- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi Spesifikinsan
-
Yokkkk nerde evdede birsey yok misir yermisiniz dedisonuç ne oldu çok merak ettim.
hazırladı mı bişeyler:)?
AhahhahahahahahBirgun yurtdisindan dayim geldi tum sulale toplandik gittik dayimlari taniyan komsularda gelmis o gun okulun ilk gununun aksamiydi okul ilkgun oldugundan eglendik falan bende 9 yasinda falanim surekli totoma havaya kaldirip takla atiyorumannem 6-7 kez uyardi banamisin demedim annemin uyarilarini kuzenlerle takla atma yarisina devam tam totomu havaya kaldirdim birsey cartttttt etti aaaaaa annneeeee olacak ismi ayip yaaa yaptim bide annem aynen boyle oldu elin adamlarinin icinde kadin vallahi doverim seni dedi ben halen daha kendimi savunma halinde koca kadinsin tutamadin totonu sucu bana atiyon eve geldigimde yemedigim terlik kalmamisdi
Küçük kızım doğduğunda büyük kızım babasına " baba kardeşimle biz kızız ya bizi annem doğurdu,erkek kardeşimide sen doğur "demişti hala anlatır güleriz.
Bırgun bır cocuk 2'5 yasında ve dısarda bısıklete bınyor kucuk motorlu olanlara ve hurdacı goruyor ve avazı cıktıncq bagrıyor hıydacı amca huydacı amca dıyerek hurdacıda cocucu cıdıye alıp gelgor yanına noldu oglum ne vercen bana hanı hurda dıyor bızım cocuk durup karsıda oturan babanesını gosterıp babanemı al oda hurda oldu artık her tarafı agrıo deer babanemı al hurda der bu kımmı benım kardesım
Teşekkür ederim canım ben de öyle diyorum artık hayırlısı böyleymişHerseyin hayirlisi demekki hayirlisi buymus canim hayirada şerrede sukret ki rabbim mukafatini versin.Gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?