Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

Oğluma nazar değdirdim ben buzdolabını açtım oda elini arkadan arasına sokmuş kapatırken elini görmedim sıkıştı meme ile sakinleştimkuzum..

olumsuz düşünmeyin, çocuklar o kadar hızlı hareket ediyor ki anlarını yakalamak çok zor sürekli takip etmemiz gerekiyor, Allah sağlık sıhhat versin, daha büyük kazalardan korusun çocuklarımızı

iyi bir anaokuluna ver canım ikizleri fakat ayrı ayrı sınıfta olsunlar benim yeğenimde 4 yaşına kadar konuşamadı ne Dr lara götürdük dil yapısı gelişmemiş diyenler sağır diyenler özürlü diyenler ve bunların hepsini söyleyenler Dr lar en sonunda bir pedagoga götürdük anaokuluna verin dedi 3 ay da çatır çatır konuştu şimdi susturamıyoruz.

Okurken her nasilsa ilk cümlede anladim Baris Manco oldugunu

Yeni dogum yaptigimda kizimi emzirirken eltimin 4 yasindaki oglu geldi.
- yenge bebek seni mi yiyooo
- hayir oglum sut iciyor
-sutu nasil koydun orayaaaa
-Bebegi olunca annelerde sut olur
(Annesine donup)
- sen bana neden bakkaldan sut aliyorsun sen de varmis yaaaaaa

Once bir kahkaha krizine girdik baktik cok sinirlendi durumu izah ettik...

Ablamın kızı bigün yanıma gelip
"Teyzeee senin karnında bebekmi var" dedi
Ben " Hayır teyzecim göbek o" dedim
Bana acayip acayip bakıp şaşırmış olmalısın teyzelerin karnında köpek olmaz bebek olabilir dedi.
Annesine koşup " anneee teyzemin karnında köpek varmış diye bağırmaya başladı.

Şimdi eski komşumuzun anısını anlatacam ama burada önemli olan ailenin yapısı bu sürekli kavga eden küfürbaz babanın ve ilgisiz annenin çocuğu. Aileden ne görüyorsa çocuk o oluyor daha ilk okulda psikolojik tedaviye yönlendirmişti.

Çocuk ile kimse iletişim kuramıyor belalı tip olmuş bir gün ben iletişim kurmayı deneyeyim dedim daha 6 yaşında o zaman

Ben- Osman nasılsın oyun oynayalım mı ?

Osman- S.. lan a. koyduğum

Ben-

Annesinin verdiği tepki daha beter karşılıklı küfürlesmeler dayak elinden ben aldım çocuğu ve Osman yine bağırır ;

" Babam gelsin de bi güzel dövsün seni"

Çocuklar sizin aynanız lütfen iyi davranın

Yaa cok güzel dialoglar. Benim oglusum henüz 13 aylik sabirsizlikla bekliyorum konusmasini.

Bende bir tanidigin olayini anlatayim;

Annesi oglunu sütten kesmek ister ve gögsüne baharat sürer tiksinsin diye. Cocuk emmek icin gelir 'ac' deyince annesi 'ama süt bozuldu tadi cok kötü oldu' der. Ikna olmayan cocuk 'ben bakiyim ben bakiyim' diye cabalar. Anneside 'iyi hadi bi dene' diyince cocuk bir iki cektikten sonra annesine dönüp gözlerini acarak ' icilir icilir böylede icilir' diyip devam emer.

Ahahah bu süperdo ya

Aynı velet 4.5 yaşına geldiginde:
- Anne ben büyüyünce anne olacak miyim?
- İstersen olursun çocuğum. Sen anne olunca ben de anneanne olacağım.
- (Dehşete kapılır) Peki sen başka evde mi yasayacaksin anneanne olunca?
- Ben burda yaşamaya devam edeceğim, sen çocuğunla başka eve gideceksin kuzum.
- Hayırrrrr, büyümekten vazgeçtim

7 yaşındaki yiğenim ben mutfakta bulaşık yıkarken yanıma geldi.
+TEYZE?
-Efendim canım
+Sen çok yoruluyorsun,dayımlar seni çok eziyorhep iş,iş böyle olmaz ki
-Ne yapmalıyım teyzecim?
+Bence sen evlenmelisin teyze hem çok güzelsin herkes sana güzel diyor evlensene teyze hadi evlen nolur teyzee

Durum bu ben şoka girmiştim

anasinifinda calistigim donem ogrencilerimden biri benle evlenmek istedigini soylerdi bendr her sferinde aramizdaki yas farkindan bahsederdim bigun gelip bana artik ne zaman evlenecegimizi sordu bende kesin bir tavirla evlenemeyecegimizi aramizda cok yas farki oldugunu ben kendi yasimdan biriyle o da ilerde kendi yasindan biriyle evlenecegini soyledim bana sinirli sinirli bakti en sonunda "zaten ben askerden gelmeye sen annanne olursun" dedi gitti ben dumur tabi

Ablam ve kayınvalidem 1 ay önce doğumum için yanıma geldiler. Ablam beraberinde 3 buçuk yaşında ki yeğenimide getirmişti . Bizim kız bayağı bi açık sözlüdür. KayınValidemi hayatında 3. görüşü yalnız . Diğer ikisinde düğünüm de gördü o zamanda küçüktü. Neyse kayınValidem den birsey istemiş o da vermemiş ısrar etmiş yine vermeyince " Cadı kaynana ne olacak işte " diye lafı yapıştırmış . tabi kadına diyecek birsey bırakmamış.

Olay benim başımdan geçiyor. Yaş 4
Kaldığım bakıcının büyük oğlu sürekli at yarışı oynuyor gazetede falan.
Bir gün eve geliyorum.
-anne ben evden kaçıcam.
-nereye gideceksin kızım.
-kendime ev alıcam bahçesi olan
-tamam ama senin paran var mı ki?
Koşarak çantama büküştürerek gizlice koyduğum at yarışı gazetelerini çıkartıyorum.
-ben bunları çaldım at yarışı oynıcam para kazancam diyorum.
Yıllardır anlatılır her anlatıldığında gülmekten yerlere yatarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…