- Konu Sahibi Spesifikinsan
-
Bununla ilgili benimde bir anım var. Yeğenim eşimin resmini çizdi. Onunda yanağında kocaman bir beni var.Yeğenim 3.5 4 yaşlarında idi boynumdaki beni görüp?
-teyze bu ne
-ben teyzecim
Boynumda başka bir ben daha var
-teyze bu sen sen bu da ben olıyımmı demişti
sonuç ne oldu çok merak ettim.Birgünde arkadaşım dediki her bayram biz geliyoruz bu bayram siz gelin tamam dedik hazırlandık tabiki karnımızda aç arkadaş bana gelince tatlısından tuzlusuna kadar hazırladığım için öyle beklenti içine girdim kızım birkaç kez gelip açıkdım dedi kızım x teyzene gidiyoruz orda yiyecez az sonra elbisen kirlenmesin dedim neyse kalkdık gittik arkadaş sürekli kuru çay getiriyor ve kızıma sordu bebeğim sanada sütlü çay yapayımmı
Kızım : yanında ne var
X: birşey yapamadım teyzem yorgundum
Kızım: açız biz
Bu esnada ben girdim araya aaaa annecim ne ayıp
Kızım: açım ben hatta hepimiz açız sen demedinmi orda yeriz hani yemek çay çay çayyy göz kaş işareti yapıyorum
Kızım: hiç ağzını gözünü kımıldatma anne açız biz aççççççççç aççççmadem yemeği yok niye çağırıyor bizi açız biz aççççç diye susmadan söylendiii
Pek romantikmiş yeğeniniz:))Bununla ilgili benimde bir anım var. Yeğenim eşimin resmini çizdi. Onunda yanağında kocaman bir beni var.
- Güzel olmuş ama eşimin beni nerde? dediğimde utanarak bana dokunarak "burdasın" demişti :)
Süpermiş ne güldüm :) Allah nazardan korusunAnnem kuzenimin aşırı yaramaz oğluna bağırdı:
"seni eşek seni"
gelen cevap:
"seni yaşlı budala"
??!!&&₺₺&
:)))
Arkadasimin 3 yasindaki oglu ,dizime oturdu ,ablacim cok korkuyorum ,
neden dedim,babam anneme yatak odasinda kotu bisiler yapiyor,
Nasil yani dedim,
Babamla odayi toplamaya gidiyorlar ,
Annem ciktiginda saclari elektrik carpmis gibi oluyor ,
Cok kiziyor sanirim babam oda daginik olunca ,
Ben oylece sustum kaldim tabii
4 yaşındaki oğlum toplamayı çözdü ama çıkarmada takıldık kaldık
- 9 elman var 5ini bana verdin sende kaç elma kaldı?
- ben vermem sana elma, sen bana ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?