- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi Spesifikinsan
-
allahh seniKızım 1,5 yaşındayken:
- Anne barınaccoyu aç!!
- barınacyo nedir kızım!!
-barınacyo değil ba rı nac ço (heceliyor)
-Anlamadım ama nasıl bir şey anlatır misin?
- (Çok sinirleniyor) Şarkı hani onu aç!
- nasıl bir şarkı acaba ya? ( o zaman işe giderken onu ya yanımızda götürüyoruz , radyoda çalan bütün yabancı şarkıları teker teker açıyorum. Bir yandan ağlıyor bir yandan da ben onu anlamıyorum diye sinirden tepiniyor )
İki saat ağladı , bulamadım tabi. Artık youtube ve googlea barınacyo, barınaçço , barina acco (ne bileyim belki Yunandır diye:)) yazmadığım şey aramadığım site kalmadı
Barinacco krizi uzun bir süre devam etti sonunda kızım "aç" demekten biz de ailecek seferber olup bulamamaktan usandık
Aradan 1 yıl geçti . Kızım 2,5 yaşında. Televizyonda bir yarışma programı var orada bir şarkıcı resmi çıktı. Kızım birden çığlık çığlığa bağırmaya başladı
-aneeeeeaaa bak işte barınaççooooo.
Tahmin edin kimmiş ???
Barış Manço. !!!
Canım Barış Manço. Kendisini rahmetle anıyorum.
Uvvv çok fenaaMerhaba çok egleceli bir konu gercekten..Oğlumun yaptığını anlatayım bende..Malesef çocuklara bir takım şeyleri anlatırken çok net anlatamiyorsunuz...Ama az çok anneler ped kullanır belli dönemlerde biliyor..Nedeni nasıl ı çok bilmez...6 yaşında bu arada.
O gün deniz çok güzeldi ama ne yazık ki ben hastalanmistim...Ben oğluma denize girmeyecegimı çünkü canımın hiç cekmedigini önceden soyledim önlem alarak..Arkadaşlar ve oglumun amcası Vs. . Kalabalık şekilde plaja geçtik. ..çocuklar kolluklarni takarken büyükler denize girmeye hazırlanırken denizde olan bir arkadas "hadiiii sen neden hazirlanmiyorsun "diye bana bağırdı. ..
Bizim yumurcakta "annem giremeeeezzz çünkü hastaaaaaa ped var" Diye bağırdı. ...
Herkesten bıyık altı gülme başladı. .O an yerin 7 kat dibine girsem daha iyiydi....Sonrasında elbette bunun çok geyikleri oldu ama ben hala konusulunca nasıl rezil oldugumu düşünüyorum..Tüm plaj ahalisi o gün hasta olduğumu öğrendi oğlum sayesinde.....
Yeni doğan kardesının ilk defa beyaz boğazlı kazak giydiğini gören yeğenim: (kardesı şişman bi bebek bide )
aaa çatlak yumurtadan cıkmıs kuşa benzemişş
Benim oğlanın anaokulundan bir kız arkadaşı var ya.. Geçenlerde bana soruyor iki sıpam :
" Anne, babam seni nerden buldu ? Anaokulu'ndan mı ?"
Ben :
" Hayır anneciğim. Biz büyüdüğümüz zaman tanıştık babanla. Büyüdüğümüz zaman buldu beni."
Oğlum:
" Yaa, ben Sinef'i nerden bulucam büyüyünce ? Ya o başka yere taşınırsa ?"
( Anaokulu ve derken ilkokulda da birlikteler. Ama olur da ayrı kalırlarsa diye oğluma şimdiden dert olmuş gelecek kaygısı... :)) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?