- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi Spesifikinsan
-
Ayy çok güldümKızım o zaman 4 yaşında ve biz "BEN BİLMEM EŞİM BİLİR ADLI YARIŞMAYI İZLİYORUZ" Birden döndü bana ve dediki inşallah hepsinin kocası ölür dedi. Ben önce şaşkınlıktan birşey diyemedim ve sonra sordum Neden??? Hiçç hepsi kocasız kalsın dedi:)))))
niye bu kadr kin beslemiş acaba o yaşındaKızım o zaman 4 yaşında ve biz "BEN BİLMEM EŞİM BİLİR ADLI YARIŞMAYI İZLİYORUZ" Birden döndü bana ve dediki inşallah hepsinin kocası ölür dedi. Ben önce şaşkınlıktan birşey diyemedim ve sonra sordum Neden??? Hiçç hepsi kocasız kalsın dedi:)))))
Kızım o zaman 4 yaşında ve biz "BEN BİLMEM EŞİM BİLİR ADLI YARIŞMAYI İZLİYORUZ" Birden döndü bana ve dediki inşallah hepsinin kocası ölür dedi. Ben önce şaşkınlıktan birşey diyemedim ve sonra sordum Neden??? Hiçç hepsi kocasız kalsın dedi:)))))
yook birinden duyma değil onun genlerinde var galiba küçükken bizim yatağımıza geliyordu. Bende yatağına git yat dediğimde bu yatağın yarısıda babamın konuşma .... dedi bana gerisini düşünün....Vay cok bilmis. Nedense " kocasi ölmus, tek kalmis, etrafindaki ciftleri kiskanan bi teyze/ kv" konusmasi gibi geldi bana. Acaba yakinlardaki birindenmi duydu?
Kızım hep öyle ya.. okula başladı ve bana diyorki senin hizmetçinmi var hergün bana ders çalıştırıyorsun ohhh sen otur ben ders yapayım diyor...niye bu kadr kin beslemiş acaba o yaşında
yook birinden duyma değil onun genlerinde var galiba küçükken bizim yatağımıza geliyordu. Bende yatağına git yat dediğimde bu yatağın yarısıda babamın konuşma .... dedi bana gerisini düşünün....
ben diyecektim ama kırıcı olmamak adına demedim.Yanlis anlamayin ama az bi saygisizliga dogru ilerliyor yavrunuz. Sinirinizi belirleyin yoksa ilerde cok uzuluceksiniz. Benim kardesimden biliyorum.
Buna benzer bi olayda kuzenim yapmisdi annemle teyzem konusuyorlardi teyzeme kayinvalidesi cok eziyet ediyordu ayni evin icinde birgun teyzem dediki ay abla kaynanayi ne yapmali kaynar kazana atmali yandim sema dedikce altina kazik koymaliBirgün çocukları kayınvalideme bıraktım temizlik yapacağım. Aradan 15-20 dk geçti geçmedi baktım kapıdalar. Bende camları silmeye başlamıştım kvnin çocukları geri getirdiğini görünce sinir küpü oldum ama bişeyde diyemedim.
Kv: Kızım durmuyorlar, dursalar bakardım.
Kızım: Hee hee çok bakardın..!
Ben:
eyvah eyvah ortalığı karıştırmış kuzeninizBuna benzer bi olayda kuzenim yapmisdi annemle teyzem konusuyorlardi teyzeme kayinvalidesi cok eziyet ediyordu ayni evin icinde birgun teyzem dediki ay abla kaynanayi ne yapmali kaynar kazana atmali yandim sema dedikce altina kazik koymalikuzende orda duruyor daha 6-7 yasinda sonra teyzemin kayinvalidesi ne yapiyorsun seda hos geldin dedi anneme annemde semaya birsey sordum derdemez kuzen babaanne seni kaynar kazana aticaz sonra sen yandim sema dedikce annem altina kazik sokacak dedi ben dedi deme demezmi teyzemde o ne bicim laf cocugum nerden ogrendin dedi sen soyledinyaaa anne
Teyzem: aaaa ben hic oyle birsey demem sokakda oynuyorsun ogrenip eve geliyorsun
Kuzen: heee kesin oyledir babaannem senin kv olmuyormu teyzem sordu bu cadisana kotuluk yapiyormu diye sende oyle dedin
Zavalli teyzem alip odasina gitti kuzeni bizde pesinden kuzen halen daha dedin dedin babamada soyluyecem dedin diye sayikladi durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?