Bizim de babaanne ruh sagligi bozuk bir kadin. Esim de gorusmuyor,gorusunce sorun yasiyor. Benim oglan da dolayisiyla gormuyor babaanneyi hatta hic tanismadilar bile. Ama inanin eksikligi coook var benden yana. Gonlum isterdi ki normal bir babaannesi olsun oglumun, arada gitsin,basbasa da vakit gecirsin,mutlu olsun. Cocuklar icin dede-nine gercekten cok onemli.Amin, hepimizin evlatları uzun ömürlü olsunbabaannelerin büyük kısmını da öcüler götürsün
Bu arada böyle yazdığıma bakmayın. Biz aradaki meselelerden dolayı görüşmüyoruz, oğlumu da görmüyorlar bu durumda.
Ben bu sorunlar olmasa görüşme durumu nasıl olurdu diye düşünerek yorum yazdım.
Yok aslinda baska bir sey degil de haftada 3-4 gune gerek yok. Kaldi ki o kadar vakit olmaz zaten 3 yasindaki cocugu ya anasi ya babasi goturmeli bir yere, kim goturup kim getirecek ciddi mesai isteyen bir is. Ben sizin yerinizde olsam haftada 1 gunu babaanne gunu yapar gotururum 6-7 saat takilsinlar sonra da gider alirim. Siz kendi rutininizi olusturmamis oldugunuz icin emrivakilere maruz kaliyorsunuz. Cunku hic goturmuyorsunuz degil mi? Yani cocugunuz sadece anne babasi esliginde babaannede vakit gecirebiliyor dogru mu?Simdi bi parka avm ye gitmek baska bisedir haftad bi kac kere evden sabahtan aksama kadar ayrilmasi baska bisedir bana yoll derken bi sureklilikten bahsesiyor haftada uc dort gun sabahtan aksama kadar durmasi bence normal degil
Ayrica onceki mesajimda sordugum sorulara cevap vermediniz,sadece o baska bu baska dedinizSimdi bi parka avm ye gitmek baska bisedir haftad bi kac kere evden sabahtan aksama kadar ayrilmasi baska bisedir bana yoll derken bi sureklilikten bahsesiyor haftada uc dort gun sabahtan aksama kadar durmasi bence normal degil
Gitsin arkadasim.cocuga kotu bisey asilamiyolarsa bence mahsuru yok.belkide kvaliniz sizde dinlenin diye dusunuyordur.ben hem anneme hem kvalideme yollarim hep cocuklarimi.sonucta yabanci degiller.onlar hayattayken tadini cikarsinlarArkadaslar kayınvalidem ile bir iyi bir kotu derken yillardir bi sekilde anlasip gidiyoruz bu siralar aramiz iyi derken simdide takmis surekli yolla bize gelsin diyor bizde dursun hatta gece kalsinda diyo da onda pek israr etmiyor tamam yollamak sikinti degilde surekli alissin istemiyorum bahane bulsam bu kez eminim alinacak ole bahanelere inanan biri degil pek yani agiz tadiyla az huzurlu durduk hemen bi sikinti
Cocugum evde durmak istemiyor demedim malum cocuk ya bu ne kadar evde aktivitede yapsak disariya heves ediyor faklilik ariyor ister istemez babaaneyede o hevesle gidiyor ama sonra eve gidicem diyormus hal bole olunca sikca cocugumun bu duruma maruz kalmasına gerek yok.bide daha uc yasinda ya her ne kadar babannesi cok dikkat etsede aklim kaliyor ama bunu babaannye iletince kusuyor biz cocuk bakmayi bilmiyoz mu diyorAyrica onceki mesajimda sordugum sorulara cevap vermediniz,sadece o baska bu baska dedinizneden baska? Olay tamamen ayni,cocugun yaninda siz yoksunuz,bir baskasi var. Cocugunuz gittigi her yerde bu sorunu yasiyor musunuz?yani gittiginiz yerden gelmek istememe ve eve yeniden alisamama sorununuz sadece babaanneye yalniz gittiginde mi yasaniyor?
Siz calismiyorsunuz sanirim. Cocugunuzla gun icerisindeki aktiviteleriniz neler? Birlikte ne yapiyorsunuz veya babaanneyi yahut baska her hangi bir yeri daha cazip kilan ne var cocugunuza ki eve alisamiyor ve evde durmak istemiyor? Bence bu sorularin cevabi cok onemli, sanirim bazi eksiklikleriniz var
Eski konulariniza baktim da,ocak 2018de 3,5 yasinda demissiniz cocugunuza. Su anda 4 yasinda olmali. Ayrica mayis 2018de de 1 yasinda diger cocugunuzdan bahsetmissiniz.Cocugum evde durmak istemiyor demedim malum cocuk ya bu ne kadar evde aktivitede yapsak disariya heves ediyor faklilik ariyor ister istemez babaaneyede o hevesle gidiyor ama sonra eve gidicem diyormus hal bole olunca sikca cocugumun bu duruma maruz kalmasına gerek yok.bide daha uc yasinda ya her ne kadar babannesi cok dikkat etsede aklim kaliyor ama bunu babaannye iletince kusuyor biz cocuk bakmayi bilmiyoz mu diyor
Surat asarsa assın ya ne buyutuyorsun su insan tavırlarını. Umurumda olmazUc yasinda cocugum bana kalsa yollamam ne gerek var ben gidince gidiyor istediginde de gelio gorsun ama bi bahane buldugumda hemen surat bes karis laf vurma falan eee dayanamayip bende bise diycem al sorun iste
Canım vallahi çocuğun daha önemli sorun çıkarmak isteyen insan güllük gülistanlık kende çıkarırUc yasinda cocugum bana kalsa yollamam ne gerek var ben gidince gidiyor istediginde de gelio gorsun ama bi bahane buldugumda hemen surat bes karis laf vurma falan eee dayanamayip bende bise diycem al sorun iste
Benim 2 oğlum var biri 9 biri 5 yaşında ikiside giderler kalırlar hiç sorun yaşamadım babaannelerinde durmayı cok seviyorlar oda sağolsun gayet iyi bakıyo isim olduğunda biyere gittiğimde de yolluyorum bana gore normalArkadaslar kayınvalidem ile bir iyi bir kotu derken yillardir bi sekilde anlasip gidiyoruz bu siralar aramiz iyi derken simdide takmis surekli yolla bize gelsin diyor bizde dursun hatta gece kalsinda diyo da onda pek israr etmiyor tamam yollamak sikinti degilde surekli alissin istemiyorum bahane bulsam bu kez eminim alinacak ole bahanelere inanan biri degil pek yani agiz tadiyla az huzurlu durduk hemen bi sikinti
Uc yasinda cocugum bana kalsa yollamam ne gerek var ben gidince gidiyor istediginde de gelio gorsun ama bi bahane buldugumda hemen surat bes karis laf vurma falan eee dayanamayip bende bise diycem al sorun iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?