kesinlikle öyle düşünüyorum bende, anne babaları değilde, çocuklar var diye istemiyorum kimsenin gelmesini.
zaten hafta sonu iznim var. valla uzun süre gelmelerini istemiyorum ya çok bunalttılar beni.Onlarda zaten dinlenmeye gelir çocuk bakmaya gelmiyorlar mümkümse sen etrafta pervane döneceksin onlarda rahat,rahat oturup ,çay içecekler
çok güzel alıştırmışsınız. tebrik ederim. çok alınganlar, ben bir şey demeye çekiniyorum. ama iyi niyetimi suiistimal ettiler. eşim bile isyan etti gittikten sonra. bize gelmesinler dedi, biz onlara gideriz gerekirse.Benimde 5,5 oğlum ve 11 yaşında kızım var. Kızım artık 11 yaşında ama küçüklükten beri bir sorun yaşamadım bu konuda. Oğlumda da durum aynı bir yere gittiğimizde yemek yedikten sonra hemen banyoya gider elimizi ağzımızı yıkarız. Hatta oğlum çocuklarla birlikte bile yiyorsa anne yemeğim bitti ellerimi yıkayacağım diye gelir yanıma yemeği bitince. Yemekten sonra başka bir şey ikram edilirse mutlaka ev sahibinden tepsi ister evde de öyle alıştırdım çünkü. Çekmecelere hiç dokunmaz, ilgisini çeken bir oyuncak gördüğünde dahi ev sahibine sorar alabilir miyim diye? Evde bile yatak odasında bir çekmece var şarj aletlerini koyduğumuz onu açarlar onun dışında bize ait olan hiçbir çekmeceye dokunmaz ikisi de, baştan öyle alıştırdım evde anne babalara ait çekmeceler karıştırılmaz, başkasına misafirliğe gittiğimizde ise hiçbir çekmece açılıp karıştırılmaz diye. Yerinizde olsam çocuğu tatlı dille ikaz ederim. Ama edemiyorsanız da dikkatini başka yöne çekmeye çalışın.
zaten hafta sonu iznim var. valla uzun süre gelmelerini istemiyorum ya çok bunalttılar beni.
çocukların çoğu duracağı, oturacağı yeri bilmiyorlar. hepsinin elinde bilgisayar, tablet, cep telefonu.. hiç bir çocuk yaşının oyuncağı ile oynamıyor..çocuklarına çocugu değilde annesi babasıymış gibi davranan ebeveynler doldu etrafda roller değişti örnek vereyim gidip yemek yapayım çocuk gelecek kızar onu yemez bunu yemez kocasından çekinmediğini çocuktan çekiniyor başına çıkarıyorlar resmen hepsi sorunlu doyumsuz dengesiz çocuk yetiştiriyor
geniş insanları hiç sevmem..1-2 yaptı baktın uyarmıyor ver canım sen onu falan de yip alcan elinden..eğer biraz utanması varsa bidaki sefere dikkat eder..yada değersiz birşeyi kırsa çocuklar napar acaba??anne babadan geçiyor bazı şeyler. onların kalkıp ellerinden alması gerekiyor. ama nerde... ben bekledim bunu uyarsınlar diye ama yok, kimse bir şey demiyor.
çok güzel alıştırmışsınız. tebrik ederim. çok alınganlar, ben bir şey demeye çekiniyorum. ama iyi niyetimi suiistimal ettiler. eşim bile isyan etti gittikten sonra. bize gelmesinler dedi, biz onlara gideriz gerekirse.
çocugun agzının içine bakma hastalığı var insanlarda o zaman çocuk herşeyin merkezi kendini sanıyor dünya onun etrafında dönüyor sanki o yüzden misafir ortam tanımıyor ne isterse olacak..çocukların çoğu duracağı, oturacağı yeri bilmiyorlar. hepsinin elinde bilgisayar, tablet, cep telefonu.. hiç bir çocuk yaşının oyuncağı ile oynamıyor..
birde şu tipler var.
Ellerine ekmek vs verip çocuğunu gezdirerk yedirenler.
İnanılmaz sinir oluyorum çocuk her yere döküyor.
Çocukları özgür bırakacağız kısıtlamayacağız diye çocukların içine diyorlar..
