- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.571
- 238
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Hatice abla ben sende mügehatun ışığı görüyorum
Arada bir geliyorsun can alıcı bir konu açıyorsun gelsin reyting
Fake deyince de tıpkı diğeri gibi eski uyeyim diyorsun
Eğer gerçekse artık üçüz mü ikiz mi bilemiycem ama o çocukları senden alsınlar tam bir denge yoksunusun
Müge fake mi çıktı şaka yapıyorsun dimiHatice abla ben sende mügehatun ışığı görüyorum
Eğer gerçekse artık üçüz mü ikiz mi bilemiycem ama o çocukları senden alsınlar tam bir denge yoksunusun
Kesin değil iddialar var. Yönetimden bi açıklama gelir belki.Müge fake mi çıktı şaka yapıyorsun dimi
Mugehatun fake mi? Yani en son bişeyler denildi ama kesinlesti mi ?
Müge fake mi çıktı şaka yapıyorsun dimi
Bir de belli aralıklarla açıyorki fakr olduğu anlaşılmasın merveokan ın yaptığı hataları yapmiyorsun aferin sanagitgide gelişiyor bunlar yav
Eger çocuklarınıza ve size zarar vermeye basladi ya normal kaçırmayın .. ama madem pişman olacaktiniz , evliliginizi bitirmeyecektiniz niye kaçırdınizEşimle aramız bozuktu biliyosunuz
Bende üçüzlerimi alıp Türkiyeye döndüm o bilmeden
Tabi duyunca çılgına döndü
Ama şimdi pişmanım fevri hareket ettim sanırım o artık beni affetmiceni söyledi sizce haklımı gururmu yapıyo birgün siniri geçermi sizce
Ay ben ona çok üzülmüştüm ya fake mi şimdi oHatice abla ben sende mügehatun ışığı görüyorum
O zman cocuklarini kullanmış yazık o çocuklara açıyorumKonu sahibi zaten cocuklarini babaya birakmak istiyordu,anladigim kadariyla sirf kocasini pesinden kosturmak icin cocuklarida goturdu ama plani ise yaramadi...
hatice hadi itiraf et ortada çocuk bile yok değil mi? sen 3 çocuğu uçakla tek başına getiremezsin yeme bizi..
yahu zaten 4 bilet parasını nereden bulacak.. geçinemem diyordu 3 çocukla yardım alsam bile..
bu kadın gerçeksede önceden salladıkları yüzünden hiçbir inandırıcılığı yok..
Hatice abla ben sende mügehatun ışığı görüyorum
Ay hangi konu ya? Sinir olurum öyle bir şeyse. MerveOkanAşka sinirim geçmedi daha.
arama yerinden üye adı kısmına bu arkadaşı yazdım, aranacak kelimeye de ikiz yazdım ama bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?