- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Spesifikinsan
-
hahahah koptum buna yaAkşam birşey yemek istemedim bi ara gözüme karpuz takıldı aldım kestim yedim nedendir bilmiyorum ama ne zaman karpuz yesem karnım acayip şişiyor yine 4-5 dilim yedim soğuk soğuk karnım kocaman oldu bunu gören kızım
Kızım:aferimm eferiiiim anneciğimebebiş hazırlanmaya başladı
Ben: yok annecik o şiş karın bebek yok içinde hayal kırıklığı yaşayan kızım
Kızım:annecim ne yersen bebek olur yarın gidelim alalım biran önce kardeşim başlasın karnında büyümeye
Ben:yiyecekle olmazkiii aşkım o babayla anne karar verir bebek olur
Kızım: hımmm hıııı hımmm şimdi sana erkikkk lazımmmdeme anne 5 dk ortadan kaybolan kızım elinde erkek oyuncak bebeğiyle gelir
Kızım:annecikk bu charliee benim en sevdiğim erkekkkcharlieee bana bakk leeeennn ben dışarda bekliyorum sana benzeyen mavi gözlü sarışın kardeş bekliyom taaaaammmııı
KesinlikleAhahahha.yavrum benim yaa sürpriz dediğin böyle olmalı şok etmeli
Kızım da deneyeceğim oğlum büyüdü artıkduvarları böyle şeylerden korumak için büyükçe yapışkanlı takıp çıkarılan kağıtlar var kullanabilirsiniz :)
yaklaşık 2 dk dır gülüyorum hahahhhahaGeçen yaz annemle pazara gitmek istedi cimcimem hadii git bakayım sakın anneannenin elini bırakma dedim malum çoçuk hiç pazara gitmedi burdaabizde evcek kim ne istiyor liste yaptık annem biz söyledik o yazdı unutmamak için bunlar gittiler geldiler
Kızım: sosyetik anne bilmiş bilmişşş konuşuyon herşeyi sen biliyonyaaa dediii bu erikler senin için
Tembel teyze hazırcııı bunlar senin
Beleşçii damat buda seninnn(kız kardeşimin eşi)
Oğlan kardeşime hayırsız evlat bunlarda senin
En küçük kız kardeşime: evlerden ırakk pis uykucu bunlarda senin
Ablama palavracı buda senin
Hepimize tek tek verdi kim almadı poşetini dedi babamda ben almadım torunum dedi
Sana bir şey yok dedi zaten yedin bitirdin tembel totonla anneannemin ömrünü dahada birşey bekliyon bi ömür verdi kadın dahada beklenti içindesin pesss yaaa pesssss pislüüükklerrrr dedi ortalığı karıştırıp içeri gitttiiiii
2,5 yaşında bonibon aşkı tutan kuzenimin kızını markete götürüyorum.
Markete doğru Yürüyoruz bir yandanda "ben seni çok seviyorum biliyormusun, aaa o kediyide çok seviyorum" falan mırıldanıyor kendi kendine...
Markete giden yol dik bir bayır,bayırın başına geldik yandada derme çatma merdivenler var bi basamak yüksek bir basamak alçak...
Dedimki hadi tut elimi artık merdivenden çık bayırdan çıkmak istiyor hayır olmaz kayar düşersin falan dedim, merdivene doğru yeltendi tamam dedim bu ikna oldu çıkacak herhalde...
Bir ayağını kaldırdı yetişemeyince
" offf ya görmüyomusun ben küçücüküm buraya sen çık" dedi ve bayırdan devam etti...
Rahat bi 5-10 saniye bayırda kala kaldığımı hatırlıyorum...
bayır yokuş diyince aklıma Beykoz geliyor Beykoz da mı yaşıyorsun ?
1 aylık mı 1 aylık çocuk anne detmeyi bırak a bile demez :-/birgün arkadaslarla yemek yiyoruz..
benim bebişim birden anne demesin mi??
daha bir aylikti o zamn ..
herkes bir sasirdi..
b8r aylikken en fazla bir bucuk..
nasil sevinmistim..
Ayy bayildimYeni dogum yaptigimda kizimi emzirirken eltimin 4 yasindaki oglu geldi.
- yenge bebek seni mi yiyooo
- hayir oglum sut iciyor
-sutu nasil koydun orayaaaa
-Bebegi olunca annelerde sut olur
(Annesine donup)
- sen bana neden bakkaldan sut aliyorsun sen de varmis yaaaaaa
Once bir kahkaha krizine girdik baktik cok sinirlendi durumu izah ettik...
bu ne demek biliyorsunuz demi :)Geçen yaz annemle pazara gitmek istedi cimcimem hadii git bakayım sakın anneannenin elini bırakma dedim malum çoçuk hiç pazara gitmedi burdaabizde evcek kim ne istiyor liste yaptık annem biz söyledik o yazdı unutmamak için bunlar gittiler geldiler
Kızım: sosyetik anne bilmiş bilmişşş konuşuyon herşeyi sen biliyonyaaa dediii bu erikler senin için
Hepimize tek tek verdi kim almadı poşetini dedi babamda ben almadım torunum dedi
Sana bir şey yok dedi zaten yedin bitirdin tembel totonla anneannemin ömrünü dahada birşey bekliyon bi ömür verdi kadın dahada beklenti içindesin pesss yaaa pesssss pislüüükklerrrr dedi ortalığı karıştırıp içeri gitttiiiii
Bilmezmiyim canımmm annem nasıl söylendiyse pazarda çoçuk hepsini kayıt etmişbu ne demek biliyorsunuz demi :)
bu soylediklerinin hepsini sizlerden duymus olmali :))))))))))))
Kızınız kaç yaşında yaaa bunlar nası laflarrrrr nerden öğrenmiş?Geçen yaz annemle pazara gitmek istedi cimcimem hadii git bakayım sakın anneannenin elini bırakma dedim malum çoçuk hiç pazara gitmedi burdaabizde evcek kim ne istiyor liste yaptık annem biz söyledik o yazdı unutmamak için bunlar gittiler geldiler
Hatirlama calisiyorum aklima gelmiyorKonu çok geride kalmış. Birşeyler yazalımda öne çıksın
Konu çok geride kalmış. Birşeyler yazalımda öne çıksın
2 saatlik bir araba yolculuğunda sıkılan oğlum( o zaman 3,5yaşındaydı) "anneeee gelmedik mi? " diyor. Arabayı süren kardeşim " aslanım sık dişini az kaldı" diyince, oğlum şaşırarak " dayıııı hangi dişi mi sıkçam?" Demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?