Cocuklarına SAHİP çıkmayan BABAM!!!

guzelimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
3.990
426
163
Merhaba kızlar o kadar üzgünüm ki !!!
Ben babama cok düşkümüm yasım oldu 30 hala bile babama sarılır,sıkı sıkı sarılırım,öperim.(öperdim)
Ben 4 senelik evliyim.Eşimle son zamanlarda cok tartısmalarımız oldu.Bazısı babama yansıdı,bazısını hiç duymadı bile...
Babama 2 sene kadar önce kredi cektim,borcları oldugu ve zor durumda oldugu için.Bir kısmını babam ödedi(1 ay ödedi 2 ay ödeyemedi)kalanıda biz ödüyoruz.Babam ödemiyor.(ödeyecek durumuda hiç yok)eşimle bu yüzden cok tartısıyoruz.Tartısmamız sonucunda babama söyle mesaj attım.

"Seni üzmek istemiyorum,sen benim babam herseyimsin......Neden ben cektigim kredi yüzünden evliligimde gerginlik yasıyorum,neden ben senin evladın,kardeşim senin evladın oldugu halde bizleri düşünmek yerine dısardaki insanlar için üzülüp,cırpınıp,derdine derman olmak için didiniyorsun?Biz sana ne kötülük yaptı kardesimden bendende ne gördün....bizi ne arıyorsun,ne soruyorsun?Kendi derdimdeyim diyorsun.Kendi hataların ve insanlara sürekli insanlık dersi vermeyi isteyerek bişeyler yapıyorsun ve hep kötüye gidiyorsun,hep sıkıntı içinde oluyorsun.....BEN,KOCASINDAN KREDİ ÖDENMEDİGİ İÇİN LAF DUYAN REZİL OLAN.Seni tarla satıldıgındada aradım,sen söylemesen ödemicem sanki dedin.Sonra 3 milyar kaldı para bitti dedin.Neden bizleri düşünmüyorsun baba?Neden insanlara cocuklarım bana destek cıkmıyor beni düşünmüyor diyorsun???Biz seni düşünmedigimiz için mi sıkıntı ceksekte sana yansıtmıyoruz?Sıkıntıda oldugun için sana soru sormaktan sıkılıyoruz?Bişey soruyoruz bu benim hayatım diyorsun,O HAYATININ İÇİNDE BİZİMDE OLDUGUMUZU COCUKLARIN VE KARININ OLDUGUNU UNUTUYORSUN BABA.Biz istemedik dünyaya gelmeyi siz bizi bu hayata getirdiniz"diye yazdım.Ondan sonrada acıklama için bile aramadı,evime gelmedi.
Cok huzursuzum?Ben nerde hata yaptım kızlar?Bir baba evladının bu yüzden laf duydugunu bildigi halde niye aramaz?

Eşim babam için o kadar cok laf söylüyor,üzülüyorum,aglıyorum ama bu adam benim BABAMMM.İyi yada kötü.Beni bu yasıma getiren kişi.Beni bugune kadar kimseye muhtaç etmeyen,elin eline baktırmayan babam...Eşim konusunda cok cok haklı ama babam işte.Babama bagırıp cagırıp silmeli miyim?Beni zaten ne arıyor?...Nede kızım iyi misin diyor....

gonderdigin mesAj cok agir olmus keske yuzyuze konussaydin bunlari.

ben babama aşırı derece düşkünümdür ona kredide çekerim gerekirse hiç ödetmem kendim öderim belki ona kızarım baba niye ödemiyosun ama kocamın babama laf söylemesine asla ve asla izin vermem. tabiki bunların hepsi ben çalışıyorsam olur çalışmıyosam durum farklıdır. ama çalışıp kendi paramı kazanıyorsam kocama laf düşmez iyisiyle kötüsüyle o benim babamdır. benim babamda çok sıkıntılardan geçti arsa satıldı herkes çoçuklarına ev araba alırken benim babama düşen pay yarım saatte bitti borçlarına gitti. ama Allaha şükürler olsun ki o bizim başımızda para olsa da olur olmasa da olur.

gonderdigin mesAj cok agir olmus keske yuzyuze konussaydin bunlari.

Yüz yüze gelemiyoruz ki!!!Gittigimde evde ya olmuyor,ya işi var,yada arkadaslarınla.Bugun yine tartıstık eşimle.Cıktım gittim.Yine evde yoktu..Arkadaslarınla dısardaymış.Aksam eşim gitmediginden gidemiyorum....Eşimin yanındada konusmak istemem zaten.

Babamdan bişey beklemiyorum zaten ne mal,nede kalacak para.Ben babamın kızımm deyip arkamda durmasını,elin adamına bu kredi yüzünden laf vermemesini istiyorum.Kredi ödenmedi tamam ama kızım ben bu ay ödeyemedim bile demedi benim babam.Beni bankadan aradıklarında 46 gün gecikti icra işlemleri baslatılcak denildiginde ögrendim...Eşimin kızdıgıda para ödenmedi(tarla satıldıgında kendi borclarını ödemek yerine gitti parayı amcalarıma,arkadaslarına yedirdi)tamam ama bu adam niye seni düşünmüyor diyor.

