Çocuklarının arası 10 yaş civarı olanlar...

Merhaba
Rahatsızlıklarımız farklı olabilir. Ben Ölümden döndüm. Tüm vücudum organlarım mahvolmuştu.
Hellp den dolayı kör kalan, böbrek yetmezliği yaşayan, beyin kanaması geçiren kadınlar var.
SiZin durumunuz belki gebelik zehirlenmesi olabilir.
Teşhis koydu mu doktorunuz. Hellp sendromu kandaki Trombosit miktarına ve idrardaki protein seviyesine göre Teşhis ediliyor. Tansiyon kriter değil bu konuda.
Bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah

amin amin inşallah ben üniversite de doğum yaptım teşhis konulmadı geçen ay gittiğim kadın doğum doktoru söyledi plt 103 dü

Hellp sendromu çok tehlikeli bi durum. Teşhis konulmadı ise nasıl hellp sendromu dendi.

hersey allahdan doktor bir tehlike var demediki belki help bile değil doktor genetik tahlil yaptırmak için de öyle yazmış olabilir bana sen çok sağlıklı sin dedi ve cok iyi bir doktor mete Tarcan

Sizi hamilelik ve çocuk bakımı endişelendiriyor ama ben abla gözüyle cevap vereceğim.

Ablamlarla yaş farklarımız çok az ama kardeşimle benim aramda 9 yaş var. Evet çocukken yaş ve istekler bakımından iki farklı nesil oluyor. Ama kardeşim ergenken ben çoktan olgunlaşmıştım ve hem destek hem de yol gösteren oldum.
Şu anda akran gibiyiz dersem abartmış olmam. Çünkü artık o da bir yetişkin.

Bence doktorun onay verirse hiç durma.

benim kuzenimin cocuklarinin arasinda tam 10 yil var erkek olan buyuk ve kardesine okadar duskun ki anlatamam sana ne diye korkuyorsun cnm Rabbim kolaylini veriyor onlarin ne guzel iste birini buyutmussun oburunu buyuturken evladinda yardim eder sana

hayati riskin varsa gereksiz bence.sonucta sukur ki bir evladin var.
ama dr. izin verseydi yasinda birsey yok.
iki cocuk arasi icin bence 10 yas fazla aslinda ama saglik problemin olmasaydi sende uzatmazdin heralde

Ablamla aramda 10 yaş var, annem gibidir, çok da iyi anlaşırız. Hiç düşünmeden bebek sahibi olun derim ^-^

Neden bağ kurulmasın ki bence yaş farkı fazlaysa daha çok bağ kurulur.

Diğer sorunlarınızı bilmem ama benim bi kardeşimle aramda 10 biriyle 15 yaş var. Ablalığı bırak anneleri gibi hissediyorum kendimi. Zerre kadar kıskanmak olmadı çünkü küçük olmadığım için onların bakıma muhtaç olduklarını anlayabiliyordum. Hemde bakımlarına yardım ettiğim için onları daha çok sahiplendiğimi düşünüyorum.

Ben bekarim ama annemden ornek veriyim:)

Annem 36 yada 37 yasinda hamile kaldi. Süpürüs oldu biraz:) brn 17 yaşındaydım duger kardeşim 14. Yani annem 14 yil aradan sonra hamileliği yeniden tatti:) kardesimle aramda 18 yas var ama mukemmel bir duyguydu abla olmak. Annem dr gayet memnundu. Eve nese kaynagi oldu yeni kardesimiz.

Doktor konusuna gelince annemi de cok korkuttu doktor. Yok yasin geçiyor bilmem ne diyerek. Ki artik insanlar menepoza girene kadar doguruyor tip ilerledi. Saglik acisindan sıkıntı yoksa yasin doğurmakla alakasi yok bence. Doktor surekli sakat olursa ya da sana bir sey olursa gibi zirvaliklarla korkuttu (ki bu ozel hastane). Karnindan su alacagiz bilmem ne dedi annem oNu da yaptirmadi tehlikeli diye. Ve cok sukur saglikli bir bebisimiz oldu. Simdi okula gidiyor:) evde nese kaynağımız. Annrm hep der iyiki dogurmusum diye.

Yasiniz bence normal. Siz istiyorsaniz ve sagliginiz yerindeyse kimseyi dinlemeyin derim ben.

Benim annemde beni36 yasinda dogurmus.Abimle aramda 7 yas var ama artik nesiller ayni cok fark yok aramizda.Kardesiz kalmasindan iyidir 10 yas asiri degil.Arkadasimin annesi 38 yasinda ikiz bebek dogurdu arkadasim 18 yasinda ustelik :)

Benim enbüyük onyedi enküçük 2.5 veçokseviliyor.geçanne olunca daha sabirli oluyosun ha buarada 14 yaşinda bioglum 9 yaşında bi kizim var hamilelik sakin geçerse İyi olur ve ben 35 imdeym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…