Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

Yeğenim, yaş 5 falandı sanırım, çok zaman oldu
O zamanlar Metin Arolat'ın Salla gitsin şarkısı pek bir moda
Alış verişe giderken kapıda ayakkabılarımızı giyiyoruz, ablam şarkı söylüyor salla gitsin koyver gitsinnnn
Yeğenim başını kaldırdı, büyük adam gibi bir ifade ile anne bizim sallayıp koyacak bir şeyimiz yok dedi
Ağzımız açık arkasından bakakaldık bir süre =)))))

Oğlum birinci sınıfta idi çok ödev veriliyordu artık çocukla yüz göz olmuştuk
oğlan derslerini yaptırırken amma ödev verilmiş dedim ama öğretmen verdi anne dedi
gayri ihtiyari öğretmenin çok biliyormuş dedim

neyse ödev kontrolü sırasında çocuğum öğretmenim az ödev ver çünkü annem sana kızdı çok biliyormuşsun dedi demiş

oğlumun yine okulla ilgili bir anısı

eşim ve ben kamu kurumunda müdürüz
oğlum derste yazı yazmamış öğretmeni sormuş neden yazmıyorsun
annem babam müdür bende sınıfın müdürüyüm yazmam demiş
öğretmeni oğlum annen baban okudu yazdıda müdür oldu sen şimdi yaz onlar gibi müdür olunca yazmazsın demiş

geçen yıl babam anlatmişti
babamin adi türkiyede bi tane adi olan adamdir...
bi gün muhasebeciye uğramiş orda muhasebecinin 5 yaşindaki kıza demiş benim adimi bulursan sana şeker verecegim
demiş.
sonra babam yine gitmiş muhasebeciye.
muhasebeci: abi ya bizim kız her gelene gidene adini soruyor diyormuş
o gün koptum valaa

Benim oğlum daha 11aylık bikac kelime kullanıyo daha ama yerinde kullaniyo ben kendine zarar vericegi birsey varsa dur dur diyorum ona.
Baktım tv nin dibine girmiş tam çekerken
Du du du diyo bana ben şok :)sizinkiler gibi cok bilmiş aklı başında cevaplar olmasada ilk heyecan herşeye şaşırıyorum

Arkadaşların kızı var 3.5 4 yaşlarında filan .
Kendisi benim eşime aşık ölüyor onun için kucağından inmez :) neyse annesi isra teyzenler gelecek diyor bu annesinin telefonundan benimkini arayıp isra yı sakın getirme olur mu ahmet onu evde bırak sen kendin gel diye resmen tembihliyor :) aynı şekilde onlar bize geleceği zaman soruyormuş isra da olacak mı diye :) çocuk beni kuma olarak görüyor :)

Oglum 4 bicuk.yasinda iken anasinifi ogretmenine asik oldu ve ona
- ogretmenim seninle evlenmek istiyorum bana artik askim de
Ogretmen
-ama sen bunun icin kucuksun ve ogretmenler ogrencileriyle evlenmezler
Oglum
-offff ogretmenim bende simdi demedim ya biraz buyuyunce dedim o zaman hem senin ogrencinde olmam
Ogretmen
-ama o zaman ben yaslanirim cirkin olurum
-olsun ben seni her halinle severim hem zaten cok ta guzel degilsin ama seviyorum

Hem cocukta almayacagim sabah biz uyurken bizi rahatsiz etmesin demis

Kızım 4 yaşındayken kreşten geldi bir akşam:
-Annecim bugün okula bir kadın geldi öyle güzeldi ki çoooook güzeldi cildiii gözlerii biz de sorduk meğer havuç suyu içiyormuş.
-Bak sen:))))
(Her okul dönüşü havuç suyu istemesi sonra da yarım bırakması yüzünden sıkmamaktaki ısrarım sonucu beni kandırmak için yolda uydurduğu bir hikaye!)

Vay anasini

Hergün bir yenisine tanık oluyorum yeğencikler sağolsun

Bugün birbirlerine sen en çok hangi teyzemi seviyorsun diye soruyorlar

B; x teyzemi seviyorum
E; neden
B;çünkü güzel pilav yapıyor
Sen hangisini seviyorsun
E; toki teyzemi
B; anlamadımki
E; ince uzun güzel işte y teyzem yani

Ben naptin kızlar Biliyor musunuz 7 yaşlarındayim annem istediğim oyuncağı almamış... pazardan dönüşte beklemisim uzun sure ...almamış bir de üstüne gitmiş kadınlarla vik vik sohbet halinde bizim balkonun tam alt kisminda hemdepatates bunu kaçırır mi evimizde kadınların bebeler de var 5 6 cocuk cisiniz var mı dedim... var dediler yapın balkonn giderine dedimonlarda yapti valla annelerimizin üstüne taze taze çis aktı nasil dagildilar hemen cis yagmurundan gormenizi isterdim sonrası annem eve dolanir ben kapiyi kilitlerim... gerisi yok hatirlamadigima göre ufak bir travma olarak kaldi

Bende yigenimle olan bir konusmayi anlatayım. Yigenim 3 yaşından
Yeğenim
-hala koş koş çişim geldi. Dedi
Ben
-az bekle hemen geliyorum dedim
Yeğenim
- nasıl bekliyım ucunda ucunda koş dedi (tabi o sıra ben gülmekten kendimi alamadım )
Ben
-geldim diyip götürdüm ve dedim ki artık seni sünnet ettirelim dedim demez olaydım
Yeğenimin cevabı ole ben şok
-hala sen terbiyesizmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…