- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
- Konu Sahibi Spesifikinsan
-
Ve az dün gece uyanip. wc ye kalkan kızımdan yeni inciler.
Kızım :
" Anne, Allah insanları yeni yarattığı zamanlarda dinazorlar da vardı bu dünyada, sonra bir göktaşı carpti, dinazorları yok etti, sonra insanlar daha da coğaldı."
Ben :
" Yani dinazorlar mı engel oluyordu insanların coğalmasına ???"
Kızım:
" Hımmm, bilmiyorum. Sanırım öyle.."
Kızım epey büyüdü ve çocukluğuna dair dialoglarını güncel gibi anımsayamıyorum ama yakın zaman da 19 yaşında ki Üniversiteye giden kızımın söylediği bir şey beni çok güldürdü.
- Anne tamam bişey demiyorum ama bu bebek işi nerden çıktı bu yaşta?
- Kızım isteyerek olan bişey değil iyi ki de olmuş kardeşin olacak ne güzel
- Şimdi ben bu yaş farkıyla ablamı teyzemi olacağım? Offf yaaa keşke bebek için bir kaç yıl daha sabretseydin ben evlenip sana torun verirdim ona bakardın
Çocuk her yaşta çocuk anneleri tarafından büyümüyorlar hiç
Kızım epey büyüdü ve çocukluğuna dair dialoglarını güncel gibi anımsayamıyorum ama yakın zaman da 19 yaşında ki Üniversiteye giden kızımın söylediği bir şey beni çok güldürdü.
- Anne tamam bişey demiyorum ama bu bebek işi nerden çıktı bu yaşta?
- Kızım isteyerek olan bişey değil iyi ki de olmuş kardeşin olacak ne güzel
- Şimdi ben bu yaş farkıyla ablamı teyzemi olacağım? Offf yaaa keşke bebek için bir kaç yıl daha sabretseydin ben evlenip sana torun verirdim ona bakardın
Çocuk her yaşta çocuk anneleri tarafından büyümüyorlar hiç
Bende kızıma dedim sen evlen doğur ben kardeşine de torunuma da bakarımbende 19 yaşındayımve bende kardeş istiyorum ama yapmıyorlar onlar torun seveceklermiş
İşin komik tarafı kızımın okuluna vs gidince benim için X ablan geldi diyorlarakrabamin isi gibi. Onunda büyük ogluyla kücük oglu arasi 18-19 yas. Dolastirmaya cikinca soranlara yegenim diyomus. Eve gelince annesine kiziyomus herkes soruyo kardesim diyemiyorum utaniyorum, lütfen daha cocuk mocuk yapmayin.
bende kardeşime derim sinirlendikçe Allah sana senin huyundan bir evlat versin de anla beni diye oda hemen anneme taş atar saçmalama abla benim çocuğumada annem bakacak ve arkadan annem ben sadece severim geçeceksiniz onuBende kızıma dedim sen evlen doğur ben kardeşine de torunuma da bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?