Merhaba herkese korona dan dolayı ıkı bucuk yasındaki kızımı hıc dısarı cıkartmıyorum cok nadir kimsenin olmadığı yerlere hava alsın diye esımle goturuyoruz. Komsu kuzen vs de yok evde cocuk hep babaanne dedeyle hapis. Cok uzuluyorum haline camdan parktaki çocukları bir izleyişi var Görmeniz lazım.
sizler neler yapıyorsunuz bu sekilde buyuyen cocuklar ilerde ne gibi olumsuzluklar yasar acaba?
Bu durum ne kadar daha surecek belli degil yasıtlarıyla sosyalleşememekten kaynaklı bir olumsuzluk yasar mı kızım gibi cocuklar onu cok merak ediyorum aslında. Evde artık oynayacak oyunda kalmadı. TV yasaktı ıkı yasına kadar o kuralımız rafa kalktı neredeyse tum gun tv basında daha dogrusu bilgisayar. Ben once izliyorum sonra ona izletiyorum takip ederek izletiyorum.Çocuğum yok
Ancak şöyle diyebilirim ki şu satırları yazarken bir site dolusu çocuk var penceremin altında
Herkeste bir saldım çayıra mevlam kayıra durumu var
Bence doğrusunu yapıyorsunuz, biraz sıkılır ama hasta olmaktan zor değil bu durum
Kıyamam kuzucuğa. Valla ben günde bir yada iki saatte olsa çıkartıyorum. 2 yaşını yeni bitirdi. Çocuklar da evde durmaktan sıkılnılar. Bizim bahçemiz var buralar müsait abisi ve arkadaşları var oda onlara uyum sağlıyor. Sizde çıkartın en azından bir saatte olsa hevesi geçsin ben eve her gelişte banyoya sokuyorum.Merhaba herkese korona dan dolayı ıkı bucuk yasındaki kızımı hıc dısarı cıkartmıyorum cok nadir kimsenin olmadığı yerlere hava alsın diye esımle goturuyoruz. Komsu kuzen vs de yok evde cocuk hep babaanne dedeyle hapis. Cok uzuluyorum haline camdan parktaki çocukları bir izleyişi var Görmeniz lazım.
sizler neler yapıyorsunuz bu sekilde buyuyen cocuklar ilerde ne gibi olumsuzluklar yasar acaba?
Cok sanslısınız bizim öyle bir imkanımız yok maalesef aracla tenha yerlere göturuyoruz hep o da anca hafta sonuKıyamam kuzucuğa. Valla ben günde bir yada iki saatte olsa çıkartıyorum. 2 yaşını yeni bitirdi. Çocuklar da evde durmaktan sıkılnılar. Bizim bahçemiz var buralar müsait abisi ve arkadaşları var oda onlara uyum sağlıyor. Sizde çıkartın en azından bir saatte olsa hevesi geçsin ben eve her gelişte banyoya sokuyorum.
Şükür bu zamana kadar bır şey olmadı.
Ah kıyamam ya. :-(Cok gecmiş olsun izmir deyiz sıcagı malum ne sabah Cıkabılıyoruz ne aksam sakin saatine denk gelmek mümkün degil. Ama haklısınız cocuklar varken de olsa biraz biraz cıkartabılırız. Yaklasma uzak dur da diyemiyorum anlamıyorki o kadar hasretki birileriyle oynamaya
Evet yanı biz de kalabalık yerde otursak bende sizin gibi yapardım yüksek ihtimalle. Biz oğlumla markete çok gidiyorduk. Caddede yürümeye bayılır. Ama şimdi ne markete ne caddeye götürüyorum kapı önü bahçe yeter.Cok sanslısınız bizim öyle bir imkanımız yok maalesef aracla tenha yerlere göturuyoruz hep o da anca hafta sonu
Parkin bos oldugu vakit cehennem sıcağı oldugu saatler degılse zaten park tıklım tıklım. Ormanlık bir alan bulduk sakın ıcınde parkta var oraya goturuyoruz işte hafta sonları ya da sakin koylara denıze gıdıyoruzParkin bos oldugu vakitlerde cikarin, kusura bakmayin ben anlayamiyorum boyle eve hapsolmayi , onleminizi alin ve hava aldirmaya cikarin cocugunuzu
Biz hep disaridayiz cocuklarimla , avm , restoran kapali mekana sokmuyorum onlari ama sokakta , parkta , bahcedeyiz surekli
Parkin bos oldugu vakit cehennem sıcağı oldugu saatler degılse zaten park tıklım tıklım. Ormanlık bir alan bulduk sakın ıcınde parkta var oraya goturuyoruz işte hafta sonları ya da sakin koylara denıze gıdıyoruz
Ahh kıyamam ya... O kadar haklı ki.. Biz bile baş edemiyoruz o nasıl baş etsinSık sık gidin oraya o zaman , bu pandemi döneminden en cok cocuklar zarar gordu , benim buyuk oglum tirnaklarini yemeye basladi , hergun konusmaya calisiyorum anne cok stresliyim ne olacak bu okul durumu , ben okula gitmek istiyorum , eski normal hayatimi istiyorum diyor
Bir kac sene sonra cikacak ortaya bu donemin zararlari , o yuzden ben surekli acikhavadayim cocuklarla
hayati boyunca daha bir cok arkadas edinebilir ama yakalanirda kuetulamazsam bir daha annesi olmayacakEbeveyn değilim ama kendimiz bile bahsettiğiniz gibi sakin yerlere çıkıyoruz eşimle kamp sandalyelerimizi alıp. Çocuğum olsaydı anca bu şekilde çıkarırdım ben de. Başka çocuklarla oynamaması sosyal açıdan çok etkiler mi bilmem ama hasta olursak daha çok etkileneceği kesindir.
Mesela çocuğunu havuza sokan ebeveynler, başında durmadan sokağa salanlara şahit oluyorum aman aman.
verin eline kalemi boyayi dedigim gibi bir duvari ona feda edin istedigi gibi cizsin boyasin biz bazen ellerimizi ayaklarimizi boyayip duvara el ayak baskisi yapiyoruz birlikte baya eglenceli oluyoBu durum ne kadar daha surecek belli degil yasıtlarıyla sosyalleşememekten kaynaklı bir olumsuzluk yasar mı kızım gibi cocuklar onu cok merak ediyorum aslında. Evde artık oynayacak oyunda kalmadı. TV yasaktı ıkı yasına kadar o kuralımız rafa kalktı neredeyse tum gun tv basında daha dogrusu bilgisayar. Ben once izliyorum sonra ona izletiyorum takip ederek izletiyorum.
Bu durum ne kadar daha surecek belli degil yasıtlarıyla sosyalleşememekten kaynaklı bir olumsuzluk yasar mı kızım gibi cocuklar onu cok merak ediyorum aslında. Evde artık oynayacak oyunda kalmadı. TV yasaktı ıkı yasına kadar o kuralımız rafa kalktı neredeyse tum gun tv basında daha dogrusu bilgisayar. Ben once izliyorum sonra ona izletiyorum takip ederek izletiyorum.
Bostanlı sakin oluyor çıkarabilirsin yakınsan benceCok gecmiş olsun izmir deyiz sıcagı malum ne sabah Cıkabılıyoruz ne aksam sakin saatine denk gelmek mümkün degil. Ama haklısınız cocuklar varken de olsa biraz biraz cıkartabılırız. Yaklasma uzak dur da diyemiyorum anlamıyorki o kadar hasretki birileriyle oynamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?