Çocuklarımı kreş kabul edermi?

benım arkadaşımda boşanma aşamasın kreşe işe başladı çocuguda o kreşe gitti ,

maaşından biraz kesinti yaptılar ama en azından aynı bina içindelerdi ,

çocugunu gün içinde çok görmüyordu ama

Hafızım demissiniz dini ilminiz var, Instagram'da artık özel olarak ders verenler var. Kur'an öğretiyorlar. Oralara başvurup evden çocuklarınız yaninizda iken çalışabilirsiniz. Durumunuzu da söylerseniz daha kolay yardımcı olurlar. Benim bildiğim yıldızlarakademi var ve su anda hoca alımları oluyor. Bı bakın derim.

Eskisehir için de var mi acaba? Biz talibiz iş icin

Gaziantepteyim ben. Çok da memnunum MaşAllah diyim. Bebeğim 31 aylık oldu aynı kreşe devam

İyi niyetli güzel gönüllü ne çok üye var,
herkes elinden geldiğince,
dili döndüğünce çeşitli tavsiyeler vermiş.
Bence boşuna uğraşıp yoruluyorsunuz arkadaşlar.

Benim bu konuya yorumum:
Konu sahibinin durumu aynı şu sözdeki gibi:
Ayranım yok içmeye,
tahtirevanla giderim hacetimi görmeye.

Sınava girdim, hukuk okuyacağım,
asgari ücretle iş bulup çocukları kreşe versem…

Konu sahibi hayal dünyasında yaşıyor
olan o iki çocuğa oluyor.

Son düzenleme:
Üvey annemden dolayı gidemiyorum babam bosanmama karşı 4 ay kalmıştım daha öncede çocuklarıma verdiğim yemeği bile bogazimiza diziyirdu üvey annem ne yapsam bu suyla çalışmıyor derdi
Devlet yardim etmiyormu benim arkadaşim boşandi eski kicasindan cocuklara 2000 nafaka aliyor devlette para ödüyor gecinip gidiyor

Burada ev Hanımı kadınlar gömülüyor çalışmıyor diye ama ev hanımları hem temizliğini düzenini sağlıyor evin, hem de çocuklarına bakıyor. Çalışmayan erkeklerin çoğu ise gerçekten çalışmıyor. Ne temizlik yapıyor ne de çocuğa bakıyor. Burada adam ev erkeği olup çocuğuna baksaydi bu kadın yalnız gibi stres olur muydu?

Aynen öyle konu sahibinin eşinden hiç Bi farkı yok. Olan çocuklara oluyor. Nasıl içleri rahat ediyor anlamıyorum. Keşke konu fake olsa.

Vereceğim tavsiye üzücü ama çocuklara et balık gibi yiyecekler saglayamıyorsanız ve onlar yüzünden de çalışamıyorsanız çocukların sağlığını düşünerek bir süre çocuk esirgeme kurumuna verin. O çocuklar için beslenme çok önemli. Bildiğim kadarıyla ailesi evlat verilmesini istemiyorsa orada kalabiliyorlar evlat verilmeden.

Konu sahibi hayal dünyasında yaşıyor
olan o iki çocuğa oluyor.

Aynen Hepimiz çok şeyler yazdık ama konu sahibinin geçinmeye gönlü yok .
gece eski konularına baktım da hakikaten dediğiniz gibi hayal dünyasında yaşıyor.
bi boşanma davası açıyorum diye konu açmış, bi kv bizde kalacakmış diye açmış .
hepsinde herkes birşeyler yazmış ama hepsine bir bahane buluyor ama ama ama hep mesajları.
mesela önceki bir konusunda Doktor bir arkadaşı başka bir şehirde annesine yatılı olarak bakmasını istemiş maaş da veririm sığınma evinde kalmaktan iyidir 2 çocukla demiş ona da bin engel koymuş kendine göre istememiş.

daha ne diyelim istiyor anlamıyorum ki ben işin ucu özelden iban verir misin dememize doğru gidiyor ama burda kimse düşmez o işe o başka ....

