gonderdigin mesAj cok agir olmus keske yuzyuze konussaydin bunlari.
ben babama aşırı derece düşkünümdür ona kredide çekerim gerekirse hiç ödetmem kendim öderim belki ona kızarım baba niye ödemiyosun ama kocamın babama laf söylemesine asla ve asla izin vermem. tabiki bunların hepsi ben çalışıyorsam olur çalışmıyosam durum farklıdır. ama çalışıp kendi paramı kazanıyorsam kocama laf düşmez iyisiyle kötüsüyle o benim babamdır. benim babamda çok sıkıntılardan geçti arsa satıldı herkes çoçuklarına ev araba alırken benim babama düşen pay yarım saatte bitti borçlarına gitti. ama Allaha şükürler olsun ki o bizim başımızda para olsa da olur olmasa da olur.
Babamdan bişey beklemiyorum zaten ne mal,nede kalacak para.Ben babamın kızımm deyip arkamda durmasını,elin adamına bu kredi yüzünden laf vermemesini istiyorum.Kredi ödenmedi tamam ama kızım ben bu ay ödeyemedim bile demedi benim babam.Beni bankadan aradıklarında 46 gün gecikti icra işlemleri baslatılcak denildiginde ögrendim...Eşimin kızdıgıda para ödenmedi(tarla satıldıgında kendi borclarını ödemek yerine gitti parayı amcalarıma,arkadaslarına yedirdi)tamam ama bu adam niye seni düşünmüyor diyor.
eşin eğer düşünerek ve gayet sakin bi şekilde konuşuyosa işin ucunda hakaret yoksa evet doğru babanızın sizi düşünmesi lazım ama diğer arkadaşlarında dediği gibi babanızla yüzyüze konuşun yanınızda ne eşiniz ne de bir başkası olsun eğer ki hala düşünmüyor ve aynı şekilde davranıyorsa bu kredi bittikten sonra babanız için bir daha bir borcun altına girmezsiniz kimse de size laf söyleyemez
Eşim su an babamı rezil etme propogandası içinde.Ailesine,arkadaslarına,...kim varsa ortak tanıdıgımız herkese kp bizim üstümüze borc bıraktı,tarlayı sattı parayı yedi dagıttı kızını düşünmüyor diye söylüyor.(Babam kuzenime,anneme,arkadaslarına cocuklarım bana para vermiyor,cok borcum var destek cıkmıyorlar demiş)Eşimde biz,kardesin babana daha ne yapcaz?Her ikinizde kredi cektiniz ödemedi.Biz ödüyoruz,kardesin ödüyor diyor.Adam ne sizi arıyor,ne ne durumdasınız diye merak ediyor,nankör senin baban....diyor.
Babama asla kredi cekmem artık.Evliligimden,ömrümden 10 yıl gitti.Huzurum bozuldu.
kredinin geri ödeme miktarı ne kadar? yüksekse evliliğe yansıması kötü
gonderdigin mesAj cok agir olmus keske yuzyuze konussaydin bunlari.
eşinizin öyle bişey yapmasına kesinlikle engel olmalısınız bence bu krediyi ödeyin bir dahada asla bir şey yapmasın en mantıklısı bu bence eşinizden de artık sakin olmasını isteyin sonuçta aynı şey onun babası için olsaydı siz ağzınızı açamazdınız
Yaptı su an herkes bu konuyu konusuyor,herkes benim ve babamın dedikodusunu yapıyor.Bugun kp aradı.Oglum niye kp size borç taktı.Gitsin calışsın,bu adam kızını hiç düşünmüyor mu?Bu nasıl baba dedi...Kv para istedi eşim vermeyince kp gibi biz sana borc bırakmayız dedi.Ama dügün borcları,icralar,kp borclarını hep biz ödedik.Tüm paramız gitti kv ve kp için.Cok zoruma gitti hemde cok.Eşimin ailesi içinde cok paralar gitti ama ben kimseye gidip hiçbirşey anlatmadım.Sizin dediginiz gibi ailem benim dedi.Susacaksın dedi...Şimdi anlatıp beni rezil ediyorsun diyorum.Hayır ben babanı rezil ediyorum diyor eşim.YANLIŞ MI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE??
işte anlatmak istediğim tam da buydu eşiniz çok büyük saygısızlık yapıyo şu anda sonuçta aynı şeyleri size onun aileside yaşatmış onların ailesinin yaptıklarını da siz yüzünüze vurun eşinizin eğer bişey derse o da benim babam sen beni konuşturmuyosan ben de seni konuşturmam de gerçekten çok üzüldüm ama eşiniz çok ayıp etmiş
Onlar göze görünmüyor işte.Konuşma her iki tarafta aynı,biz evlatları olarak ödedik,yaptık...Ailen nasılda laf söyleme hakkını kendinde buluyor ve sen bu laf hakkını tüm olanları bile bile nasıl hala konusturuyorsun diyorum....
O eskide kaldı bitti,ailem şimdi beni düşünüyor arayıp soruyor.Senin ise baban seni p..ç gibi ortada bırakıyor diyor.
Babama kızgınlıgım dahada cok artıyor.Cok üzülüyorum.Kadın olmak herseye katlanıp,susmak mı???Susmayınca,konusunca sinir anında evden kovalanmak mı???Babamı anlayamıyorum....( ssz:
Kusura bakma ama suç sende bekar değilsin ki babaya para yardımı yapılır ama kredi çekilmez bu evli erkek içinde geçerli, babanız zaten sorumsuz muş ,evliliniz ne diye riske sokuyorsunuz ve el oğluna kendinizi aşağlatıyorsunuz?
sizin ekonomik özgürlüğünüz varsa bunlara neden mecbur kalıyorsunuz sonuçta burda sadece babanıza değil sizede bi hakaret var ve kendinizi ezdirmeyin derim ben tabiki iç dünyanızı bilemiyorum ama bi kadın kendini ne olursa olsun ezdirmemeli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?