Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

ayyy bu is yogunlugumun arasinda kahkaha attirdin bana cok yasasin bebisin saglikla insallah ama cocuk hakli madem yok yemek niye cagirmis

Mutfaktan içeri girerken kenarda gördüğüm çikolatadan bi tane ağzıma attım. İçeri geçtim. Ortalığı öyle bir dağıtmış ki 2 yaşındaki kızım ağzımı açıp çığlık atamadım. Ağzımda bişey olduğunu farketti. Beni kapıda görünce
''Aç ağzını bakiiim. Ama hadi aç bakiiim ağzını'' diyor. Bide arada ''aaaaaa yap bakıııjaaaam'' diyor:) Ondan gizli yediğim çikolata cips şeker tarzı şeylerin tadı daha güzel oluyor sanki

Dün akşam sofrada ...

Üzerinize afiyet biraz hastayımm Eşim yardım halinde .

-Bende evlenince karıma hep yardım edecemm.

-Aferin sana ...

-(baba daha bi gururlu) tabii oğlum karı kocalar birbirine yardım eder.

-Yoooo ben senin gibi hastalanmasını beklemicemm. hep edicemmm hep :))

Babada surat düşer .... ben daha bir keyifli.

Devamında ... konu biter üzerine başka konular konuşuyoruz . Oğlum mırıldanıyor ...

-hmmm İpek olmaz benden uzun

Ceren çok konuşuyooo...

Hmmm Sima artık başka sınıfta ....

Almina olmaz , Ceylinnnn .... hmmm Ceylinnnn

tamam buldum ben Ceyline yardım edecem

Ocak ayinda dogum yaptim. Bebegimde kilo kaybi oldugu icin bir gece daha kalmak zorunda kaldim. 5 yasindaki oglum beni ziyarete geldi. Dr larda o sırada bizi kontrole geldi.
Oğlum: Doktoy amca annemle kardesimi evimize goturmek istiyoyum.(bu arada gözler dolmuş)
Dr:Bir gece daha kalmalari gerekiyor kardesin icin.
Oglum: ben ona bakayim bizim evde heysey vay ona ben sütte aliyim. Benim bebeklik bibeyonumla veyiyim. Noluy evimize gotuyim annemi cok özledim nooollluuuuy.
Tabi sonuc bir gece daha kaldiktan sonra evimize kavustuk o gece benle yatti

5 yaşındaki yiğenimi aradığım da
napıyosun kuzum dediğimde halaya verilen cevap;
görmüyormusun senle konuşuyorum:):):):)
sünnet oldu yeni ağlıyo acıyo şaka yapma acımaz anneni korkutma dediğimde ise
sen nerden biliyosun sen oldun mu demesi birde sen kızsın olmazsın diye de eklemesi..

Maşallah, benim kız kardeşimin oğlu gibi..Aynı hazır cevaplılık..:))
5 yaşındayken, anaokulda öğretmen yoklama yaparken, sıra ona geldiğinde :

" Görümüyor musun ? Gözünün önündeyim." demiş.. :))

Şu an üstün zekalı bir çocuk...:)

Benim haylaz 5 yaşındaki oglum üzerini değişir çıkardığı kıyafetler odasında yerde kalır Birgül çağırdım oğlum kıyafetlerini yerde bırakma banyoya sepete koy dedim bana cevabı HAYIR ANNE O SENİN SORUMLULUĞUN dondum kaldım tabi evi toplamak benim işim ya onu kastediyor

Meme büyütme ameliyatı olmadan önce dümdüz oğlan çocuğu gibiydim ve o Zaman'lar 4 yaşında olan oğlum benim dümdüz halimin tuhaflığını farketmişti, çünkü halalarımızın- annannemizin- babaannelerimizin memeleri gayet normal memelerdi bana birgün " anne senin mimilerin neeydeeee?" Diye sordu. Tabiii ben hemen konuyu değiştirip dikkatini dağıtmıştım. Giyinip soyunurken taktığım kırlentten bozma takoz gibi destekli sütyenleri hep görüyordu.giyinikken memeli bir anne çıplakken dümdüz bir anne :)) ...Bir kaç gün sonra tam giyinirken kapı çaldı ve ben apar topar üstüme Bi t shirt giyip kapıya koştum. Tam kapıyı açarken, oğlum elinde sütyenimle arkamdan koşup " anniiiiii anniiiiiii mimilerini takmayı unuttuuuuuun"

Bu bahsettiğim olay geçen hafta sınıf öğretmeni bir arkadaşımın başına geldi
- oğlum Ömer, defterin nerde????
-öğretmenim, bugün annem kıllarını aldırmaya gidecek de o Zaman alacak...
Arkadaşım da içinden " Ömer annen kıllarını değil de keşke Zaman'ında seni aldırsaymış" demiş

Arkadaşınız çocuktan çok daha tuhaf...

buna bittim ya gaf görünümlü bir ayar olmuş oğlunuzun ki sırtınız sağlam bu çocukla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…