Evet biliyorum aslında sabırla davranmam gerektiğini ama bazen yapamıyorum sürekli mizmizlaniyo dışarı çıkmak istiyo hep ev işi de yapamıyorum diye geriliyorum heralde ama pişman oluyorum sonraBenim cocugum yok ama yegenim var 2.5 yasinda. Oda bazen cok tutturucu oluyor. Fakat bagirmiyoruz asla. Guzelce anlatiyoruz. Eger bagirarak anlatirsaniz daha fevri bir cocuk olacak. Bunu yaptigimda annem bana kiziyor deyip tekrar yapmak isteyecek. Oncelikle tutturdugu zaman sakinlesmesini bekleyin, sakinlesince, onu sevin, daha sonra guzelce konusmayi deneyin konusmanizdan anlayacaktir. En azindan iligisini cekeceksinizdir..
Çok akıllı çok sukur Rabbime yaramazlık tabiki yapıcak ama işte kendime kızıyorum sonra niye sinirleniyorum diye esimle olan huzursuzluğun acısı mi yoksa bilmiyorum sesimi yükseltmek istemiyorum örneğin bugün kapıyı açicam aldı anahtari ben açicam diye vermiyo bana kendini geriye atıyo elimde dolu aldım artık elinden ağladı üzülüyorum bu sefer22 aylık bebekten bahsediyoruz oturup hiç konuşmasa,yese içse hiiiç bi hareket,zeka belirtisi göstermese bu daha anormal olurdu...
Bebeğiniz sağlıklı haraketli ne güzel işte..
Sinirli gergin,tahammülsiz annelerin çocuklarında genelde piskolojik problemler olduğunu keşfettim nacizane önerim
cocugum yok, cocuk islerinden pek anlamam ama tv de super dadi diye bir programa denk gelmistim.Benim bi oğlum var 22 aylik oldu Allah bağışlasın. Bazen çok sinirleniyorum tutturuyo bazen herseye kendini geri atıyo. Yapılmaması gereken şeyleri yapıyo uyarıyorum güzellikle ama beni çok dinlemiyor arkadaşlar nasıl bi anneyim ben sesimi de yükseltiyorum biliyorum çok küçük daha ama niye bubkadar kızıyorum. Ne olur bi akıl verin nasıl yapıcam. Güzellikle ve sabırla konuşarak mi davranmaliyim her zaman.
3.5 yaşında oğlum var.. zaman zaman yorgunluktan uykusuzluktan sabrınız tükenebilir ama yine de bi elinizi yüzünüzü yıkayın bi dışarı çıkın hava alın birlikte 2nize de iyi gelir.. çok küçük daha tutturmaları çok normal..Benim bi oğlum var 22 aylik oldu Allah bağışlasın. Bazen çok sinirleniyorum tutturuyo bazen herseye kendini geri atıyo. Yapılmaması gereken şeyleri yapıyo uyarıyorum güzellikle ama beni çok dinlemiyor arkadaşlar nasıl bi anneyim ben sesimi de yükseltiyorum biliyorum çok küçük daha ama niye bubkadar kızıyorum. Ne olur bi akıl verin nasıl yapıcam. Güzellikle ve sabırla konuşarak mi davranmaliyim her zaman.
Tabiki dayak olmamali ama yapma etme diyorum işte sesimin yükselmesi iyi olmuyo çünkü agliyo bazen bende dayanamiyorum kendime kızıyorum sonra22 ay okadar cok da kücük degil.
tepki alicam belki, ama cocuga herseyi güzellikle anlatamazsiniz. sizin arkadas degil anne oldugunuzu ve eger yanlis bisey yaparsa bunun sonuclari olacagi ni simdiden ögrenmesi lazim.
sonuc derken dayak dan bahsetmiyorum tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?