bilirsin orda yemekler daha çeşitli ihtiyaçlarınız karşılanıyor bazı siginmalar çok daha gelişmiş oluyor imkanları daha geniş oluyor size kurs filan veriyorlar çocuklar için içerisinde vakit geçirip eglenecekleri oyun odaları oluyor . Allah yardimciniz olsun .

Muhtarlığa başvurdunuz mu? Belki yardım alabilirsiniz. Kocanız olacak kişinin çalışması şart. Ona uygun bi iş bulabilir misiniz?

Çocuklarınız var mı? Anne misiniz bilmiyorum ama insan kedisini vermeye kıyamıyor ve evlattan bahsediyoruz. Her şeyi geçtim annesinden ayrılan bir çocuğun psikolojisi ne olur? Hem de 1,5 yaşında... Çözüm değil maalesef. Evet durumu olmayanlar devamlı çocuk doğurmamalı ben de çok kızıyorum. Ama doğmuş. Yapacak bir şey yok. Bakım yapılacaksa anne ile birlikte yapılmalı. Anneden ayırmak çözüm değil.

Kadın sığınma da gerçekten Rabb'im devlete zeval vermesin 4 çeşit yemek veriliyordu ama hiç bir zaman oyun vs gibi birşey verilmedi aradığınız halde parka dahi çıkaramıyorduk çocukları dediğiniz gibi belediyeye başvuracağım başvurdum sosyal hizmetlere 2 ay oluyor ama hiç dönüş saglanmadi

Anladım. Evet birçok insan zor duruma düştü zamlardan sonra malesef. Allah kolaylık versin size.

Belediyelerin meslek edindirme kursları var. Kadınlara bu kurs süresince asgari ücret veriyorlar ve kreş desteği de sağlıyorlar. Bulunduğunuz şehirde var mı araştırdınız mı?

Katılıyorum ben annesiz büyüdüm en büyük kanıt benim halim ortada bir laf vardır anası olmayanın kimsesi olmaz diye evet hataliyin ama çocuklarım için elimden geleni yapacağım benim onlara vereceğim sevgiyi hangi devlet kurumu verebilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…