Benimde kaynımın kızı var çok tatlı ama eve gelince boya yaparken elinde kalem ile duvarı tam çizecektiki eltim hemen müdale etti. Tabi benim gözler o an pörtlemiş eşim öyle diyor:)
taktir ettim sizi. Maşallah size. oğlunuzu bende ıssırmak istedim vallahi=) (şakaydı aman banada kızmayın)Teşekkür ederim. Geçenlerde arkadaş oturmasına gittik, birinin çocuğu aynen anlattığnıız gibiydi çocukların oynadığı odaya gidip baktım sık sık bakarım oğluma ne yapıyor diye, çocuk çocuk değil bildiğin terminatör ikaz ettim dinlemiyor bir de saygısız sanane diyor bana. Annesine söyledim bir bak istersen diye kalktı uyduruktan baktı aaa benimki evde de böyle hareketli vallahi aman oynasınlar sonra toplarız dedi içeri geçti tekrar. Aradan biraz zaman geçince oğlum ağlayarak geldi yanıma oğlumun elini öyle bir ısırmışki anlatamam dişlerinin izi çıkmış bende film koptu artık o an annesine kalkta çocuğunla ilgilensene biraz oturdun kaldın oraya yapıştın sanki o koltuğa oğlumun eline bak dişleri içine geçmiş resmen bu ne böyle ya böyle çocuk mu yetiştirilir dedim. Kadın çok bozuldu çocuk onlar ne yapayım yani dedi çocuğuna sahip çık başkalarına zarar vermemeyi öğret mesela, ortalığı savaş alanına çevirmemeyi de öğretebilirsin dedim. Şimdi benimle konuşmuyor çokta umurumda değil konuşması açıkçası.
taktir ettim sizi. Maşallah size. oğlunuzu bende ıssırmak istedim vallahi=) (şakaydı aman banada kızmayın)
fakat tepkinizi muhteşem buldum. Görgüsüz kadın..
kesinlikle arkadaşım .. Yani ben illet oluyorum o tarz insanlara. Hatta sırf bu sebepten çağırmıyorum. Çok saçmalayan aileler var bakıyorum çocuklar karar veriyor artık her şeye..Çok haklısın arkadaşım, çocuğu özgür bırakacağız diye hiç kural koymuyor bazıları. Sanki çocuk ekmeği aldığında çocuğa tepsi vermek çocuğun özgürlüğünü kısıtlıyor.
sende o anda o kadını ıssıracaktın sonraa geçr geçer diyecektin. Pis cahil, takmaya değmez. en güzelini yapmışsın..Teşekkür ederim. Bazıları gerçekten çok gamsız anlamak mümkün değil, bir de utanmadan aaa bir şey yok geçer geçer diyor.
aman bu ziyhiyetteki insanlar konuşmasınlar, eksik kalsınlar. hiçbirşey kaybetmezsiniz.Teşekkür ederim. Geçenlerde arkadaş oturmasına gittik, birinin çocuğu aynen anlattığnıız gibiydi çocukların oynadığı odaya gidip baktım sık sık bakarım oğluma ne yapıyor diye, çocuk çocuk değil bildiğin terminatör ikaz ettim dinlemiyor bir de saygısız sanane diyor bana. Annesine söyledim bir bak istersen diye kalktı uyduruktan baktı aaa benimki evde de böyle hareketli vallahi aman oynasınlar sonra toplarız dedi içeri geçti tekrar. Aradan biraz zaman geçince oğlum ağlayarak geldi yanıma oğlumun elini öyle bir ısırmışki anlatamam dişlerinin izi çıkmış bende film koptu artık o an annesine kalkta çocuğunla ilgilensene biraz oturdun kaldın oraya yapıştın sanki o koltuğa oğlumun eline bak dişleri içine geçmiş resmen bu ne böyle ya böyle çocuk mu yetiştirilir dedim. Kadın çok bozuldu çocuk onlar ne yapayım yani dedi çocuğuna sahip çık başkalarına zarar vermemeyi öğret mesela, ortalığı savaş alanına çevirmemeyi de öğretebilirsin dedim. Şimdi benimle konuşmuyor çokta umurumda değil konuşması açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?