Çocuklarla girdiğimiz komik diyaloglar

Geçen yaşadığım bi olay gülmekten kendimi alamamıştım.
Arkadaşımın 4 yaşımdaki kızı bir konuşurken geldi bana bi kaç kere vurdu bende ellerimi yüzüme kapatıp ağlıyormuş gibi yaptım..Oda benim yaptığımı yapıp ağlıyormuş gibi yaptı annesine bakıyor bana vurdu gibisinden tabi hemen totosunu ısırdım

Oncelikle herkese mrblar Rabim butun yavrularinizi nazardan saklasin bende cocuklugumda ibrahim tatlises asigiydim firat filimi cekimlerinde asik olmistum s.urfada oturuyoruz biz bigun i tatlises urfaya bi taziyeye geldi bizim mahaledeydi evde.. bende 6 yaslarindayim herkes balkonda pencerede i tatlises mahalemize gelmis diye annemde bi heycanla beni cagirmis kizim kos ibo geldi diyee bende kaltim en guzel kiyafetlerimi giydim saclarimi taradim annem halla sesleniyor bi geldim ki gecmis gitmis ibrahim bey..... nasil agladim o gun tarak sacimin bi tarafinda asili kalmis halde hic anlatamam gozlerimde yas kalmamisti o gun annem herkese anlatikca ben aglayip odma kaciyodum.

yiğenimi eşimle at çiftliğine götürdük. ata bindirdik gezdi, arabaya doğru gidiyoruz;
-halacım
-efendim paşam
-biliyo musun hayatım da ilk kez ata bindim, çok heyecan vericiydi.
hayatını yediğim 5 yaşındaydı o zaman:)

ilk bebeğimi kaybettiğim de hastaneden dönüyoruz;
-hala annem sorup halanı üzme dedi ama merak ettim ne oldu bebeğine?
-dünyaya gelmek istememiş paşam hastanedeki doktor abla da onu karnımdan aldı
-hımmm üzülme halacım daha gençsiniz yine olur.
poposunu ısırdım:)

bizim paşanın o zaman yaş 3. oda kapısından "cöö" yapıp kaçıyor. babası da "korktum korktum" deyip yüzünü kapatıyor. geldi abimin yanına "korkma baba benim benim" :)

Maşallah akıllı bıdık:)

Bayıldım

Koptum yaçok iyi tam yerinde bi cevap

İsim uydurmadır bahsi geçen 4 yaşındaki kızım

Anne: Deniz 1 kız 1 erkek kardeşin olsun mu???
Deniz: Olmasın.
Anne: Neden
Deniz: Kafam karışır
Anne: ???????
Deniz: Kiminle oyniycam kiminle oynamiycam kafam karışır işte....

O yüzden biz kendisine 1 kız kardeş yaptık başka yok

• Kızı yarin kreş e gidiceksin degilmi aglamicaksin?
  • Nayn Anne şoğuk
  • Üsüyomusun orda gitmicekmisin?
Anne okulda bìşi yok soğuk gitmicem

2 yasinda cadim hergün yeni bi cümle kuruyo hayretler icinde kaliyoruz esimlw

Annesinden sürekli bir şeyler istiyor. Annesi istediği şeyi yapmadığında söylediği şey ise "kızıcam bak!"

Babası annesine espri yapıyor bizim minik diyaloğa dahil olup "ha ha çok komik!" diyor...

kuzum benim yaaa ne kadar masum

Sabah oğlumu kreşe götürmeden önce tırnaklarını kesmek istedim. (2,5 yaş)

Koltukta oturan ve elimde tırnak makasını gören oğlum:

- ayy anne ateşim düşüyo

Dedi ve bayılma taklidi yaptı. Şapşalım, nerden duyduysa tansiyonum düşüyor lafını ateşim düşüyorla karıştırıyor

Okuldan eve gelen cimcimemle dialoğumuz
Kızım: annecim bugün öğretmen dediki midenizde diş yok o yüzden çok iyi çiğniyoruz doğrumu anne? Gerçekdende diş yokmu
Ben:evet yavrum midemizde diş yok güzelce çiğniyoruz ağzımızdaki yemekleri
Aradan zaman geçer masaya oturulur akşam yemeği için kızım ağzına aldığı pilavı iyice çiğner masada duran pilav tenceresinin kapağını açıp şaaaakkk geri çıkarır hızlıca kaşıkla karıştırırşokaaa girip çıkan
Ben: ne yapıyorsun annecim
Kızım: sana yardım ettim annişşşş sabah erken kalkıcaz çiğnemek çok zaman alıyorzira midemizde diş yuuuukkk
İkincisi ise hafta sonu denize gittik kızımla benim bir bacak şemsiyenin altında gölgede kalmış bir bacakda direk güneş ışığına maruz kaldı biri beyaz biri kara birşey oldu bu sabah kahvaltı hazırlarken bunu gören kızım
Kızım: annecim anneannem seni yalnış doğurmuş
Ben:aaa öylemi peki neden
Kızım: baksana. Bir bacağın zenci bir bacağın türkolmamışsın sen olmamışsın git annene şöyle yeniden doğursun seni tamammı

Oğlum komşunun kızı ile komşumun evine gitmek istedi.Ben gitmesini istemiyorum çünkü daha önce bi vukuatları oldu...
Neyse oğluma annecim ben gitmeni istemiyorum burda gözümün önünde oynayın dedim...
Çenesi titreyecek bana güvenmiyor musun dedi...
Yok oğlum derken lafımı bölüm ben öyle bir çocuk muyum demez mi
Kötü bir çocuk değilmiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…