çocuklara çok üzüldüm içim gitti. makarna çorba pilav, 5 aylık görünen neredeyse 1 yaşında bir bebek diğeri de bebek ne fark eder.

konu sahibi verilen her öneriye bir engeliniz var. kendinizi düşünmüyorsanız çocuklarınızı düşünün. kapı kapı gezip yardım istemeniz lazım kurumlardan. kendiniz için değil çocuklar için. asgari ücretle kreşi karşılayamazsınız makarna yemeye devam edersiniz. aklınızı başınıza alın.

Ben İstanbul'dayım ama en küçük alan 18 aylık bulduk ,oda eve çok yakın deil ama ,başkada bulamadık.ne güzel size hem bulmusunuz hem memnunusunuz
Çok şükür. Sanırım 6 aylıktan başlıyor bizim kreş. Uzak ama içim rahat. İnş siz de gönlünüze göre bulursunuz

Hayır evliyim kocam olacak adam çalışmıyor boşanma arifesindeyiz çalışacağım yer asgarî ücret
Bence şu aşamada boşanmayin. Yokmus gibi davranin. Kirayi fln esiniz oduyor anladigim kadariyla.. sizde bir sure calisir biriktirirsiniz. Ayrica belli bir yasa kadar calismamissaniz calismak da size zor gelebilir. Su asamada bosanirsaniz perisan olursunuz. Eminim cok zordur ama bi sure idare edip ise girin

Aynen öyle konu sahibinin eşinden hiç Bi farkı yok. Olan çocuklara oluyor. Nasıl içleri rahat ediyor anlamıyorum. Keşke konu fake olsa.
Üst katımdaki ablayla konuştum yaşlı teyzeyle daha doğrusu haftada 4 defa temizlik gideceğim durumumu anlattım öğlen çocukları ikisini bir yatırıp öyle gideceğim
Konu sahibi ne yaptınız ? Çocukların durumu nasıl çok üzüldüm bu konuya ya..
Karşımdaki komşumla konuştum o eskiden merdiven temizliğine gidermiş durumumu tam bilmiyordu herşeyi anlattım gel benimle dedi üst komşuya çıktık yaşlı teyzeye konuştuk oğlum sosyal hizmetlerde çalışıyor onunla konuşalım dedi konuştuk yarın geliyorlarmis eğer üstüme hiç birşey yoksa maas bile bağlanır her ay gıda bakliyat kira yardımı elektrik yardımı hangisi uygunsa o yapılır dedi çalışma işini de konuştum haftada 4 defa temizliğe anlaştık abla benim çocuklarımı bırakacağım kimse Yok dedim senin yardımcı kaça çalışıyorsa ben ondan az çalışırım dedim dur dedi bir konuşayım sonra sana dönerim dedi ertesi gün gittim tmm ona bir iş bulacaz başka yerde onu mağdur etmemek adına dedi sende gelirsin sana öğretirim nereyi yapıp yapmayacağını dedi çocukların da burda durabilir iş vaktini onların uyku saatine denk getirirsen zorlanmazsin tek bir kuralım var kesinlikle sigara dedi içmiyorum dedim tamam pazartesi gel başla birşeye ihtiyacın olursa da söyle kızım dedi bir alt komşumun bu kadar zor durumda olduğunu bilmiyordum keşke daha önceden getirseymissin dedi yan komşuma

Yani abla şöyle bugün geldi maaşı almış evin alışverişini yaptırdım ona ams geliyor saçımı kon
Neyi ima ediyorsunuz bir farkına varın ağzınizdan çıkanı kulağınız duysun yeni üye bile değilim üslubunuzu takın derdimi anlattım diye dilenci muamelesi yapamazsiniz içiniz neyse dışınizada onu kusuyorsunuz herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…