- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Arkadaslar kayınvalidem ile bir iyi bir kotu derken yillardir bi sekilde anlasip gidiyoruz bu siralar aramiz iyi derken simdide takmis surekli yolla bize gelsin diyor bizde dursun hatta gece kalsinda diyo da onda pek israr etmiyor tamam yollamak sikinti degilde surekli alissin istemiyorum bahane bulsam bu kez eminim alinacak ole bahanelere inanan biri degil pek yani agiz tadiyla az huzurlu durduk hemen bi sikinti
Cok uzucu samdankiyamam.
Boyle durumlar azimsanmayacak kadar cok maalesef. Buyuklerin arasindaki guc savaslarinda kaybedenler hep cocuklar ve cocukluk...
Kesinlikle katılıyorum , hatta zaruri durumlar dışında, çalışan anne ,hastalık, vs gibi , bir çocuğu en iyi annesi korur kollar , bekirli bir yaş düzeyine gelmeden kesinlikle gitmemeli ,bu benim annem içinde geçerli olur.3 yaş da gönderilmez yaa. Benimki 4 yaşında. Göndermem yani...
Karşı tarafın durumu da önemli tabi bunda. Ama sanki 6-7 yaş civarı daha iyi bana göre. En azından hayal dünyasından biraz daha çıkmış oluyor çocuk. Söylediği şeyler daha net ve güvenilir oluyor. Bir de kazalara karşı vs daha bilinçli oluyor.
ne kadar şanslı olduğunuzun farkında mısınız?Benim kayınvalidem yok ama bebekliğinden beri görümcelerime gönderirim. 2.5 yaşından beri de kalmaya gönderiyorum. Abartılmadığı sürece neden olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?