eşin eğer düşünerek ve gayet sakin bi şekilde konuşuyosa işin ucunda hakaret yoksa evet doğru babanızın sizi düşünmesi lazım ama diğer arkadaşlarında dediği gibi babanızla yüzyüze konuşun yanınızda ne eşiniz ne de bir başkası olsun eğer ki hala düşünmüyor ve aynı şekilde davranıyorsa bu kredi bittikten sonra babanız için bir daha bir borcun altına girmezsiniz kimse de size laf söyleyemez

kredinin geri ödeme miktarı ne kadar? yüksekse evliliğe yansıması kötü

Eşim su an babamı rezil etme propogandası içinde.Ailesine,arkadaslarına,...kim varsa ortak tanıdıgımız herkese kp bizim üstümüze borc bıraktı,tarlayı sattı parayı yedi dagıttı kızını düşünmüyor diye söylüyor.(Babam kuzenime,anneme,arkadaslarına cocuklarım bana para vermiyor,cok borcum var destek cıkmıyorlar demiş)Eşimde biz,kardesin babana daha ne yapcaz?Her ikinizde kredi cektiniz ödemedi.Biz ödüyoruz,kardesin ödüyor diyor.Adam ne sizi arıyor,ne ne durumdasınız diye merak ediyor,nankör senin baban....diyor.
Babama asla kredi cekmem artık.Evliligimden,ömrümden 10 yıl gitti.Huzurum bozuldu.

eşinizin öyle bişey yapmasına kesinlikle engel olmalısınız bence bu krediyi ödeyin bir dahada asla bir şey yapmasın en mantıklısı bu bence eşinizden de artık sakin olmasını isteyin sonuçta aynı şey onun babası için olsaydı siz ağzınızı açamazdınız

Yaptı su an herkes bu konuyu konusuyor,herkes benim ve babamın dedikodusunu yapıyor.Bugun kp aradı.Oglum niye kp size borç taktı.Gitsin calışsın,bu adam kızını hiç düşünmüyor mu?Bu nasıl baba dedi...Kv para istedi eşim vermeyince kp gibi biz sana borc bırakmayız dedi.Ama dügün borcları,icralar,kp borclarını hep biz ödedik.Tüm paramız gitti kv ve kp için.Cok zoruma gitti hemde cok.Eşimin ailesi içinde cok paralar gitti ama ben kimseye gidip hiçbirşey anlatmadım.Sizin dediginiz gibi ailem benim dedi.Susacaksın dedi...Şimdi anlatıp beni rezil ediyorsun diyorum.Hayır ben babanı rezil ediyorum diyor eşim.YANLIŞ MI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE??

Arkadaslar yorumlarınız benim için çok önemli,konumu okuyup bir yorumda bulunmanız beni rahatlatır...(olaylara farklı bakmamı saglar)

işte anlatmak istediğim tam da buydu eşiniz çok büyük saygısızlık yapıyo şu anda sonuçta aynı şeyleri size onun aileside yaşatmış onların ailesinin yaptıklarını da siz yüzünüze vurun eşinizin eğer bişey derse o da benim babam sen beni konuşturmuyosan ben de seni konuşturmam de gerçekten çok üzüldüm ama eşiniz çok ayıp etmiş

Onlar göze görünmüyor işte.Konuşma her iki tarafta aynı,biz evlatları olarak ödedik,yaptık...Ailen nasılda laf söyleme hakkını kendinde buluyor ve sen bu laf hakkını tüm olanları bile bile nasıl hala konusturuyorsun diyorum....
O eskide kaldı bitti,ailem şimdi beni düşünüyor arayıp soruyor.Senin ise baban seni p..ç gibi ortada bırakıyor diyor.
Babama kızgınlıgım dahada cok artıyor.Cok üzülüyorum.Kadın olmak herseye katlanıp,susmak mı???Susmayınca,konusunca sinir anında evden kovalanmak mı???Babamı anlayamıyorum.... (ssz:

sizin ekonomik özgürlüğünüz varsa bunlara neden mecbur kalıyorsunuz sonuçta burda sadece babanıza değil sizede bi hakaret var ve kendinizi ezdirmeyin derim ben tabiki iç dünyanızı bilemiyorum ama bi kadın kendini ne olursa olsun ezdirmemeli bence

Kusura bakma ama suç sende bekar değilsin ki babaya para yardımı yapılır ama kredi çekilmez bu evli erkek içinde geçerli, babanız zaten sorumsuz muş ,evliliniz ne diye riske sokuyorsunuz ve el oğluna kendinizi aşağlatıyorsunuz?

Saygı duyuyorum yorumunuza..Ben kredi cekmeyi esimle konusup,eşimin onayını alıpta cektim.Eşim baban krediyi ödeyemezse biz ödicez dedi.Eşim ve benim kızdıgım babamın yaa kızım ben bunu ödeyemedim mahcubum size,sizde zor durumda kaldınız deyip gelip ilgilenmesi ama yokk..Hiç takmıyor birde cocuklarım bana destek cıkmıyor,para vermiyor diyor....

Calışıyordum kısa bir süre önce ayrıldım.(Saglık nedeniyle)Tekrar iş bakıyorum.Evett banada hakaret var SUSMADIGIM VE HERSEYİ BİLİP EŞİME AİLESİNİN YAPTIKLARINIDA SAYDIGIM İÇİN.Sizce ben babama nasıl davranayım?Cok kararsızım.Hiç arayıp sormuyor,bende mi aramıyayım?Bugun anneme söylendim agladım,kadın ne yapsın elindende bişey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…