- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.103
- 373
- Konu Sahibi Spesifikinsan
-
* * * * * *Yılda bir iki gittiğim yengemlerdeyken 2.5 yaşındaki kuzenim ben wcye giderken arkamdan gelip sesizce çok oturdun evine gitsene artık evin yokmu demişti
Yengem beni çok sever sürekli gel gel der hamilelik den dolayı beş aydır ugramiyordum kendimi iyi hissettiğim gün gideyim dedim once kuzen benle baya oynadı sonrada bunu dedi yenge kızın evden beni kovuyo böyle dedi tabi gerçeği bilemem* * * * * *
Acaba yengeniz mi tembihledi ? Yada yanında konuştuda çocuğun aklında kaldı ? Eğer öyle ise yengeye inat hergün gidin : )
Bende zannetmem tatlım yengen tembihlesin ben kızım doğunca okula ara verdim çok samimi arkadaşım okul çıkışı hergün gelirdi kesintisiz kızım 2 yaşına girdiğinde daha arkadaşım içeri girer girmez çantasını kucağına verir evine git derdiYengem beni çok sever sürekli gel gel der hamilelik den dolayı beş aydır ugramiyordum kendimi iyi hissettiğim gün gideyim dedim once kuzen benle baya oynadı sonrada bunu dedi yenge kızın evden beni kovuyo böyle dedi tabi gerçeği bilemem
Yengem beni çok sever sürekli gel gel der hamilelik den dolayı beş aydır ugramiyordum kendimi iyi hissettiğim gün gideyim dedim once kuzen benle baya oynadı sonrada bunu dedi yenge kızın evden beni kovuyo böyle dedi tabi gerçeği bilemem
Kahkahalarla güldüm yaaaGeçen gün kesmeyi unuttuğumuz kavun bozulmuş. Eşim de aldı onu çöpe atmaya gidiyor. Bunu gören oğlum babasının bacaklarına yapıştı:
-Onu atmaya nasıl cüret edersin?
(Yaş 4)
şaka gibi valla hahaha5 yasindaki Yeğenime ablam seni leylekler getirdi dedi bizimki de yüzünü ekisitip
- leylek o işten ne anlar dedi ;-)
anlamakla kalmamis yerinde kullanmayida ogrenmis sizin sipaKuzenim "Armut dibine düşermiş" lafını duydu ne dmek olduğunu sordu, anlattık. Ama anladığını düşünmüyordum. Bir gün babası buna herkesin içinde yalaka dedi. Oda armut dibine düşermiş dedi.
(Yaş 4)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?