- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
ben diyemiyorum ve kendime kızıyorum.. annesi babası varken benim demem yanlış olur diyorum. birde desem ömrü billah gelmezler küserler.
çok ayıp...birdaki geldiğinde kalkın çok ayıp falan deyin alın elinde ne varsa...iyiki iç çamaşırı alıp getirmemiş yanına...böyle rahat insanlara hayran oluyorum valla...yatak odanızın kapısını kapatın bidakine..
diyemedim, çünkü çok alınganlar. buluttan nem kapıyorlar.
ay bende sevemiyorum. ilerde çocuğum olursa gerçekten ilk başta kimsenin eşyasını karıştırmamayı öğretmek olacak.valla misafir alınırsa alınsın.. akrabamın çocukları var, bize geldiklerinde benim çocuklar bile odalarını kilitliyorlar.. evin içinde bir curcuna, kim nerede belli değil.. cinnete bağlıyorum doğal olarak..
küçükken de misafir çocuğunu sevmezdim, 30 yaşına geldim hala sevmiyorum
ay bende sevemiyorum. ilerde çocuğum olursa gerçekten ilk başta kimsenin eşyasını karıştırmamayı öğretmek olacak.
girmesinler başka odaya canım..tableti falan aldığında kalıp alın yada ortalığa koymayın..anne babayı tebrik ediyorum valla...ani oldu gelmeleri, akıl edemedim kitlemeyi.
ay bu çocuklar laptopu saklasamda isterler. ver oynayalım diye. bir daha ne gitmek, ne de onların gelmelerini istiyorum.valla bende gıcık oluyorum
misafir gelecegi zaman genelde kapıları kitlerim
ortada laptop tablet bırakmam
kızımın bir kaç oyuncagını bırakırım
ama genede bazı çocuklar saracak başka şeyler buluyor
mesala kv görümcenin çocuguna bakar kızı çalışıyor
çocuk eşyalardan geçtim kızıma yada yigenime zarar verir
kv uyarmaz
ben uyardıgım zaman naptı çocuk diye bana çemkirir yüzsüzce
bide suyun üstüne çıkıyor kimisi benim kv gibi
anne babadan geçiyor bazı şeyler. onların kalkıp ellerinden alması gerekiyor. ama nerde... ben bekledim bunu uyarsınlar diye ama yok, kimse bir şey demiyor.girmesinler başka odaya canım..tableti falan aldığında kalıp alın yada ortalığa koymayın..anne babayı tebrik ediyorum valla...
ay bu çocuklar laptopu saklamda isterler. ver oynayalım diye. bir daha ne gitmek, ne de onların gelmelerini istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?