çocuklarına ''dur'' demeyen anne, babalara çok kızıyorum

doğum yaptığımda eşimin iş arkadaşları gelmişti. bir kadın resmen rahat etmek için gelmiş belli. cocugu parkeye 1 bardak su döktü. bu böyle gayet rahat bakıyor. ben de oturmaya devam ettim sinirli sinirli. kalktı mecburen, o kalkınca eşim de kalktı içerden vileda getirdi. ben hiç karışmadım, o utansın diye. ben de kızıyorum böyle rahat tiplere.

Benim davet bile etmediğim biri diğer arkadaşların peşine takılmış,sanırım 2 yaşındaydı kızı benim. oğlumda 1.5 aylık gelir gelmez ev tipi ana kucağına yatırdı kızını benim oğlan ellerde gezdi durdu bişey değil ağırlığını tartmadı yayı attı niye sallanmıyo bu dedi neyse durduk yere konsolun üstündeki bibloları aldı x oynasın mi diye e çocuğun önü sıra gösterdin oynama desem zılgıtı basar onu da kırdılar bi güzel yerlere kısır çay döktüler elde telefon umru değil kadının neyse çocuk gene ağlamaya başladı ne istiyo ki dedim bebek arabasıyla gezmek istiyormuş yuhh dışardan gelen arabayla evimin içinde gezin dicem oldu kendi evinde öyle yapıyo demek ki sinir küpü olmuştum

Aklima gorumcemin kizi geldi. Uzun zaman once kvleri filan kahvaltiya cagirmistim. O zamanlar oglusum bir yasinda felandi. Gorumcemin kizi ve eltimin kizi oglusumun odasini darmadagin ettiler. Oyuncaklarini kirdilar. Oyuncak parcalari evin heryerindeydi. Annelerinden ses yok. Oturuyoruz bir baktim gorumcemin kizi wc terligiyle salona kadar geldi,baktim annesi kiskis guluyor. ..... mal gibi cocuga bakiyor.ben sinirimden bir bagirdim..... aldim cocu gu terlikle wc ye goturdum. Elini ayagini yikadim. Camasir sulu bezle yerleri siliyorum ordan gorumcecik kizim yawrum diyor Allah im olur musun oldurur musun?

Oglum 3 yasinda. Evimden hic sus esyasi kaldirmadim....cekmecelerim bir kere bile dagilmis degildir. Gittigim yerde cok rahat ederim cok sukur. Bisey isteyecek olsa "anne alabilir miyim ya da ben bunu istemiyorum ( istiyor ama naz yapiyor) " der.

Agac yasken egilir arkadaslar......

hepsi aileden anne baba dur dese çocuk elini süremez ama maalesef bazı anneler çocuklarını kendi evlerinde bir eşyaya dokundurtmaz ama misafirlikte serbest bırakırlar ...
benim bir komşumun kızı evlerinde hiç kımıldamaz , bana gelince koltukların üstünde cirit atardı ev yerinden oynardı her yeri söker dağıtır ...ben kızdımda , sizin evinde böyle yapmıyor gareziniz banamı diye ondan sonra annesi dur dedi çocuk durdu ...

Bu çocuk yetiştirme değil çocuk şımartma büyüyünce başına bela olacak ,bela yetiştiriyor farkında değil sanırım önce anneyi yetiştirmek gerek ,

Aynen küçük çocuk oldunmu ya peşinden ayrılmayacaksın benim amcamın torunu odanın kapısıyla oynamaktan kiliti bozmuştu kapı kapandı daha açılmadı. Anahtarıda yoktu. Açmak için neler yapmıştık geçen günde başka misafir çocuk eşime oyuncak tahta araba almıştım. Onun pert etmiş ben artık evde kırılacak yırtılacak ne varsa saklıyorum koltukların üstüne normalde örtü örtmem ama çocuk gelecegi zaman örtüyorum. Artık onlarda rahat ediyor bende

Kizim kucukken tehlikeli sayilabilecek esyalar ve deterjanlar disinda hicbir yere dokunmadim. Bantlamadim ya da iclerini bosaltmadim.
ıstedigi gibi döktü saçti oynadi.
cok sukur kimsenin evine de saldirmadi cunku içlerinde ne oldugunu biliyor.
(tabiki her cocuk da farklıdır, buyuk konusmak da istemem.)
bir yere gittigimde yine de arkasini hic bos birakmam. Cocuk sonuçta, farkli gelir karistirmak ister.
burdaki sorun cocuk da degil ailelerde.

