Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

Eşimin yegeni var 4 yaşında kiz. çok bicir biçim bir cocuk.
Neyse bir gün yanimdaydi baya yaramazlık yapti.
"Yengecim bugün çok yaramazlık yaptın ama." Dedim. Bana verdiği cvp aynen soyleydi.
"Offf evleneyim de benden kurtulun. Zaten dugunumde de başka erkekle dans etcem. Babamla , amcamla dans etmicem. Haftaya da nisan olcak. "
Ben şok ben iptal.

Ben hamile iken miaafirliğe gitmiştik yemek yerken komşumuzun çocuğu
---Anne biricik ne kadar çok yemiş karnı kocaman baksana demişti...
--Karnımda benim bebek var DİE açıklama yapıncada..
---sen çocuklarımı yiyorsn demişti

6 yaşındaki oğlum babasının yaşına ve beyazlamış saçlarına takmış durumda..Annesini genç görüyor...
Oğlum:Baba sen yaşlısın,saçların beyazlamış ve dökülmüş
Baba:O zaman annende yaşlı
Oğlum:Annem senden genç,ama merak etme büyüyünce mucit olup gençlik iksiri yapacağım.Sende annem gibi genç olacaksın...

ayy ya çok tatlı..
ya ben bebekmişim.. 4 yaşindaki abime kardeşine bak ben mutfaga giriyorum demiş annem...oda tamam anne demiş
o sirada tv izliyormuştu.. ben tam uyanmaya çalışırken tvyi birakip anneeeee kardeşim uyandi demiş annemde tamam oğlum uyansin demiş o sirada ben muncur muncur bakiniyormuşum ağlamamişim:) abim yanima geliyo ilgilenmiş annem mutfaktayken.:)
annem anlatti bunlari aklima geldi hey gidi günler heyy:)

Kızım 1,5 yaşındayken:
- Anne barınaccoyu aç!!
- barınacyo nedir kızım!!
-barınacyo değil ba rı nac ço (heceliyor)
-Anlamadım ama nasıl bir şey anlatır misin?
- (Çok sinirleniyor) Şarkı hani onu aç!
- nasıl bir şarkı acaba ya? ( o zaman işe giderken onu ya yanımızda götürüyoruz , radyoda çalan bütün yabancı şarkıları teker teker açıyorum. Bir yandan ağlıyor bir yandan da ben onu anlamıyorum diye sinirden tepiniyor )
İki saat ağladı , bulamadım tabi. Artık youtube ve googlea barınacyo, barınaçço , barina acco (ne bileyim belki Yunandır diye:)) yazmadığım şey aramadığım site kalmadı
Barinacco krizi uzun bir süre devam etti sonunda kızım "aç" demekten biz de ailecek seferber olup bulamamaktan usandık
Aradan 1 yıl geçti . Kızım 2,5 yaşında. Televizyonda bir yarışma programı var orada bir şarkıcı resmi çıktı. Kızım birden çığlık çığlığa bağırmaya başladı
-aneeeeeaaa bak işte barınaççooooo.
Tahmin edin kimmiş ???
Barış Manço. !!!

Canım Barış Manço. Kendisini rahmetle anıyorum.

Son düzenleme:
Snapchat bir ara çok modaydı. Bende telefona kurup birkaç kez kızım gel snapchat yapalım diye yanıma çağırıp kedi köpek vs snaplerini yapıp eğlenmiştik. Üzerinden zaman geçmiş unutmuşum tabi ben o programı fln bana 5 dakika boyunca bir şey söylüyor sonra yapaalıııım diye yalvarıyor. Bende anlamıyorum Allah Allah ne diyor ki fln derken "Snapchat Yapalım" dediğini dumur olarak anladım.

Merhaba çok egleceli bir konu gercekten..Oğlumun yaptığını anlatayım bende..Malesef çocuklara bir takım şeyleri anlatırken çok net anlatamiyorsunuz...Ama az çok anneler ped kullanır belli dönemlerde biliyor..Nedeni nasıl ı çok bilmez...6 yaşında bu arada.

O gün deniz çok güzeldi ama ne yazık ki ben hastalanmistim...Ben oğluma denize girmeyecegimı çünkü canımın hiç cekmedigini önceden soyledim önlem alarak..Arkadaşlar ve oglumun amcası Vs. . Kalabalık şekilde plaja geçtik. ..çocuklar kolluklarni takarken büyükler denize girmeye hazırlanırken denizde olan bir arkadas "hadiiii sen neden hazirlanmiyorsun "diye bana bağırdı. ..
Bizim yumurcakta "annem giremeeeezzz çünkü hastaaaaaa ped var" Diye bağırdı. ...
Herkesten bıyık altı gülme başladı. .O an yerin 7 kat dibine girsem daha iyiydi....Sonrasında elbette bunun çok geyikleri oldu ama ben hala konusulunca nasıl rezil oldugumu düşünüyorum..Tüm plaj ahalisi o gün hasta olduğumu öğrendi oğlum sayesinde.....

Ben çalışıyorum geçen iş dönüşü eşimle anem kapıyı açtılar.Neyse içeriye girdim benim küçük kız bir buçuk yaşında ikizlerim açmış bezini oturmuş koridora kakasını da yapmış eşimle annem çığlık atıyo bir koştum ki ne göreyim ikiside kakasiyla oynuyor. Bide anne "öö öö öö" diyorlar

Bende kendi cocuklugumda yasadigim bir rezilligide anlatayim..

Baya kücüktüm daha ped mis periodmus neymis tabi bilmiyorum .. Bir ara erkek kuzenim benden baya büyük bana bakmaya kalmis bizimkilerde alisverise cikmis oturuyoruz birlikte Tv bakiyoruz..

Sonra bir ped reklami cikti hepte merak etmisimdir ne diye bende kuzenim ne alakaysa diyorum
"X abi bu ne bana dermisin ?" Baktim kuzenim birden bire dondu kaldi cocugum tabi gene soruyorum hic ses cikmadi cocuktan donmus kalmis bide kizarmis

Hicte anlam veremiyorum niye cevap vermedi acaba diye sora sora bumu sorulur diyorum simdi

Ilk barınacço yazısını okudugumda barıs mancoyu tahmın etmıştım yanılmamışım :) maşallah hafızası baya ıyımıs bır sene snra bıle hatrlamıs Allah bagıslasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…