Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

Nişan günü eşimin yeğeni gelip bana

- ee benim yüzüğüm nerde??
Ben:
-ama biz nişanlandık ya o yüzden biz yüzük taktık
O:
-e ama sabahtan beri bugün yüzük takıcaz diyordu annem!!

Kuzucum herkes parmağına yüzük takıcak sanmıştı:))

Devamı da var
- e nişanlanmak ne demek?
- ımm, yani biz anlaşırsak hala bir süre sonra evlenicez bunu duyurduk diyelim?
-Anladımmm! Sen yakında çocuk doğrucaksıııın, çünkü evlenince öyle oluyor!
Ben

Oğlum :
" Allah, bilet ver, Allah bilet ver. " ( " Allah'ü ekber " demek istiyor. )

Kızım :
" Çınar, Allah bilet ver demiyeceksin, " Allah'ü bekver " olacak "

:))))
haha benımde esımın kuzenı vardı 4 yasındayken Allah hep yer Allah hep yer dıyodu of ne guldum ya

Bir yaz yine türkiye tatilindeyiz akrabalardan birinin sünnet cemiyeti var görümcemin kızı daha 6 yaşında çoçuk nasıl özendiyse masada yemek yerken anne bende sünnet olmak istiyorum bende böyle süsler istiyorum dedi bunu artık 10 kez tekrarlayınca bi abla araya girdi
Abla: suss kız kızlar sünnet olmaz
Kız: neden ben olcam banane ben olcam
Abla : olamazsın senin pipin yokkk
Kız : belki 60 kişi var upuzun masada senin kocaman kıçın varda işemekden başka ne işe yarıyor
Masadaki herkes sustu büyük sessizlik oldu

Birgünde arkadaşım dediki her bayram biz geliyoruz bu bayram siz gelin tamam dedik hazırlandık tabiki karnımızda aç arkadaş bana gelince tatlısından tuzlusuna kadar hazırladığım için öyle beklenti içine girdim kızım birkaç kez gelip açıkdım dedi kızım x teyzene gidiyoruz orda yiyecez az sonra elbisen kirlenmesin dedim neyse kalkdık gittik arkadaş sürekli kuru çay getiriyor ve kızıma sordu bebeğim sanada sütlü çay yapayımmı
Kızım : yanında ne var
X: birşey yapamadım teyzem yorgundum
Kızım: açız biz
Bu esnada ben girdim araya aaaa annecim ne ayıp
Kızım: açım ben hatta hepimiz açız sen demedinmi orda yeriz hani yemek çay çay çayyy göz kaş işareti yapıyorum
Kızım: hiç ağzını gözünü kımıldatma anne açız biz aççççççççç aççççmadem yemeği yok niye çağırıyor bizi açız biz aççççç diye susmadan söylendiii

bu iyiydi koptum sabah sabah

bende anlattığım aynı 5 yaşındaki çocukla yine bir şey yaşadım. annesi babası babaannesi ve dedesi bir evde kalıyordu. dede vefat etti bir buçuk sene önce. bana geldi
- senden bir şey istiycem.
+ iste aşkım.
- abla biz babaanneme bulamıyoruz ona yeni dede bulur musun?
herkes şok sonra kahkahalar hala arada yeni dede geyiği döner durur

Evimizde kedi var , kızım hayvanları çok sever. Ben de onun veteriner olmasını isterim (icimden). Yine yaş 3 civarı. Baglaclari doğru kullanamıyor henüz.
- Ayşecigim, büyüyünce ne olmak istersin?
- Doktor.
- Çok güzel. Peki ne doktoru olmak istersin? Kedi doktoru mu, çocuk doktoru mu, ya da başka?
- Ben anne doktoru olmak isterim anneciğim.
- ( Anne bu cevabı hiç beklemez, boburlenir) Aaa ne güzel! Peki neden anne doktoru olmak istiyorsun? ( Ağız kulaklarda)
- Ama, çünkü senin popona iğne yapmak için annecigim.
- (Anne şok, surat düşer) Hıı oldu

Ben hic tablet vs veren bir anne degilim ve cocuklara radyasyonun kotu birsey oldugunu herseyde oldugunu vs anlatiyrm tablet telefon tv vs. Vs....
Oglum sorar
-Anne onlar nereden biliyorlar ki
--Oglum arastiriyorlar
O ara kizim cikar
-baska nelerde var anneee...
-kizim yaktigimiz ampulde bile var
Kiz hemen kalkar gece lambasini kapatir
-efe acma sakin ben radyasyonsuz uyumak istiyorum.
Oglan atlar.
-ya annee yaaa onlar yanlis biliyolarrrr telefon radyasyonu diye bisey yok
Yalan soyluyolar yalannn...

Oğlum 4,5 yaşında yeni anasınıfına başladı. Okuldan dönünce sordum bende yeni arkadaş edindinmi oğlum nasıl geçti diye. Cevap: valla yanıma bi kız oturdu adını unuttum ama çok güzeldi,böyle saçları dümdüz omuzlarına geliyodu çok beğendim onu eylenesim geldi onunla(yani evlenesim geldi demek). Dedim kızımızdan böyle şeyler duymadık ama erkek işte 4 yaşındada 44 yaşındada aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…