Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

Bir akrabamizin 5 yasindaki oglunu parka gotureyim dedim.
Emanet cocuk tabi gozumu ayirmiyorum.
Parka girdik elini biraktim hoppidik hoppidik zipladi 2-3 kere, yere dustu.
Kasla goz arasinda elini biraktigim gibi dusunce refleksle ben "Hiiii" dedim.
Cocuk "Korkma bana bir sey olmaz" deyip kalkti silkelendi devam etti

allahh seni hiç gülegim yoktu yaaa barış manço demek istemiş barınnacco demiş

Uvvv çok fenaa

Komşumuzun çocuğuyla oynarken aniden durdu ve
- Biliyor musun benim babam alevli dedi
Meslek icabı (Psikolojik danışmanım) aklımdan neler geçiyor ve çocuğa nasıl yardımcı olsam belliki bir şok yaşamış diye içim içimi yiyor. Neyse günler geçti gitti, bir muhabbet ortamında öğrendim ki çocuğun babası aleviymiş, alevli ise çocuğun tabiri

Ay bayıldım bu konuya hepsini okuyamadom ama bi çoğunu okudum hepside çok komik çok tatlı:)) benimde 21 aylık bi oğlum var ben bunları yazarken oda babasının botunu giyip gelmiş:) geçenlerde de benim topuklu ayakkabımı giymişti ama benden güzel yürüyordu

Son düzenleme:
Agustos 2011 doğumlu bizim ikizler. Lakin oğlumun konuşurken ne dediği anlaşılmıyor. Kızım ise canı isterse konuşuyor, çoğunlukla anlaşılıyor ne dediği. Tabi bu duruma çok üzülüyorum. Herkesin çocuğu daha 2 yaşında şakır şakır anlaşılır bir dille konuşuyor, benim içim yanıyor. Endokronoloji Doktoru: çocuklar sağlıklı dedi. 5 yaşı bekleyin dedi. Hastane dil gelişimi için Aralık ayına gün verdi. Özeller çok para istiyor. Bizimkilerin hareketleri komik. Annem kızıma kiraz tokalar almıştı lastik ucunda kırmızı kirazlar sarkıyordu. Oglum tokaları kaptı elinde göstererek kaçırdı, kızım ağlıyordu arkasından. Ordan oraya koşuyor kıza tokaları gösterip, elinde sallayıp vermiyordu sonra hadi ver oğlum deyince zoraki verdi. Benim oğlum esprili , kızdırmayı seviyor gülüyor. Fareden nefret ediyorum çizgi filmde çıkınca midem bulanır, " öfff iğrenç " derim . Tablette farenin resmini açıp gösterip karşıma geçip gülüyor beyefendi ve hanfendi , taklidimi yapıyorlar.

Oğlunuzun Sİnef' den hiç vazgeçmeyecek sanırım :) Çok tatlı ya benim oğlum nasıl sürprizlerle gelecek acaba bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…