büyük oğlum babasından geldiği gün bile soruyor ' anne babama gitmeme ne kadar kaldı' diye..
onları gezdiriyor-tablet telefon- çocuklara kalsa sadece patates kızartması yiyecekler mesela her gittiğinde patates kızartması yaptı babam bana onu yedim diye anlatıyor çocuk
çocuklarında aklı karıştı kıyaslıyorlar.. babam şunu yapıyor sen yapmıyorsun falan diye..
babasıyla konuştum bu durumu ben sebze yediriyorum sen patates kızartması çocuk bu istediklerinin yapıldığı yeri istiyor diye.. orta yollu olmak lazım falan dedim ama anlıyormu beni bilemiyorum..
şu an yoğunum ayrıntılı yazamıyacağım ama görüşmelerin iki haftada bir olmasının amacı da bu
hafta içi çalışan kadının çocuğa ayırabileceği zaman kısıtlı sizinkiler küçük ama büyükler de okula vs gidecek ders yap vs vs
hep eğlenceli şeyler hafta sonu babaya kalıyor
Yargıtay bu nedenle her hafta sonu babaya gitme uygulamasını değiştirip iki haftada bir şeklinde düzenledi ki anne ile de hafta sonu eğlenceli vakit geçsin diye
ama sizin durumda bence sıkıntı yok
çocuklar küçük; hafta içi anladığım kadarı ile uyuyuncaya kadar onlara endekslisiniz
hafta sonları gece de kalıyorlar galiba baba ile sıkıntı yok gibi
kuralları babaya da öğretin yatma kalkma saati; yemesi içmesi vs vs çok bozmasın tabii hafta sonu bizim evlerde de kurallar esner ama annenin evinde hiç dondurma yenmezken hafta sonu iki tane birden yenmesin yani
KPSS önemli özel sektörde Cumartesi çalışsanız da ayrı kalacaksınız bu nedenle bu sene azimle çalışın
sizi tebrik ediyor; gücünüzün her geçen gün artmasını diliyorum