- 8 Aralık 2011
- 45.739
- 166.580
- 798
- Konu Sahibi Spesifikinsan
-
Haaaahaaaa aklıma geldi bunu görünce anneler gününde bana hediye alan kızım akşamında birşey için kızınca hediyelerimi geri ver diye yıktı ortalığı+Anneciğim anneler gününde sana hediye alamadım üzgünüm
-Olsun oğlum varlığın en büyük hediye akıllı olman yeterli
+Tamam anne akıllı olacam bugün kaçta bitecek anneler günü
-Bir ömür anneler günü oglum
+abarttın anne
Deyip koltuktan koltuğa atlaması
Kuzenim "Armut dibine düşermiş" lafını duydu ne dmek olduğunu sordu, anlattık. Ama anladığını düşünmüyordum. Bir gün babası buna herkesin içinde yalaka dedi. Oda armut dibine düşermiş dedi.
(Yaş 4)
Cok bilmis bu yeni nesil çokKızlar dün birşeye çok üzüldüm kızım tıpkı annem gibi gögsüne yatırdı beniağlama ben sana süt yaparım yumurta yaparım daha önemlisi ben seni korurum yanımda yaşlanırsın anne derken yaaa yürüyemezsem o zamanda bana bakarmısın derdemez yuuuukkk yaaaa o zaman ben nasıl işe gitcem sen yat ben yat kim para getircek bize heee diye bi azarladı beni sana evde yat diyom işte şimdiden başladın gıcıkkk olmaya dedi bende üzülür gibi yaptım tamam yavrimmm tamam ben seni işede götürürüm peşimde dedi kıyamammmm kuzumaaa
* * * * * * *Yengem beni çok sever sürekli gel gel der hamilelik den dolayı beş aydır ugramiyordum kendimi iyi hissettiğim gün gideyim dedim once kuzen benle baya oynadı sonrada bunu dedi yenge kızın evden beni kovuyo böyle dedi tabi gerçeği bilemem
Oooo küçük beye bak sen* * * * * * *
Hııı o zaman size özel değil...çocuk işte....dışardan duyduğunu söylüyorlar ..... yengeniz de seviyormuş sorun yok ..... benim oğlan da beni kovuyor odasından " git burdan " diyor , tablette dinozorların kavgasını seyrediyor diye kızıyorum. Bakıyor ki odasına giriyorum hemen tepki : " anne git çay iç " .. : )
Fallik dönemi .... buldumu bariBi arkadasin oglu 4 digerinin kizi 3 yasinda oglan herkesin pipisi var saniyor kucuk kiz klozette otururken gormus yaklasik 5dk bi ciddiyet kendi kendine konusmalar.... kiz wcden cikti arkasindan girip yerde biseyler ariyor annesi yanina gitti " ne ariyosun oglum orda?" Verilen cvp: Aysenin pipisi dusmus anne onu ariyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?