Çocuklarınız bebekken çok ağlar mıydı?

10 günlük yenidoğan annesiyim. Günün 2 saati ağlıyor neredeyse. Biraz fazla geliyor bana bu ağlamaları. Normal mi değil mi bilmiyorum. Daha önce hiç yeni doğmuş bebek bakımına şahit olmadım. Tecrübeli annelerden yorum istiyorum. Sizin bebekleriniz nasıldı ne kadar ağlardı gün içinde? Kaç ay sonra ağlamalar azaldı?
Evet benim oğlumda sürekli ağlıyordu, onunla birlikte benimde ağlamışlıklarım var, 4. Aydan sonra etrafa ilgisi arttıkca biraz ortamı seyredip oyalanıyordu ama yinede hep huysuz kucak isteyen ve ağlayan bir bebekti şimdi 9 aylık emekliyor etrafda dolaşıyor evi gezip duruyor Maşallah diyeyim öyle rahatladığım bir dönemdeyimki ilk günlerden itibaren bu günlerin hayali ile yatıp kalkıyordum ve o hayaller gerçekleştiii😍

Hiç ağlamadı
Dişini bile çıktıktan sonra gördük
Aşıya gidince hemşire sıkıştırırdı ağlasana çocuğum iğne batırıyorum nazar olacaksın die benim ki umursamazdı 😀
Hiç biberon emzik lazımlık görmedik öyle kendi büyüdü , kafası yastığı gördüğü yerde de uyuyakalırdı hâlâ aynı 😆🤲elhamdülillah
Maşallah onunda çocukları ona benzer böyle uslu olur. Kardeşleri de böyle olur inşallah

Kızım ağlardı siz sadece sarilin öpün Gazı varsa masaj yapın banyo yaptirin bolbol sarılın 5 buçuk ay rutin ağlardı yani aglayan çocuk biraz ağlak oluyor benim kızım şuan 2 yaşına geldi çoğunluk numaradan ağzını eyer yine ağlayacak birşey bulur :)) mızmız kızlar oluyor birazcık :)
Benim oğlumda böyle 😅bazen nerede yanlış yaptım diyorum

Ben lohusa depresyonu da yaşıyorum aynı zamanda. Umutsuzluk, karamsarlık, aşırı hüzün, ağlama isteği. Çok zor bir dönemden geçiyorum.
Profesyonel bir destek al bence. Kontrole gittiğinde kadın doğuma sormadılar mi yönlendirelim diye. Geçiyor canım bugünler. Ama yoğun yaşıyor ve tek basinaysan. Ailen ya da eşin yanında değilse kesinlikle destek al . Daha sonra kendine ya da bebeğine zarar verme
. Ama inan geçiyor bugünler. Ben basariyirsam hepinjz basarirsinz❤️❤️

Back
X