Yenimahalle devlet hastanesinde 80 yaşında yatalak alzhemir babaya bakacak ERKEK REFAKATCI
Günlük 700 lira
0552 888 71 00
Kocası bunları bırakıp köye ailesinin yanına gitmiş. Babasının emekli maaş kartını kullanıyor, tüm alış veriş köydeki eve yapılıyor. Yazdığına göre buzdolabı erzak vs dolup taşıyor hatta görümceye de veriliyor. Çocuğunu arayan soran ilgilenen baba yok ortada. Hafızlık açık öğretim işkur falan bunlar sonraki aşamalar.3 yaş olanı bulunduğunuz yerdeki Halk Eğitimi merkezinde ücretsiz olarak oyun odası kursuna gönderebilirsiniz ama diğeri daha çok küçük . eşiniz çalışmıyormuş çocuğa eşiniz baksın , işkur a başvurun typ kapsamında okullara hizmetli vs alıyorlar her yıl .
bu ilerisi için önerim olacak ama, aöf kazanmışsınız sanırım , hafızlığım var demiştiniz hafızlık belgeniz varsa okul bittiğinde yine halk eğitimi merkezlerinde usta öğreticilik yapabilirsiniz kuran kursu açıp .
internet kullanıyorsunuz zaten iş ilanlarına bakın şehrinizdeki. şuan önceliğiniz çocuklarınızın gıdası olmalı herşeye bir kulp bulmayı bırakmazsanız çocuklarınızı kaybedersiniz Allah korusun . 1.5 yaş çocuğun 7 kg olması hiç normal değil.
Ben Ankara'da yaşıyorum bir arkadaşımın şirketi var iş ve işçi bulma kurumunun özeli gibi düşünün iş verenden komisyon alıyor tabii o atıyor bana çoğu zaman hani ihtiyaç sahibi olan varsa yararlansın diyeBu ilanları nereden buluyorsunuz acaba konu sahibi sormamis ama ben sorayım ,birine faydamız okur belki.
Takdire şayan bir mücadele helal olsun kadınaBence vakit kaybetmeden ilinizde/ilçenizde bulunan tüm resmi kurumlara tek tek gidip maddi destek/erzak desteği/kreş desteği ne varsa öğrenmeniz. Duyarsız kalacaklarını sanmıyorum.
İki çocuğuyla sizin eşiniz gibi bir adamdan boşanan tanıdığım var. Kapıcı dairesi buldu normal bir binadan, akşamları çocuklarını yanına alıp 3-4 binanın çöpünü attı. Belediyeden aldığı yardımlarla geçindi. Büyüğü 3 yaşında, küçüğü 7 aylıktı. Evde yaprak sarması yaptı, sigara sardı. Gece çocukları uyutunca tek tek uğraştı. Şimdi küçüğü 2. Sınıfa geçti. Tam zamanlı bir temizlik işi buldu asgarî ücretle çalışıyor.
annenin çalışmış mı hiç?Evliyim eşim çalışmıyor boşanma arafesindeyim gidecek yerim yok annem kanserden vefat etmiş ben küçükken çocuklarıma bakacak kimsem yok görümcem bakarım dedi ama onun oğlu da pipisini falan çıkarıp milletin çocuklarına gösteriyor güvenemem
Kırtasiye parası 1 kereye mahsus mu. Bide kreş tam gün mü. Bende düşünüyorum seneye sosyalleşmeleri içinBu yıl 7,500 liraya anlaştım kresle. 6 bin de kırtasiyr parası var. Daha küçük yerde belki bir tık daha uygundur. Ama asgari ücretle buna gücünüzün yeteceğini sanmıyorum. Büyüğü devlet anaokulları alabilir belki. Ama tabii araştırıp bakmanız lazım.
Sosyalleşmeleri için tam gün vermeyin bence. Eğer çalışıyorsanız farklı tabi. Ben de 2 çocuğumu kreş anaokulu büyüttüm büyütüyorum. Bir kere alıyorlar. Bir kreş aidatı oluyor genelde. Ek etkinlik olursa sinema falan alıyorlarKırtasiye parası 1 kereye mahsus mu. Bide kreş tam gün mü. Bende düşünüyorum seneye sosyalleşmeleri için
Kırtasiye bir kerelik, kreş tam gün. Benim oğlan bezli olduğu için 7500 aslında 8000 de biz eskiyiz bu yüzden biraz indirim yaptılar. Bezsiz daha büyük çocukları 7000'e almışlar. Ama bizim kreş küçük. Daha büyük kurumsal olanları bilmiyorum başka yere sormadım.Kırtasiye parası 1 kereye mahsus mu. Bide kreş tam gün mü. Bende düşünüyorum seneye sosyalleşmeleri için
Çok pahalanmış. Bıde ıkız BenımkılerKırtasiye bir kerelik, kreş tam gün. Benim oğlan bezli olduğu için 7500 aslında 8000 de biz eskiyiz bu yüzden biraz indirim yaptılar. Bezsiz daha büyük çocukları 7000'e almışlar. Ama bizim kreş küçük. Daha büyük kurumsal olanları bilmiyorum başka yere sormadım.
Çalışmıyorum. Oyun anlamında yetemiyorum. Yaşıtları ile takılsın maksatımSosyalleşmeleri için tam gün vermeyin bence. Eğer çalışıyorsanız farklı tabi. Ben de 2 çocuğumu kreş anaokulu büyüttüm büyütüyorum. Bir kere alıyorlar. Bir kreş aidatı oluyor genelde. Ek etkinlik olursa sinema falan alıyorlar
Pahalı tabii. En son haziranda 4 bin vermistimÇok pahalanmış. Bıde ıkız Benımkıler
Himm.anladim teşekkür ederim bilgilendirme için.hani bizde bakardık belki bizimde ihtiyaç olur yada ihtiyacı olan biri ise girer vs diye.Ben Ankara'da yaşıyorum bir arkadaşımın şirketi var iş ve işçi bulma kurumunun özeli gibi düşünün iş verenden komisyon alıyor tabii o atıyor bana çoğu zaman hani ihtiyaç sahibi olan varsa yararlansın diye
Neredesiniz acaba ?11 aylık bebek alan biz hiç bir kreş bulamadık ta neresi alıyor merak ettim.Önce bir sakin ol ederler.
Ben büyük yavrum emen bir bebekti 4,5 aylık anneme bırakıp işe başlamıştım. 19 aylıkta kreşe başlamıştı ve bezliydi.
2. Çocuğum ise 11 aylıktı kreşe başlamıştı o da bezliydi. Sorun şu ki ücreti yetiştirebilecek misin?
Bir komşu falan bakmaz mı tanıdığın güvendiğin? En azından maddi olarak daha az alır
O telefon numarası ile irtibata geçebilirsinizHimm.anladim teşekkür ederim bilgilendirme için.hani bizde bakardık belki bizimde ihtiyaç olur yada ihtiyacı olan biri ise girer vs diye.
Neredesiniz acaba ?11 aylık bebek alan biz hiç bir kreş bulamadık ta neresi alıyor merak ettim.
O telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?