- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.046
- 1.123
Eskisehir için de var mi acaba? Biz talibiz iş icinBen Ankara'da yaşıyorum bir arkadaşımın şirketi var iş ve işçi bulma kurumunun özeli gibi düşünün iş verenden komisyon alıyor tabii o atıyor bana çoğu zaman hani ihtiyaç sahibi olan varsa yararlansın diye
İnanın bilmiyorum o numara ile bağlantı kurun sorun istersenizEskisehir için de var mi acaba? Biz talibiz iş icin
Hangi numara acaba? Yeniden yazmaniz mümkün mu ?İnanın bilmiyorum o numara ile bağlantı kurun sorun isterseniz
Gaziantepteyim ben. Çok da memnunum MaşAllah diyim. Bebeğim 31 aylık oldu aynı kreşe devamHimm.anladim teşekkür ederim bilgilendirme için.hani bizde bakardık belki bizimde ihtiyaç olur yada ihtiyacı olan biri ise girer vs diye.
Neredesiniz acaba ?11 aylık bebek alan biz hiç bir kreş bulamadık ta neresi alıyor merak ettim.
Oyun grupları oluyor belki oyalar işinizi görürÇalışmıyorum. Oyun anlamında yetemiyorum. Yaşıtları ile takılsın maksatım
Gaziantepteyim ben. Çok da memnunum MaşAllah diyim. Bebeğim 31 aylık oldu aynı kreşe devam
Devlet yardim etmiyormu benim arkadaşim boşandi eski kicasindan cocuklara 2000 nafaka aliyor devlette para ödüyor gecinip gidiyorÜvey annemden dolayı gidemiyorum babam bosanmama karşı 4 ay kalmıştım daha öncede çocuklarıma verdiğim yemeği bile bogazimiza diziyirdu üvey annem ne yapsam bu suyla çalışmıyor derdi
Aynen öyle konu sahibinin eşinden hiç Bi farkı yok. Olan çocuklara oluyor. Nasıl içleri rahat ediyor anlamıyorum. Keşke konu fake olsa.İyi niyetli güzel gönüllü ne çok üye var,
herkes elinden geldiğince,
dili döndüğünce çeşitli tavsiyeler vermiş.
Bence boşuna uğraşıp yoruluyorsunuz arkadaşlar.
Benim bu konuya yorumum:
Konu sahibinin durumu aynı şu sözdeki gibi:
Ayranım yok içmeye,
tahtirevanla giderim hacetimi görmeye.
Sınava girdim, hukuk okuyacağım,
asgari ücretle iş bulup çocukları kreşe versem…
Konu sahibi hayal dünyasında yaşıyor
olan o iki çocuğa oluyor.
Konu sahibi hayal dünyasında yaşıyor
olan o iki çocuğa oluyor.
Çok şükür. Sanırım 6 aylıktan başlıyor bizim kreş. Uzak ama içim rahat. İnş siz de gönlünüze göre bulursunuzBen İstanbul'dayım ama en küçük alan 18 aylık bulduk ,oda eve çok yakın deil ama ,başkada bulamadık.ne güzel size hem bulmusunuz hem memnunusunuz
Bence şu aşamada boşanmayin. Yokmus gibi davranin. Kirayi fln esiniz oduyor anladigim kadariyla.. sizde bir sure calisir biriktirirsiniz. Ayrica belli bir yasa kadar calismamissaniz calismak da size zor gelebilir. Su asamada bosanirsaniz perisan olursunuz. Eminim cok zordur ama bi sure idare edip ise girinHayır evliyim kocam olacak adam çalışmıyor boşanma arifesindeyiz çalışacağım yer asgarî ücret
Üst katımdaki ablayla konuştum yaşlı teyzeyle daha doğrusu haftada 4 defa temizlik gideceğim durumumu anlattım öğlen çocukları ikisini bir yatırıp öyle gideceğimAynen öyle konu sahibinin eşinden hiç Bi farkı yok. Olan çocuklara oluyor. Nasıl içleri rahat ediyor anlamıyorum. Keşke konu fake olsa.
Karşımdaki komşumla konuştum o eskiden merdiven temizliğine gidermiş durumumu tam bilmiyordu herşeyi anlattım gel benimle dedi üst komşuya çıktık yaşlı teyzeye konuştuk oğlum sosyal hizmetlerde çalışıyor onunla konuşalım dedi konuştuk yarın geliyorlarmis eğer üstüme hiç birşey yoksa maas bile bağlanır her ay gıda bakliyat kira yardımı elektrik yardımı hangisi uygunsa o yapılır dedi çalışma işini de konuştum haftada 4 defa temizliğe anlaştık abla benim çocuklarımı bırakacağım kimse Yok dedim senin yardımcı kaça çalışıyorsa ben ondan az çalışırım dedim dur dedi bir konuşayım sonra sana dönerim dedi ertesi gün gittim tmm ona bir iş bulacaz başka yerde onu mağdur etmemek adına dedi sende gelirsin sana öğretirim nereyi yapıp yapmayacağını dedi çocukların da burda durabilir iş vaktini onların uyku saatine denk getirirsen zorlanmazsin tek bir kuralım var kesinlikle sigara dedi içmiyorum dedim tamam pazartesi gel başla birşeye ihtiyacın olursa da söyle kızım dedi bir alt komşumun bu kadar zor durumda olduğunu bilmiyordum keşke daha önceden getirseymissin dedi yan komşumaKonu sahibi ne yaptınız ? Çocukların durumu nasıl çok üzüldüm bu konuya ya..
Yani abla şöyle bugün geldi maaşı almış evin alışverişini yaptırdım ona ams geliyor saçımı konBence şu aşamada boşanmayin. Yokmus gibi davranin. Kirayi fln esiniz oduyor anladigim kadariyla.. sizde bir sure calisir biriktirirsiniz. Ayrica belli bir yasa kadar calismamissaniz calismak da size zor gelebilir. Su asamada bosanirsaniz perisan olursunuz. Eminim cok zordur ama bi sure idare edip ise girin
Neyi ima ediyorsunuz bir farkına varın ağzınizdan çıkanı kulağınız duysun yeni üye bile değilim üslubunuzu takın derdimi anlattım diye dilenci muamelesi yapamazsiniz içiniz neyse dışınizada onu kusuyorsunuz herhalde.Ben de üyelere katılıyorum. Konu sahibinin mantıksız fikirleri ve her şeye bahanesi var. Bana da öyle geliyor ki amacı yardım edeyim diyen birisini tutturmak. Bence de hanımlar fikirleriniz çok iyiydi ama gerçekten fikir arayan birisine vermeliyiz onları artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?