Çocuklarınızı kaçıran eşinizi affedermiydiniz

Hatice abla ben sende mügehatun ışığı görüyorum

Arada bir geliyorsun can alıcı bir konu açıyorsun gelsin reyting

Fake deyince de tıpkı diğeri gibi eski uyeyim diyorsun

Eğer gerçekse artık üçüz mü ikiz mi bilemiycem ama o çocukları senden alsınlar tam bir denge yoksunusun

Mugehatun fake mi? Yani en son bişeyler denildi ama kesinlesti mi ?

Müge fake mi çıktı şaka yapıyorsun dimi

Eger çocuklarınıza ve size zarar vermeye basladi ya normal kaçırmayın .. ama madem pişman olacaktiniz , evliliginizi bitirmeyecektiniz niye kaçırdıniz

Ay ben ona çok üzülmüştüm ya fake mi şimdi o

hatice hadi itiraf et ortada çocuk bile yok değil mi? sen 3 çocuğu uçakla tek başına getiremezsin yeme bizi..

yahu zaten 4 bilet parasını nereden bulacak.. geçinemem diyordu 3 çocukla yardım alsam bile..
bu kadın gerçeksede önceden salladıkları yüzünden hiçbir inandırıcılığı yok..

yahu zaten 4 bilet parasını nereden bulacak.. geçinemem diyordu 3 çocukla yardım alsam bile..
bu kadın gerçeksede önceden salladıkları yüzünden hiçbir inandırıcılığı yok..

şimdi "ben sizi denedim yapsam nasıl olur diye, o yüzden sordum" diyecek.. çocukları babalarına bırakıp kaçacak kadar evlat sevgisi olmayan Hatice, o zahmete katlanıp 3 bebeği alıp uçakla dönecek.. o kadar yol hazırlığı yapacak, dediğin gibi bilet parasını bulacak ama adamın ruhu duymayacak.. hatice ekşiden mi katılıyorsun aramıza? öyleyse söyle de alımları hızlandırsınlar, yaşlandık..

mugehatun fake uye miymis

Ay hangi konu ya? Sinir olurum öyle bir şeyse. MerveOkanAşka sinirim geçmedi daha.
arama yerinden üye adı kısmına bu arkadaşı yazdım, aranacak kelimeye de ikiz yazdım ama bulamadım

Doğru üyeyi hatırlıyorsam ikiz çocuklarım var dedi sonra üçüz oldu bir konuda biri bunu hatırlatınca yaşları yakın bir evladım daha var diye kıvırdı lafı. Ama şimdi eski konulara baktım hep üçüz demiş. Doğru üyeyi hatırlıyorumdur umarım ama yine de bu üye gerçek değil bence kışkırtmak için dizi yazıyor sanki Zeynep güven gibi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…