diyemedim, çünkü çok alınganlar. buluttan nem kapıyorlar.
valla kapan kapsın canım kımse benım yatak odama giremez en nefret ettigim sey ayrıca neden tablet laptop cep telefonu bunları sakmaladın daha gelmeden akıl edemedin mi istedigindede sarjı yok bozuk vs de alınanda alınsın mesela bibloları elledginde hemen gülerke bi müdahale ayy yengecim ben bunu cok pahalıya aldım yada bunu cok sevdigim bi arkadasım aldı desen öyle herseyi ortada bırakmak kapıyıda kitle yatak odasına gidersen sende yanında git sesli bi sekilde aa cok ayıp yatak odasına girilmez de annesi babasıda duysun

Sürekli gündeme gelen bir konu.
Herkesin bebesi ya çok uslu ya da anneler peşinde pervane.
Bizim evleri dağıtan bebeleri durdurmayanlar nerede acep?
Tamamen kisisel kanaatim,
Erkek cocuklariyla kiz cocuklari cok farkli oluyor.
Bir yere gidince erkek annesi arkadaslarim hep diken ustunde oluyor, ben daha rahatim.
bir de cocuk haylaz olunca annesi 5 dk biraksa o arada yapiyor yapacagini.
geçenlerde arkadaslarim geldi.
oglu surekli su icip tuvalete gitti.
arkadasim her seferinde pesinden kosup temizledi. Asla bosverecek bir insan degil.
ama onlar gittikten sonra baktim klozrt cis icinde, yerlere falan hrp damlamis.
muhtemelen o cocuk annesinden habersiz gittiginde yapti.
hemen de suclamamak lazim diye dusunuyorum.
cocuktur, yapar

benim kızım cok meraklıdır. mümkün olduğunca kimseye gitmem, gidince peşinden ayrılmam, oyuncak dışında bir seye uzanırsa 'bırak,alsın' diyen başta hala, teyze olmak üzere her kim varsa ben kızarım

Ayyy en nefret ettigim sey.benimde iki aylık oglum var ve ilk ogreticegem sey bakışlarımla ne anlatmak istedigimi anlaması olcak.oyle insanlari evden kovasim geliyo.ben mudahale ediyorum valla kendi kendimi sinirden yicegme ona müdahale etmk dha iyi kim kirilirsa kirilsin vallahi cocugunu guzel egitememisse her lafı hakediyodur o insan

eeee çocuğun kulağını çektiğimizde dahi çocuğa şiddet diye paralanan insanlar var ,belliki hiç kızmamışlar yavrucaklarına..kızsalardı birileri bi köşeden şidddeeeeeet diye parlayacaktı vesselam şimdi çocuk nasıl yetiştirilir bende bilemedimee beri gelin dinleyek sevgili pedagoglar..

bu arada ben susmadan duramazdım konu sahibi şu çocuğa bir dur deyin derdim madem aile oldunuz ablamın çocuklarına nasıl höd diyorsam bunlara da derdim..kırılan kırılsın bi çocuk onlarda mı

iyide hangi cocuk birbirini ısırmıyokı ya senınkıde sacma olmus tamam cocugunun canı yanmıs ama kadın ii senin sacına yapısmamıss

ani oldu gelmeleri. ben mutfakta hazırlık yaparken, almış laptopu eline. tableti de istedi, şarjı yoktu. şarjı nerde diyor bunun eşimde bana sordu, dedim ki dayımlarda unuttum şarjını yok. annesi ile konuşuyoruz gözüm çocuğu takip ediyor. hiçbir şey diyemedim.

Oooh agzina saglik iyi demissin

Benim eltimin kızı da boyle. Ben oturma odasina hepsini tikip kapilari kilitliyorum hicbir yere gidemiyor. koridorda bir o yana bir bu yana koşuyor
Ne yapayim dayanamiyorum, okul notlarimi yirtmisti zor elinden aldik.
Benim çocuğum nasil olur bilmem ama inşallah böyle olmaz. Sessiz, sakin bir bebek olur inşallah

o aileler konuyu okuyup, yorum yapamadılar sanırım. ama şu yorumlara okusalar keşke...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…