- 9 Ocak 2015
- 19.878
- 82.528
- 798
- Konu Sahibi Spesifikinsan
-
sınırımı belirlediğim halde böyle ve malesef hala dili bir karış uzun beni üzüyormu evet çok üzüyor.Yanlis anlamayin ama az bi saygisizliga dogru ilerliyor yavrunuz. Sinirinizi belirleyin yoksa ilerde cok uzuluceksiniz. Benim kardesimden biliyorum.
Maşallah akıllı bıdık:)yiğenimi eşimle at çiftliğine götürdük. ata bindirdik gezdi, arabaya doğru gidiyoruz;
-halacım
-efendim paşam
-biliyo musun hayatım da ilk kez ata bindim, çok heyecan vericiydi.
hayatını yediğim 5 yaşındaydı o zaman:)
ilk bebeğimi kaybettiğim de hastaneden dönüyoruz;
-hala annem sorup halanı üzme dedi ama merak ettim ne oldu bebeğine?
-dünyaya gelmek istememiş paşam hastanedeki doktor abla da onu karnımdan aldı
-hımmm üzülme halacım daha gençsiniz yine olur.
poposunu ısırdım:)
bizim paşanın o zaman yaş 3. oda kapısından "cöö" yapıp kaçıyor. babası da "korktum korktum" deyip yüzünü kapatıyor. geldi abimin yanına "korkma baba benim benim" :)
Bayıldım3 buçuk yaşında bi oğlum var. 15 gunluk de bi kızım. Lohusaligin etkisi mi bilmem bazı durumlarda fazla tepki veriyorum sanırım. Bi kaç gün önce oğlum beni çok kızdırdı. Bende:
-Yeter artık beni çok uzuyosunuz. Ben tekrar hastaneye gitcem. Daha gelmicem. Sen baban kardeşin de kalın evde. (Kardeşi de işin içine kattım ki kıskançlık durumu olmasın.)
-Ama anne kardeşim acikir ağlar. (Beni ikna etmeye calisiyo, tabi bi yandan ağlamaya başladı)
-Siz de karnını doyurursunuz o zaman dedim. Ağlayarak cevap verdi
-Ama anne benim memem yok ki babamın da yok. Diyince gülmeye başladım.
Yavrum benim kendini bıraktı kardeşini dusunuyo.
Birgün çocukları kayınvalideme bıraktım temizlik yapacağım. Aradan 15-20 dk geçti geçmedi baktım kapıdalar. Bende camları silmeye başlamıştım kvnin çocukları geri getirdiğini görünce sinir küpü oldum ama bişeyde diyemedim.
Kv: Kızım durmuyorlar, dursalar bakardım.
Kızım: Hee hee çok bakardın..!
Ben:
kuzum benim yaaa ne kadar masum3 buçuk yaşında bi oğlum var. 15 gunluk de bi kızım. Lohusaligin etkisi mi bilmem bazı durumlarda fazla tepki veriyorum sanırım. Bi kaç gün önce oğlum beni çok kızdırdı. Bende:
-Yeter artık beni çok uzuyosunuz. Ben tekrar hastaneye gitcem. Daha gelmicem. Sen baban kardeşin de kalın evde. (Kardeşi de işin içine kattım ki kıskançlık durumu olmasın.)
-Ama anne kardeşim acikir ağlar. (Beni ikna etmeye calisiyo, tabi bi yandan ağlamaya başladı)
-Siz de karnını doyurursunuz o zaman dedim. Ağlayarak cevap verdi
-Ama anne benim memem yok ki babamın da yok. Diyince gülmeye başladım.
Yavrum benim kendini bıraktı kardeşini dusunuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?