- 17 Aralık 2015
- 27.097
- 49.535
- 598
benim kiziminda bu sürecte öglen uykulari 0 a indi artik oğlenleri uyumuyor.Hepimiz öyleyiz güzel anne, uyku saatlerimiz çok bozuldu gece 1i buluyor oğlumun uykuya dalması. (Yaş 5) sonrasında benim uykum bir dağılıyor resmen bütün gece oturuyorum bir gram uykum gelmiyor. Kendi çocukluğumda oynamadığım kadar oyun oynamak zorunda kalıyorum. Sadece onun dünyasında yaşıyorum kendime ait en ufak bir tad yok hayatımda. Falan filan... Yalnız değilsiniz, sımsıkı sarıldım size
kapımın önüne çıkarıyorum akşamları bi iki çocuk oluyo apartmandan onlarda bizim gibi dikkat ediyo ailesi oğlum yiyip yatmaktan kilo almaya başladı aşırı pasiflesti bu sekildede sağlığı tehlikeye girdiği için cikariyorum onun dışında hiçbiryere gitmiyoruz.Merhaba herkese korona dan dolayı ıkı bucuk yasındaki kızımı hıc dısarı cıkartmıyorum cok nadir kimsenin olmadığı yerlere hava alsın diye esımle goturuyoruz. Komsu kuzen vs de yok evde cocuk hep babaanne dedeyle hapis. Cok uzuluyorum haline camdan parktaki çocukları bir izleyişi var Görmeniz lazım.
sizler neler yapıyorsunuz bu sekilde buyuyen cocuklar ilerde ne gibi olumsuzluklar yasar acaba?
Kimseye yaklastırmadan parktakı esyalara dokundurmadan dışarı cıkarabılırsınızMerhaba herkese korona dan dolayı ıkı bucuk yasındaki kızımı hıc dısarı cıkartmıyorum cok nadir kimsenin olmadığı yerlere hava alsın diye esımle goturuyoruz. Komsu kuzen vs de yok evde cocuk hep babaanne dedeyle hapis. Cok uzuluyorum haline camdan parktaki çocukları bir izleyişi var Görmeniz lazım.
sizler neler yapıyorsunuz bu sekilde buyuyen cocuklar ilerde ne gibi olumsuzluklar yasar acaba?
Merhaba herkese korona dan dolayı ıkı bucuk yasındaki kızımı hıc dısarı cıkartmıyorum cok nadir kimsenin olmadığı yerlere hava alsın diye esımle goturuyoruz. Komsu kuzen vs de yok evde cocuk hep babaanne dedeyle hapis. Cok uzuluyorum haline camdan parktaki çocukları bir izleyişi var Görmeniz lazım.
3yasinda evimizin etrafinnda çok park var bbomboslar.sabah bbeni ise bbiraktiktan sonra götürüyor babasi.erken saattte hhic kimse olmuyor zaten garannti.malesef çok yalnniz.dede babannne yook...benim de aiilem başka şehirde.gecsin bugunleeMerhaba herkese korona dan dolayı ıkı bucuk yasındaki kızımı hıc dısarı cıkartmıyorum cok nadir kimsenin olmadığı yerlere hava alsın diye esımle goturuyoruz. Komsu kuzen vs de yok evde cocuk hep babaanne dedeyle hapis. Cok uzuluyorum haline camdan parktaki çocukları bir izleyişi var Görmeniz lazım.
Merhaba herkese korona dan dolayı ıkı bucuk yasındaki kızımı hıc dısarı cıkartmıyorum cok nadir kimsenin olmadığı yerlere hava alsın diye esımle goturuyoruz. Komsu kuzen vs de yok evde cocuk hep babaanne dedeyle hapis. Cok uzuluyorum haline camdan parktaki çocukları bir izleyişi var Görmeniz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?