- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi Spesifikinsan
-
Kızım : anne söyle o adama onunla oynamicam!!! Oynar misin benimle diyo hep..
Anne : hangi adam o kızım ???
Kızım : arabadaki radyonun içindeki adam!
Babası adını söyler...
Kızım : hah işte o biyend oydackil anneee..
Canimm nasılsın bebek nasl cinsiyeti öğrendiniz mi ?bu iyiydi koptum sabah sabah
iyyim sen nasılsın yok öğrenemedim bi türlü. göstermiyo daha:)Canimm nasılsın bebek nasl cinsiyeti öğrendiniz mi ?
Tam bir zilli çok tatlı maşallah anlam in kiziDondurma yiyorduk kavunlu yani rengi pudra rengi cantamla uyu yor dedim
3 yaşındaki yeğenim
-o yüzden mi o dondurmayı aldin dedi :)
Kızım, beş yaşını bitirmiş altı yaşından gün almıştı.
- Anne ben kaç yaşındayım?
- Altının içindesin.
Bu da komikmis ama mantıklı cevap vermiş
-Altı beni yemiş mi?
Burda 10 kisilik grubduk yeni geldigimizde yurtdisina okulda tanisdik hepimiz sky dan ekledik birbirimizi heraksam sohbet ediyoruz arkadasin 5 yasindaki oglu sen git cizgi film izle hep ayni cizgi filmi izliyormus birgunde pinar denilen arkadasda ayyy su kurabiyenin tarifini sorayim diye y ariyor ynin oglu cikiyor konusma aynen soyle
Pinar ;oglum annen nerde
Cocuk; teyce annemi allienlar kacirdi
Pinar; neyyyyyy alimi kacirdikimse biliyormu
Cocuk ;karakutuya goturdu
Pinar ;kazimdami isin icinde korkma cocugum tum takimi alip geliyorum kurtarcaz sizi allahin izniyle der kapatir teli
Sonra skydan tum kizlari toplar kosun kizlar yelizi ali kacirmiskazimda ona yardim etmis
Tum kizlar toplandik gittik yeliz bizi telasli telasli gorunce ne oldu kizlar hayirdir der is ortaya cikinca ortalik gulme cumbusune donusur
Komşumun cici kızı tabletınde oyun oynar.Sürekli oyun indirdiği için annesi internet bitti der.. Bana hitap etmeyi beceremeyen velet ''lüllüke apla geliyken bana bi poset internet getiyebiliymisin Oyyun indiyceeem''
Yine aynı velet Heyecanla soruyor,''lüllüke apla biz şimdi yayamazlık yapaysak uzaklaya gitmemis gerekir uzaklaya gideyken demiye bineris gemide gideyken denise düsebiliris, eger denise dusersek kopek ballıkları bızı yiyebiliiiii (gözlerini kocaman açarak devam ediyor) O zaman biz nolurusss.. Bende mantıklı bi cevap vermek istiyorum bi yandan, ölüm ile ilgili de bişi söylemek istemedim.. Ne olurus diye sordum..
''B..K oluyuz.. bizi cigniycek sonya yutucak sonya da tuvaletini yapacak''
Halaaa hayret ediyorum zekasına ve mantığına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?