Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

Yaz tatili için bir tatil köyüne gitmiştik. Havuza gideceğiz. İkizlerim 3 yaşlarındaydı o sıralar.
Bir baktım benim kız çekmeceden benim sütyeni almış üzerine deniyor. Hemen anladı yakalandığını :

"Anne, bu göğüs senin de mi ? Sana çok yakışıyor. " dedi. Sonra tutturdu : "Ben göğüs takıcam ." diye. Bikinisinin üstünü kastediyor. Biz oğlumla havuzdayken kızım havuza girmedi, ellerini arkasına bağlayıp, şezlong keyfi yaptı. Üzerine birşeyler giymeye ikna oldu sonradan.

Şekilde görüldüğü gibi :)

sonuç ne oldu çok merak ettim.
hazırladı mı bişeyler:)?
Yokkkk nerde evdede birsey yok misir yermisiniz dedikendimizi en yakin yere attikda doyurduk o zaman sunu anladim ben hersey ikram ediyorum diye karsi tarafda oyle olcak diye birsey yok ondan sonra her yere tok gidiyorum

Birinde de kızım 2.5 yaşlarındaydi. Akşam olmuştu, babası uyutmak için icerde masal ve ninni kombinasyonu yapıyordu. Ben de babayı bekliyordum salonda . Güya film izleyecektik. Bir süre sonra pat pat çocuk sesleri duydum. Kucuk odaya girdi ama baba yok: Anneeeee, babam bana masal anlatırken uyuyakaldiiiii

Birgun yurtdisindan dayim geldi tum sulale toplandik gittik dayimlari taniyan komsularda gelmis o gun okulun ilk gununun aksamiydi okul ilkgun oldugundan eglendik falan bende 9 yasinda falanim surekli totoma havaya kaldirip takla atiyorumannem 6-7 kez uyardi banamisin demedim annemin uyarilarini kuzenlerle takla atma yarisina devam tam totomu havaya kaldirdim birsey cartttttt ettiaaaaaa annneeeee olacak ismi ayip yaaa yaptim bide annem aynen boyle oldu elin adamlarinin icindekadin vallahi doverim seni dedi ben halen daha kendimi savunma halinde koca kadinsin tutamadin totonu sucu bana atiyon eve geldigimde yemedigim terlik kalmamisdi

Ahahhahahahahah

benımde 2,5 yaşındaki oğlumla diyaloğumuz;

Yazlıktayız hayvalarla tanışısıyoruz falan derken

-oğlumm tavuklar bize ne verir
-numurta
-pekiii inekler bize ne veriri
-süt
-koyunlar bize ne verir
-erik

tabii koptuğumuz andı.Meğer anladığımız gibi değilmiş ,
Sonradan anladık meğerse bahçedeki erik ağacından düşen erikleri
babasıyla koyunlar yesin diye bahçe dışına atmışlar aklında o kalmış yavrucağın.

Burda 10 kisilik grubduk yeni geldigimizde yurtdisina okulda tanisdik hepimiz sky dan ekledik birbirimizi heraksam sohbet ediyoruz arkadasin 5 yasindaki oglu sen git cizgi film izle hep ayni cizgi filmi izliyormus birgunde pinar denilen arkadasda ayyy su kurabiyenin tarifini sorayim diye y ariyor ynin oglu cikiyor konusma aynen soyle
Pinar ;oglum annen nerde
Cocuk; teyce annemi allienlar kacirdi
Pinar; neyyyyyy alimi kacirdikimse biliyormu
Cocuk ;karakutuya goturdu
Pinar ;kazimdami isin icinde korkma cocugum tum takimi alip geliyorum kurtarcaz sizi allahin izniyle der kapatir teli
Sonra skydan tum kizlari toplar kosun kizlar yelizi ali kacirmis kazimda ona yardim etmis
Tum kizlar toplandik gittik yeliz bizi telasli telasli gorunce ne oldu kizlar hayirdir der is ortaya cikinca ortalik gulme cumbusune donusur

Son düzenleme:
Komşumun cici kızı tabletınde oyun oynar.Sürekli oyun indirdiği için annesi internet bitti der.. Bana hitap etmeyi beceremeyen velet ''lüllüke apla geliyken bana bi poset internet getiyebiliymisin Oyyun indiyceeem''

Yine aynı velet Heyecanla soruyor,''lüllüke apla biz şimdi yayamazlık yapaysak uzaklaya gitmemis gerekir uzaklaya gideyken demiye bineris gemide gideyken denise düsebiliris, eger denise dusersek kopek ballıkları bızı yiyebiliiiii (gözlerini kocaman açarak devam ediyor) O zaman biz nolurusss.. Bende mantıklı bi cevap vermek istiyorum bi yandan, ölüm ile ilgili de bişi söylemek istemedim.. Ne olurus diye sordum..

''B..K oluyuz.. bizi cigniycek sonya yutucak sonya da tuvaletini yapacak''

Halaaa hayret ediyorum zekasına ve mantığına..

Bırgun bır cocuk 2'5 yasında ve dısarda bısıklete bınyor kucuk motorlu olanlara ve hurdacı goruyor ve avazı cıktıncq bagrıyor hıydacı amca huydacı amca dıyerek hurdacıda cocucu cıdıye alıp gelgor yanına noldu oglum ne vercen bana hanı hurda dıyor bızım cocuk durup karsıda oturan babanesını gosterıp babanemı al oda hurda oldu artık her tarafı agrıo deer babanemı al hurda der bu kımmı benım kardesım

vurdu gol oldu

Dün golumla diyalogumuz
_kız senin anan nerde
_ neeeee
_sen kimden ogrendin o kelimeyi nekadar ayıp dedim
_annem babam bana hep ördek oluyor
_babam soyledi diyor
_babana soyle sana kötü örnek olmasın sen kibar bir cocuksun dedim
_Gitmis baba sen bana kötü ördek oluyorsun annem birdaha boyle konusma dedi bana kötü ördek olma demis oda peki demis soyledim babamda peki dedi diyor
_tamam birdaha sakin konusma oyle dedim
_az sonra kardeşine kız senin babaannen nerde diyor
_pisttt dedim pardon pardon diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…